Konum geldi kıazzzz :D

Ay canım tenk yu Hamur yiye yine hamur gibi yumuşacık oldum hxjdjjd
Evet kızım için iyi olur mu diye düşünüyorum. Hazır işte geldi, hani acaba bir fırsta mı diyorum.
İlk yapacağım şey kg verip , bana o gözlerle bakan Seren Serengil kılınlı kadını alt pozisyona düşürmek hxjsjjd

Ahahaha
Şahika ben 5 çocuk anasiyim
Patililerim de var...
Yaşlı anam var, kaynanam var.
Keske ben de 10 bin versem cunku bizim evin kahrini cekenin hakki cidden o

Ayrica gecen sene 50 kiloya cikamayan ben suan 70 kiloyum. Gel sarilalim
Bunlar hep çikolata mutluluk hormonunu tetikliyor diyen lanet olası uzmanlar yüzünden anlık zevklerimizin sonucu jdjdjd

Toplamda 27 yıldır sigortalıyım, bir yıl ara verdim, net 26 yıl çalışmam var, o bir yıl aradan sonra işe dönmek öyle zor oldu ki anlatamam. Değiştiremediğimiz gerçekler var, evladın senin olacağı zaman dilimi maksimum 16-17 yıl, sonra kendi yolunu çizecek, sen zamanı geçirmiş yatırımlarına ihtiyaç duyar duruma gelmiş olacaksın o güne dek, para asıl yaşlılıkta lazım, gençken herşeyle boğuşuyor insan. 44 yaştan bildiriyorum yaşlanmak zor iş

Çalışan bir anne olarak bebeğim küçükken çalıştım çok zorlandım uykusuz, yorgun ev iş bebek sorumluluğu ekstra bitkin durumdaydım ev kredimiz olmasa kesinlikle çalışmazdım o sıra . Şimdi ikinci bebeğim oldu analık iznindeyim biter bitmez ücretsiz izin alacağım ev kredisi bitti şükür eşim idare etsin artık çocuğun uykuları düzelip iyi kötü kendi kendine oyalanacağı zamanlarda dönmeyi düşünüyorum (en az 2 yaş )

Ben şu an izindeyim ve işe dönmemin zamanı geldiğini düşünüyorum. Kendi akıl sağlığım için en azından. Sadece kızı aklım kalmadan emanet edebileceğim bir bakıcı bulma derdim var. ben de çalışan bir annenin kızıyım, benden soğumayacağını biliyorum o yüzden. Anne sevgisi öyle bir şey değil. O konuda kafan rahat olsun.

44 yaş ne ki yaw. Valla eminim benden dinç duruyorsundur

Aa Cemil Koş sevim koşşş bubendeğilim 2 yaşa gelmeden işe başlamaya koyulmuş

O konuda kafam hiç rahat olamıyor. Ne bileyim eşek sabahları bana öpücük atarak uyanıyor

Sigortasıyla birlikte 5800 liraya geliyor.

Öyle mi diyorsun? Bende ilki prematüre oldu ondan hiç çalışmadım sonra ikinci oldu oda şimdi 10 aylık seneye çalışmak istiyorum ama çok korkuyorum çünkü uykusuzluk beni bitiriyor

Ben en az bir sene bebeği büyütme taraftarıyım. Mecbur değilsen, maddi durumun iyiyse iki sene. O vakitler benim için çok kıymetli çünkü. Çalışma hayatı sosyalleşme sağlıyor evet ama küçük çocuk ve ev yükü ile daha da çekilmez oluyor. Oyumu çalışmamaktan yana kullanıyorum.

Aa Cemil Koş sevim koşşş bubendeğilim 2 yaşa gelmeden işe başlamaya koyulmuş
Eğer ihtiyacın yoksa kendini yıpratma derim çünkü o süreçte antidepresan kullandım yetersizlik hat safhada çocuğuma yetişemiyorum evime yetişemiyorum öğrencilerime %100 verim sağlayamıyorum kreşe gittiği sürede sürekli hastaydı bir de hastalığına üzülüyordum uykuları düzene girdikten sonra elbette çalışmak istersen çalış

Sırf konuyu okumak için geldim yazi dilin çok akıcı ve eğlenceli diyip gidicem rabbim dermansız dert vermesin annem herşey çözülür

Gülerek okudum ( çok içtensiniz) bence çalışın bebişte bu tempoya yavaş yavaş alışacaktır, bakıcı ayarlarsınız sıkıntı olmaz inşallah

Öyle mi diyorsun? Bende ilki prematüre oldu ondan hiç çalışmadım sonra ikinci oldu oda şimdi 10 aylık seneye çalışmak istiyorum ama çok korkuyorum çünkü uykusuzluk beni bitiriyor
Seneye kadar epey düzene oturmuş olur bence düzelmezse ve ihtiyacın yoksa kendini yıpratmana değmez ekstra bir sorumluluk daha biniyor sırtına çünkü

Evet şu an maddi olarak toparlama evresindeyiz biraz daha kızımla kalıp, parkta ki kadınlarla görüşmeye devam edersem sanırım bende atarlı giderli sözler paylaşacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…