Konum geldi kıazzzz :D

Enamm ikizlere kim bakacak yaw ulen millet 2 bebe +1 fıstıkla işe başlıyor ben kıçımı kaldıramıyorum

Büyütünce Dr Nowzaradana gitmem inş

Allahım mukayyet ol oramıza buramıza yeminle yağ aldırıyım dedim 50 bin nolurr Alllammmm

Ay sen konu acınca çok heyecanlanıyorum

Dur hemen okuyayım kalbim pitpit

Bir arkadaşım vardı iki taneyi arka arkaya doğurup mevzuyu bitiricem dedi.1yas 2 ay gibiydi ikisinin arası.2.ciden sonra da korunmasina rağmen 7.ayında hamile kaldı 3.cüye vee ciddi bir depresyon geldi ardından.Psikiyatri ve psikolog aynı anda devam etti hatta emziremedi falan.Doktor şunu demişti hic unutmam.Uçakta acil durumda oksijen maskesini ilk kendinize daha sonra çocuğunuza takın diyorlar o halde önce sen sağlam olacak sonra çocuklarına bakacaksın demişti.Bu yüzden oyun ablası geliyodu o da cıkıyodu evden .

Allahım mukayyet ol oramıza buramıza yeminle yağ aldırıyım dedim 50 bin nolurr Alllammmm
50 bin veremem çocuk sütten kesilsin yallah diyete bir yıl daha varil gibi gezebilirim. Zaten eşofmanla çıkıyorum dışarı uzun eşofman, bol tunik kilolarımı örtüyor. Milleti kilo aldığıma inandiramiyorum

Çalışan annelere sormuşsun ama ben de cevaplayacagim
Ben calismazdim
Yani tam da bu sebepten çocuğumun başında durayım
Maasimin büyük kısmını bakıcıya mi yedirecegim zaten güvenemem paronayayim
Anneler yakın değil olsa bile benim yetiştirmek istediğim şekille annelerimizin ki ne kadar benzeyebilir ki gibi gibi çoğaltılabilir sebeplerden ötürü çalışmaktan daha çocuk yokken vazgeçmiş biriyim gerçi zaten öğretmen olarak atanıp uzaklara gidemem, İzmir'den ayrılmak istemiyorum ve öğretmen maaşının tatmin edici olduğunu düşünmüyorum beni o yataktan sabahın köründe 6 bin kaldıramaz, kaldirsa kaldirsa çocuğum kaldırır sekssss kaldırır ki seksin köpeği olmuşum bu arada ben bakıcı parasi 3 bin ve çok, bir de sigortası yatırılacak sonuçta diye düşünürken sen 4000 ile geldin, hangi sehirdendin?

siyah giyinince aa ne kadar zayıflamışsın diyorlar beyaz giyince de çok mu kilo aldın sen yoksa diyorlar

Aynaya bakınca… duşa girerken :S Kendim bile inanmıyorum hxbdhd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…