Konum geldi kıazzzz :D

Enamm ikizlere kim bakacak yaw ulen millet 2 bebe +1 fıstıkla işe başlıyor ben kıçımı kaldıramıyorum
Babalari ben 3 gün çalışıcam o evde olduğu zamanlar annesi gelir birlikte bakarlar inşallah ev kadınlığı is kadinligindan daha zor ve yıpratıcıymis

sevgili bubendegilim arkadaşım hemen iş teklifini kabul edip başlıyorsun :) Çocuğa da biraz anne, bir de iyi bir bakıcı ile devam ediyorsun. 3 yaşa gelince de hemen anaokuluna başlatırsın, ohh mis. Evde ömür çürütecek değilsin herhalde. Kilo milo verilir. Sen hele bi başla. Ben çok sevindim senin için :)

Part time calissan?
Yani mesela haftanin 3 gunu veya hergun 4 5 saat gibi?

Ilk kizimi 15 aylikken krese vermek zorundaydim onda yapamadiklarimi icimde kalanlari 2.ci ile yasiyorum

Beni taniyosun zaten hatirlatmama gerek varmi, hani huysuzmu huysuz 17 aylik bir bebisi olan, bakim urunlerinin tarihi gecmis kendine bi hayli uzaklaşmis olan sandriyon kiz hatirlasana

Neyse, simdilerde bunaldigim an, kizi anneme birakiyorum bi kac saatligine hafta sonlarida esime birakiyorum

Ornek bugun, buyuk kizim ben ve arkadasim disari ciktikk en guzelide disarda yemek yedim

Bende ayni senin gibi maddi yonden rahatim manevi yonden cok zor gunlerim oldu ama yapacak bise yok gececek bugunler diyorum

Ha kilo hakkinda yorum yapmadim

Bebegim 6aylikken online diyetle 3 ayda 14 kilo verdim

6 ayda 10kilo geri aldim, tamamen duygusal aclik

Simdi tekrar online diyete basliyorum
Onu sknti etme bence verirsin bence

Ha kilo hakkinda yorum yapmadim

Bebegim 6aylikken online diyetle 3 ayda 14 kilo verdim

6 ayda 10kilo geri aldim, tamamen duygusal aclik

Simdi tekrar online diyete basliyorum
Onu sknti etme bence verirsin bence
Online diyet mi ben ona asla uyamam maalesef. Du bakalım ekmeği falan kestim. 6 dan sonra da yemek yeniyor ve günde yarım saat spor yapıyorum Veremezsem yağ aldırıcam paraya kıyıp hxjdjdj

Kanayan yarama parmak bastınız ağlsmaknistiyorum 4 aylık bebe ile

Online diyet mi ben ona asla uyamam maalesef. Du bakalım ekmeği falan kestim. 6 dan sonra da yemek yeniyor ve günde yarım saat spor yapıyorum Veremezsem yağ aldırıcam paraya kıyıp hxjdjdj
Aslinda sen istedikten sonra uyarsin kiz
Ben emzirdigim icin online diyet secmistim
Bol sivi tuket canim bebisin sutu eksilmesin (emziriyomusun hatirlayamadim )

İlk defa bir konunuza denk geldim,anlatiminizla güldüm de düşündüm de. Ben 1 yaşından itibaren annem ve babam calismak zorunda olduklari için beni maalesef tek bırakıp işe giderlerdi. Ya da vardiyalarini biri gelecek biri gidecek sekilde ayarlardi. Şimdi rahat bir şekilde yasiyorsam ailemin sayesinde. Ve asla annemin babamin ilgisizligini hissetmedim. Çalışırsanız eminim daha enerjik ve daha verimli anne olacaksiniz ben bunu hissettim. Asla korkmayin,kiziniz sizden soğumaz uzaklasmaz. Şunu da ekleyim bir süre sonra beni krese vermislerdi,bakici yerine kres daha mantiki olabilir mi arastirdiniz mi?

Yani aslında ben oraya kesin sizi alacakları gibi anlamadım
O pozisyona eleman ihtiyacı varmış ama bu siz olacaksınız denmemiş ki
Al bu işi sen yap denmemiş
Dolayısıyla şuan için çalışayımmi diyeceğiniz birşey yok
Ha kesin gel başla derselerde bana göre çocuk şuan küçük, bakıcılardan pek hoşlandığım söylenemez mecbur kalmadıkça istemezdim çocuğumu bakıcıya emanet etmek.
1 sene sonra böyle bir iş imkanım olmaz diye düşünüyorsanız eğer olabilir ama onun dışında çocuk kreş yaşına gelmeden başlamayın bence.
3000 lira için değmez, biliyorsunuz bi cüzdan bile alamiyoruz o paraya

Eşiniz dur ben o parayı sana vereyim diyebiliyorsa , maddi açıdan sizin çalışmanız zorunlu değil diye anlıyorum .

Amaç sırf sosyalleşmekse , sadece işte çalışarak olan birşey değil ki . İstedikten sonra insan her türlü sosyalleşir.

Bu şartlarda yerinizde olsam çalışmam . Kocadan o parayı alıp eve haftanın bir kaç günü yardımcı alırım . Ev işi yükünden kurtulurum . Çocuğumla çok daha güzel vakit geçiririm . Arada SPA’ya giderim . Masaj Oh Çocuğumu da alır at binmeye giderim . Kendi kendimin patronu olurum . Canım ne zaman ne istiyorsa onu yaparım .

İş yerinde mobinge uğrama , patronun ya da diğer çalışanların asılma ihtimalleri ..
Yok işe yetişme derdi , yok trafik çilesi Gelince onun yorgunluğu . Kendime , çocuğuma yeterince vakit ayıramanın stresi . Ve daha bir sürü şeyi yaşamamış olurum ..

O kadın şeytan gibi :d belki beni ucuza kapatıp , patronun gözüne girecek

Gözümü nasıl devirdim bilio musun Nihal gibi ;D aşkı memnuda ki hxjdjd

Kötü olan ne biliyor musunuz ? Hiç bir gelen yardımcıyı beğenmiyorum hatta bi tanesi geçen abla sen oturacak mısın dedi jxjdjjd
İş yapmamı falan bekledi
Haklısın ama hele istanbulda 2 saaten evvel dönemem.
Evde kıç büyütmeye devamke

O kadın şeytan gibi :d belki beni ucuza kapatıp , patronun gözüne girecek

Gözümü nasıl devirdim bilio musun Nihal gibi ;D aşkı memnuda ki hxjdjd
7bin ucuz mu? Bu ekonomi de mühendislere atanamamış öğretmenlere verseler mutlulukla işe başlarlar. Asgari ücrete çalışıyor çoğu

Beğeneceğiniz bir yardımcı illa ki vardır

Temizliğine çok güvendiğiniz bir tanıdığınıza sorun , size iyi birini yönlendirir bence .

Ben de gelenleri beğenmiyordum , en son bu yolla memnun kalacağım birini buldum . Tabi diğerlerinden daha yükseğe geliyordu . Memnun olunca kesenin de ağzı açılıyor

7bin ucuz mu? Bu ekonomi de mühendislere atanamamış öğretmenlere verseler mutlulukla işe başlarlar. Asgari ücrete çalışıyor çoğu
En son 2 sene evvel yani işten 5.500 e çıktım. Ve o zaman ekonomi böyle değildi. En aşağı 10 almam lazım aslında :) her şey 2 katı. Ayrıca ben 10 yıldır tecrübesi olan biriyim. Departman yönetmek çok zordu hele ki Halkla ilişkiler birimi çok çok daha zor.
Cey cey işte bende bunu anlamıyorum. Ülkede sadece doktor ve mühendis mi yüksek maaş almalı ? Diğer bölümler niye var o zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…