- 10 Ekim 2014
- 31.461
- 140.718
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Tamam anlatma nalet olsunUcunu sıkıyorbazende bannağıyla elleşiyor ben tabi çok izin vermiyorum.
BabalariEnamm ikizlere kim bakacak yawulen millet 2 bebe +1 fıstıkla işe başlıyor ben kıçımı kaldıramıyorum
Ben de oyleydim, dogurunca emsin diye kafayi kırıyosun, hic o tikler, sinirler, mememi elletmemler kalmiyoTamam anlatma nalet olsun
Ha kilo hakkinda yorum yapmadimPart time calissan?
Yani mesela haftanin 3 gunu veya hergun 4 5 saat gibi?
Ilk kizimi 15 aylikken krese vermek zorundaydim onda yapamadiklarimi icimde kalanlari 2.ci ile yasiyorum
Beni taniyosun zaten hatirlatmama gerek varmi, hani huysuzmu huysuz 17 aylik bir bebisi olan, bakim urunlerinin tarihi gecmis kendine bi hayli uzaklaşmis olan sandriyon kiz hatirlasana
Neyse, simdilerde bunaldigim an, kizi anneme birakiyorum bi kac saatligine hafta sonlarida esime birakiyorum
Ornek bugun, buyuk kizim ben ve arkadasim disari ciktikk en guzelide disarda yemek yedim
Bende ayni senin gibi maddi yonden rahatim manevi yonden cok zor gunlerim oldu ama yapacak bise yok gececek bugunler diyorum
Online diyet miHa kilo hakkinda yorum yapmadim
Bebegim 6aylikken online diyetle 3 ayda 14 kilo verdim
6 ayda 10kilo geri aldim, tamamen duygusal aclik
Simdi tekrar online diyete basliyorum
Onu sknti etme bence verirsin bence
Kanayan yarama parmak bastınız ağlsmaknistiyorum 4 aylık bebe ileBu arada bakıcılar asgari ücretten az almamalı diyenler şimdi ne diyo merak ettim. Örneğin kadın öğretmen zaten alıyor 5500 bunun 4250 sini bakıcıya verince nolcak. Yeni bir fikriniz var mı?
Kamu çalışanlarına ve beyaz yakalılara asgari ücret oranında zam yapılmadığı takdirde kimse bakıcı tutamaz
Sütünüz azaldı mu acaba 10?kg fazlam var yek korkum sütümün azalması diyetteHa kilo hakkinda yorum yapmadim
Bebegim 6aylikken online diyetle 3 ayda 14 kilo verdim
6 ayda 10kilo geri aldim, tamamen duygusal aclik
Simdi tekrar online diyete basliyorum
Onu sknti etme bence verirsin bence
Sakın yemekle sütün alakalı olduğunu sanmaSütünüz azaldı mu acaba 10?kg fazlam var yek korkum sütümün azalması diyette
Aslinda sen istedikten sonra uyarsin kizOnline diyet miben ona asla uyamam maalesef. Du bakalım ekmeği falan kestim. 6 dan sonra da yemek yeniyor ve günde yarım saat spor yapıyorum Veremezsem yağ aldırıcam paraya kıyıp hxjdjdj
Hayir sutum hala var. 17 aylik oldu bebegim hala emziriyorum.Sütünüz azaldı mu acaba 10?kg fazlam var yek korkum sütümün azalması diyette
Yani aslında ben oraya kesin sizi alacakları gibi anlamadımMerabaynnn sevgili yoldaşlarım;
Konuma hemen girmek istiyorum ama olmuyor. Hani burada bazı arkidişlerimşz varya , vaktinizi almayayım filan yazıyorlar. Hah beni vakti olmayan okumasın lütfen
Kolay değil 5 gün ban almışım ve içimde volkanik yanar dağlar patlamış
Evet en son gocamın paralara konmuştuk el birliği ile. Adam o günden sonra beni cezalandırıp sevişmeyi kestiDua ettim hepinize , Allahım böyle güzel bir cezayı hak edecek naaaptım diye hdjdjd
Neyse tamam tamam konuma giriyorum.
Kızçemle ( görmemişin bir bebeği olmuş , her konuda bahsetmiş ) avm de geziniyorduk. Tabi o gün bol ağlamalı , ısırmalı ve saç çekmeli bir gündü. ( Neden bu detayları verdiğimi parmaktan sonra anlayacaksınız. ) Kenimizi zar zor dışarı attık. Tabi ben yine yıldız tilbeden halliceyim. Mor eşofman altı ve üzerime de sarı bişi giymişim. Sırtımda pembe bi çanta hxhshdh
Kızıma yemek yedirmeye çalıştığım sırada eski bir arkadaşımın bana seslendiğini duymamla , hayır olamaz hissini geçirmem bir oldu. Bir döndüm ki arkamı iş yerinde en çok alay ettiğimRüküş dediğim hatun. Bir baktım ve baka kaldım kadın kendine ne yaptıysa daşş gibi olmuş. Hani hepte o lanet anlarda bi ayna ile göz göze gelirsiniz ya , onu yaşadım. Aslında yalan söyleyip ben o değilim üçüzüyüm diyesim geldi ikizi olmayı bile yakıştıramadım. +10kg almışım birde , maşallah demeyi unutmayın Tabi ben böyle şakalar filan yaptım bu oturmak istedi
Konu konuyu açtı ‘ ayh canım sen nolmuşsun böyle ‘ diye sorduBende ‘evrim teorisi canım, evrildim. Darısı sana’ dedim
İçinden eminim sövmüştür . Neyse sonrasında bana çalışmayı düşünmüyor musun diye sordu. Bende o an gaza geldim’ o kadar teklif var ki , değerlendiriyorum’ dedim xhhdhdjd O kadar yalan söylediğim belliydi ki kadın güldüNe deseydim ? Bimden bile teklif yoqmu deseydim
Çalıştığı yerin eski patronumun yeni firması olduğu ve benim pozisyona birini aradıklarını söylediler. Ne kadar para göz olduğumu bildiği için de direkt maaşı söyledi7.000 alırsın o da sen olduğun için dedi.
Tabi benim gözlerden hemen dolarlar falanlar fışkırfıBen bi düşünüp, seni arayacağım dedim. Eve gelir gelmez ‘ şok diyetle 20 kg verme’ enter diye arattırdım
Bi anda bi ağlama sesi duydum, ana ben anneydim… Sonra uzun uzun düşündüm. Ben şimdi bu bebeyi bir bakıcıya bıraksam en iyi ihtimal 4000 gidecek ve uzun süreli de ayrı kalacağız. Me bileyim saçma gelecek ama hiç bir şeyinden haberim olmayacak. Öte yandan maddi olarak rahatlamak üzere olduğunuz bir dönemdeyiz.
Annene bırak diyecekler , asla bırakmam. Yazık değil mi yahu kadınlara ? Tam rahat edecekken bir de benim bebekle mi uğraşsın. Zaten yakın da oturmuyoruz. Sabah trafiğinde 1 saati bulur gitmem.
Ama bir yandan da deli gibi çalışmak ve eski hayatımın hiç olmazsa ufak bir kısmıyla avunmak istiyorum.
Çalışan annelere sormak istiyorum , zorunluluk olmasa da çalışır mısınız ?
Kopuk bir ilişkimiz olsun istemiyorum kızçemle.
Hadi beni bi aydınlatınAma ampulle değil hdhejjd ( ver mehteri ) hxjsjhdd
NOT : Küçük japon balığım 10 aylık bir kızçe
Ben düzenini bozmayı asla düşünmem. Yani yardımcı tutmam şart bu durumda. Eşim asla istemediği için zırnık vermez yardımcıyahatta dur evde ben sana o parayı veririm der Benden soğur mu diye korkuyorum yaw
O kadın şeytan gibi :d belki beni ucuza kapatıp , patronun gözüne girecekYani aslında ben oraya kesin sizi alacakları gibi anlamadım
O pozisyona eleman ihtiyacı varmış ama bu siz olacaksınız denmemiş ki
Al bu işi sen yap denmemiş
Dolayısıyla şuan için çalışayımmi diyeceğiniz birşey yok
Ha kesin gel başla derselerde bana göre çocuk şuan küçük, bakıcılardan pek hoşlandığım söylenemez mecbur kalmadıkça istemezdim çocuğumu bakıcıya emanet etmek.
1 sene sonra böyle bir iş imkanım olmaz diye düşünüyorsanız eğer olabilir ama onun dışında çocuk kreş yaşına gelmeden başlamayın bence.
3000 lira için değmez, biliyorsunuz bi cüzdan bile alamiyoruz o paraya
Kötü olan ne biliyor musunuz ? Hiç bir gelen yardımcıyı beğenmiyorumEşiniz dur ben o parayı sana vereyim diyebiliyorsa , maddi açıdan sizin çalışmanız zorunlu değil diye anlıyorum .
Amaç sırf sosyalleşmekse , sadece işte çalışarak olan birşey değil ki . İstedikten sonra insan her türlü sosyalleşir.
Bu şartlarda yerinizde olsam çalışmam . Kocadan o parayı alıp eve haftanın bir kaç günü yardımcı alırım . Ev işi yükünden kurtulurum . Çocuğumla çok daha güzel vakit geçiririm . Arada SPA’ya giderim . MasajOh Çocuğumu da alır at binmeye giderim . Kendi kendimin patronu olurum . Canım ne zaman ne istiyorsa onu yaparım .
İş yerinde mobinge uğrama , patronun ya da diğer çalışanların asılma ihtimalleri ..
Yok işe yetişme derdi , yok trafik çilesiGelince onun yorgunluğu . Kendime , çocuğuma yeterince vakit ayıramanın stresi . Ve daha bir sürü şeyi yaşamamış olurum ..
7bin ucuz mu? Bu ekonomi de mühendislere atanamamış öğretmenlere verseler mutlulukla işe başlarlar. Asgari ücrete çalışıyor çoğuO kadın şeytan gibi :d belki beni ucuza kapatıp , patronun gözüne girecek
Gözümü nasıl devirdim bilio musun Nihal gibi ;D aşkı memnuda ki hxjdjd
Kötü olan ne biliyor musunuz ? Hiç bir gelen yardımcıyı beğenmiyorumhatta bi tanesi geçen abla sen oturacak mısın dedi jxjdjjd
İş yapmamı falan bekledi
Haklısın ama hele istanbulda 2 saaten evvel dönemem.
Evde kıç büyütmeye devamke
En son 2 sene evvel yani işten 5.500 e çıktım. Ve o zaman ekonomi böyle değildi. En aşağı 10 almam lazım aslında :) her şey 2 katı. Ayrıca ben 10 yıldır tecrübesi olan biriyim. Departman yönetmek çok zordu hele ki Halkla ilişkiler birimi çok çok daha zor.7bin ucuz mu? Bu ekonomi de mühendislere atanamamış öğretmenlere verseler mutlulukla işe başlarlar. Asgari ücrete çalışıyor çoğu