- 14 Ocak 2012
- 11.834
- 73.642
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Ya şu kilo düzgünce dagilsa da bir yerde toplanmasa keşkebenim de 8 kilo fazlam var.boyun kısa olduğundan 10 kilo gibi duruyor ama öyle heybetli göbeğim de yok ama bacaklara heçç deyinmeyeyimmmm
Annem dio kiiiAbovv benimki ortalığı yıkar bir de öyle bir volumle bağırıyor ki kaç kere aklım çıktı çocuğa bir şey mi oldu diyebüyüğü ikisini de açar birini emip otekiyle oynardı hiç bıraktıramadim, bunda o huy yok ama merak ediyor o ayrı
ivetttt aynen onun gibiyimmmHadise gibi diyeceksin jxjsjdj
Millet öyle diyor
tövbe estağfurullahhh bir ananın ağzına o laflar yakışıyor mu?Annem dio kiiisiz kocanızla da kendinizi oynattırmıyorsunuzdur ;D
Annem beni aşırı güldürüyoroyuncak değilim diyorum
O ayrı o ayrıAnnem dio kiiisiz kocanızla da kendinizi oynattırmıyorsunuzdur ;D
Annem beni aşırı güldürüyoroyuncak değilim diyorum
Gel şu yağmurlu gecede sana bi itirafta bulunayımO ayrı o ayrı
Aa nasıl ya ciddi misinGel şu yağmurlu gecede sana bi itirafta bulunayımmemem eskiden kırmızı çizgimdi elletmezdim… hatta benimki diyor kıymetlini kızın oyuncak etti diye hdhshdhd
SütyenleAa nasıl ya ciddi misinmeme elletmeden nasıl oluyor ya
Ohoo çok şeyden mahrum kalmışsınSütyenlehiç kimseye elletmedim. Öyle de namusluyum hzbsjzbshhshshsh
Bu saaten sonra müzelik gibilerOhoo çok şeyden mahrum kalmışsın
panpaLAR +18 e çevirdiniz topiğiBu saaten sonra müzelik gibilero kadar unuttum ki . Burun gibi bi organ oldu sürekli açık hzbsjjshs
E öyle bebek sürekli elinin altında istiyor. Bazen benimki hele bir firt ver daha şurayı karistiracam der gibi geliyor iki fırt çekiyor sonra işine devam ediyorBu saaten sonra müzelik gibilero kadar unuttum ki . Burun gibi bi organ oldu sürekli açık hzbsjjshs
Meme bizim gözümüz gibi bi organ hzbshspanpaLAR +18 e çevirdiniz topiği
Benim kızım memeyi 2 sn geç açarsam kafayı sıyırıyor hüppp diye çekiyoriğrençç ;D geçen ucuyla oynamak istedi hayır dedim , annemde kendinle oynatmıosun diyor hdjdjdj
O zaman da emmiyor diye ağlıyorsunŞu emzirme olayini aşamadim çok midemi bulandiriyor gordugum zaman ya da boyle okuyunca oluşan dusuncesi.Cocugum olsa emziremem galiba hele bir de boyle oynama vs yapacak yok mumkun degil... Hhffff
O zaman da emmiyor diye ağlıyorsun
Valla ben mememe kimseyi elletmiyordumcidden kalem koysan durmuyordu altında hzhshsöyle dikti.
Şimdi mi ? Koy altına arsanı , evini , arabanı kaybolur gider hzbshshshhshshs
Ucunu sıkıyorBenim elletmeme takintim yok.Herşey serbest ama emzirme ve cocugun oynamasi dusuncesi...