- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi bubendegilim
sana öyle geliyor olmasınAynaya bakınca… duşa girerken :S Kendim bile inanmıyorum hxbdhd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana öyle geliyor olmasınAynaya bakınca… duşa girerken :S Kendim bile inanmıyorum hxbdhd
Yok canım camış gibiyim. Oturduğum koltukta çöküntü oluyorsana öyle geliyor olmasın
kaç kilosun ki boy kaç?bend e zayıf değilim ama camış ne yahuu?Yok canım camış gibiyim. Oturduğum koltukta çöküntü oluyor
Hayırdır kız beni bekar abine mi alacan Bu nasıl soru zhhshdhkaç kilosun ki boy kaç?bend e zayıf değilim ama camış ne yahuu?
ben tek çocuğum amaaHayırdır kız beni bekar abine mi alacan Bu nasıl soru zhhshdh
o zaman sen niyeti bozmuşsun ahhahahahha ayy ölcemmben tek çocuğum amaa
anacığım senle de sohbet bile edilemiyor ki.geyik ben de severim de sen daima o moddasıno zaman sen niyeti bozmuşsun ahhahahahha ayy ölcemm
Ötüyor ise sorun yokEşim göbeğime laf etse inan ezerim zaten herif kalmış kuş kadar ahahhahahahahhahaha yanlış anlaşılmaz inşşş :S
Ya sorma of. Geçen çocuğu emziriyordum, çocuk göbeğimi meme zannettiAynaya bakınca… duşa girerken :S Kendim bile inanmıyorum hxbdhd
Ay krizzYa sorma of. Geçen çocuğu emziriyordum, çocuk göbeğimi meme zannetti
Allah belanı vermesin söylesem şüphen varsa gel bi daha gebe bırakayım der tam bi öküz hahahahhahaÖtüyor ise sorun yok
Yeni doğum yapmışım, göbek duruyor büyük oğlum geldi, anne bir bebek daha mı gelecek dediAy krizz
HaykirdimYa sorma of. Geçen çocuğu emziriyordum, çocuk göbeğimi meme zannetti
Çocuk arıyor arıyor bir şey eksikHaykirdim
neyyyyy?Ya sorma of. Geçen çocuğu emziriyordum, çocuk göbeğimi meme zannetti
İşte memeden ayrıldı geri memeyi ararken göbeğimi yakaladı inceledi aradığını bulamayınca ağladı öyle tişörtü alttan kaldırmıştım göbek açılmısneyyyyy?
Benim kızım memeyi 2 sn geç açarsam kafayı sıyırıyor hüppp diye çekiyor iğrençç ;D geçen ucuyla oynamak istedi hayır dedim , annemde kendinle oynatmıosun diyor hdjdjdjÇocuk arıyor arıyor bir şey eksik
benim de 8 kilo fazlam var.boyum kısa olduğundan 10 kilo gibi duruyor ama öyle heybetli göbeğim de yok ama bacaklara heçç deyinmeyeyimmmmİşte memeden ayrıldı geri memeyi ararken göbeğimi yakaladı inceledi aradığını bulamayınca ağladı öyle tişörtü alttan kaldırmıştım göbek açılmıs
Abovv benimki ortalığı yıkar bir de öyle bir volumle bağırıyor ki kaç kere aklım çıktı çocuğa bir şey mi oldu diye büyüğü ikisini de açar birini emip otekiyle oynardı hiç bıraktıramadim, bunda o huy yok ama merak ediyor o ayrıBenim kızım memeyi 2 sn geç açarsam kafayı sıyırıyor hüppp diye çekiyor iğrençç ;D geçen ucuyla oynamak istedi hayır dedim , annemde kendinle oynatmıosun diyor hdjdjdj
Hadise gibi diyeceksin jxjsjdjbenim de 8 kilo fazlam var.boyun kısa olduğundan 10 kilo gibi duruyor ama öyle heybetli göbeğim de yok ama bacaklara heçç deyinmeyeyimmmm