Konum geldi kıazzzz :D

Yanlış anlaşılma olmasın ama arkadaş ortamında da en çok ben konuşup ben güldürüyorum bana faydası ne ? Hiç zorla bana tatlı ve kahve ısmarlıyorlar. Kilo alıyorum , onlar kalori yakıyor
Çok geçmiş olsun. Aman hiç bişi bebekten önemli değil.

Abla beni banlama valla bak her şeyi yap ama BANLAAA MAAA. Yoksa kendimi kanepeden aşağı atarım
Hem güvenilir birini bulmak zor hem de yetemezsem hissi var.
Evet emekliliğimde önemli tabi
Yetersin, yetememe kısmını kafaya takmamalısın bence, evet ara verdiğin için işle ev arasında ilk zamanlar bir bocalama yaşarsın, yorgun argın işten gelip yemekti, bebekle ilgilenmekti derken neye ne kadar vakit ayıracaksın, nasıl olacak diye elin ayağına dolaşabilir ama sistemi oturttuğunda tıkır tıkır işler bence.

Bebekle tüm gün vakit geçirmek güzel bir şey elbette ama günde birkaç saat kaliteli zaman geçirmek bebeğin gelişiminde çok daha kıymetli, bu kısmını çocuk gelişimcilerin cevaplaması belki daha doğru olur lakin çalışırsam bebeğimden zaman çalacağım vicdanı yapıyor anneler fakat tüm gün bir arada olduğunuzda da sabrınız taşabiliyor, hatta biraz kaş çatıp ses yükseltebiliyorsunuz o zaman da bebeğime yetemiyorum iyi bir anne değilim vicdanı yapılıyor.

Sen şimdi belki çalışmasan da olur, işe dönmeye keyfe keder karar verirsin ama çalışmak zorunda olan anneler var, onlar gayette güzel yetiyor, iyi de annelik yapıyorlar.

Bu gibi konularda empati yaparak cevaplamaya çalışıyorum, mesleğim olsaydı evet bebeğimi bırakırken her anne gibi ikileme düşerdim ama çalışırdım, ben olaylara biraz değişik bakıyorum, değişik derken soğuk ruhsuz duygusuz bir bakış açım oluyor kimi zaman, zira çevremde çok arkadaşım evliliği çocukları için mesleğini bırakıp kendini köreltti, sonra da kocadan yedikleri kazıkla yaptıkları fedakarlıklardan bin pişman oldular.

Allah kimsenin evliliğinden huzuru eksik etmesin, evlatlarına sağlıklı ömürler versin lakin evladınız dahi olsa yeri geliyor senin için fedakarlık yaptım dediğinizde yapmasaydın diyebiliyor.

Ayrıca bence insan önce kendi iyi olur, iyi hissederse eşine çocuğuna da iyi hissettirir, iş hayatına dönmek seni daha güçlü ve motivasyonlu bir kadın haline getirecekse çalışmalısın.

Giderin çok fazla olucakmış, geri kalan 3000 sana yeter mi bilemedim şahika’cım ha bu arada sen zengin bi hatundun yanlış mı hatırlıyorum? () ihtiyacın da yok ki, ama evden ev hanımlarından falan bunaldıysan o ayrı

Ya sizin konularınızı okurken bayılıyoruuumm o mizacınız varya efsane

Çocuğum yok evli bile değilim ama ben sizin yerinizde olsam çalışırdım, simdi sen bilmezsin zorluğunu diyenler olur eminimde, çalışma hayatının sağladığı o düzeni, bakımı, çok seviyorum ya insanı kendine getiriyor resmen ( darısı başımaa )

Tüh...keşke gidip kızın kafasında ekmek kirsaydi

Valla işten izin alıp 1 haftadır bebeme ben bakıyorum. İzin bitse de işe dönsem diye gün sayıyorum resmen. Pandemi mandemi derken zaten soyutlandık insanlardan. Sadece çalışırken birileriyle oturup sohbet edebiliyorum. Sosyal hayat şart bacım. Yoksa kafana huni takıp gezersin yakında. Ayrıca bebemle de kopuk bir ilişkim hiç olmadı. Aksine işteyken onu çok özlediğim için eve gelince daha sevgi dolu tahammülü yüksek oluyorum

Havyar parama yeter mi dersin 3000 bu ekonomide zengin olmak için 10 bin yetmiyiii

Tişikkürler sıpaydii
Evet saçım bi topuz formundan çıkar ve pijamayı bırakırsam benden olacak

Sohbeti özlemedim de entrika çok özledim hzjsjsjjs
Sürekli dip dibe olunca laçkalaşıyoruz doğru

Ve o nadir de olsa gülüş attığı anlardan mahrum kalıcam dhjsjd
Kimse desteklemiyor beni
Anne olmak zor ama gülüşü yeter
Hassas konular... Küçük bebek/çocuk bırakıp çalışmak zorunda olan/isteyen insanlar var, onlara karşı kırıcı olmak istemem.
Ben tercih etmez kendim büyütmek isterdim
İsterdim ama bu önemli. Eğer mecburiyetim varsa o ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…