- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Yanlış anlaşılma olmasın ama arkadaş ortamında da en çok ben konuşup ben güldürüyorumKız ne güzel işte benim babamdan da bişey geldiği yokyani anlayacağın sek olarak içiyorum koca parasını
Biliyorum paradan dolayı olmadığını inan ki hamile olmasam bende işe girip kafa dağıtmak isterdim yani kocamla sorun olmadığı halde herşeyden çok sıkılıyorum hergün aynısıkıntıdan hepsi. Ama birde kızım var hamile olmasam da ona kıyamaz yine gidemezdim her türlü evdeyim işte...
Bu arada arkadaşlarınla toplanip dışarda bişeyler yapabilirsin. Ben hamile olmadan önce kızımı da alıp sık sık arkadaslarimla takılırdım çok iyi geliyordu... Ama şuan hamileliğim biraz riskli geçiyor oyuzden pek evden çıkamıyorum.
Yetersin, yetememe kısmını kafaya takmamalısın bence, evet ara verdiğin için işle ev arasında ilk zamanlar bir bocalama yaşarsın, yorgun argın işten gelip yemekti, bebekle ilgilenmekti derken neye ne kadar vakit ayıracaksın, nasıl olacak diye elin ayağına dolaşabilir ama sistemi oturttuğunda tıkır tıkır işler bence.Abla beni banlamavalla bak her şeyi yap ama BANLAAA MAAA. Yoksa kendimi kanepeden aşağı atarım
Hem güvenilir birini bulmak zor hem de yetemezsem hissi var.
Evet emekliliğimde önemli tabi
Sesli güldüm...Ben de 12 kg almıştım 5 kg kaldı keşke yaza kadar verebilsem...işe başlayınca yemek saatleri daha düzenli olduğundan daha hızlı kg veriliyorSeksi vucütumu izlerlerse ya
Bu konuda bi arkadaş şöyle diyordu, '' Üç günlük dünya, g.tümüzü görene selam olsun. ''Seksi vucütumu izlerlerse ya
Tüh...keşke gidip kızın kafasında ekmek kirsaydiÇalışmak en çok sana yarar kızçenlede arana nedem soğukluk girsin7bin gayet güzel bi para anne olmak demek 7/24 köle olmak demek değil çalişmak eminimki sana çok iyi gelecektir istiyorsan tabi
Ha bide arkadaşınla karşılaşmana biz karma diyoruzeşimde zamaninda sen şişmansın seninle çıkmam demiş bir kıza obez bir kadınla evlendi hatta bana hep şey derdi bence benim ahım yüzümden sen zayıflıyamıyorsun bende dedim bari midemi aldırayım
Abisi git helallik al demiştiTüh...keşke gidip kızın kafasında ekmek kirsaydi
Havyar parama yeter mi dersin 3000Giderin çok fazla olucakmış, geri kalan 3000 sana yeter mi bilemedim şahika’cımha bu arada sen zengin bi hatundun yanlış mı hatırlıyorum? ( ) ihtiyacın da yok ki, ama evden ev hanımlarından falan bunaldıysan o ayrı
Tişikkürler sıpaydiiYa sizin konularınızı okurken bayılıyoruuumm o mizacınız varya efsane
Çocuğum yok evli bile değilim ama ben sizin yerinizde olsam çalışırdım, simdi sen bilmezsin zorluğunu diyenler olur eminimde, çalışma hayatının sağladığı o düzeni, bakımı, çok seviyorum ya insanı kendine getiriyor resmen ( darısı başımaa)
Koca bi göbeğim varBu konuda bi arkadaş şöyle diyordu, '' Üç günlük dünya, g.tümüzü görene selam olsun. ''
Yahu yapsaydı bu kadar ahi dusunduyse ....çünkü düşünsene yılların gitttiiiiğAbisi git helallik al demişti
Havyar parama yeter mi dersin 3000bu ekonomide zengin olmak için 10 bin yetmiyiii
Sohbeti özlemedim de entrika çok özledim hzjsjsjjsValla işten izin alıp 1 haftadır bebeme ben bakıyorum. İzin bitse de işe dönsem diye gün sayıyorum resmen. Pandemi mandemi derken zaten soyutlandık insanlardan. Sadece çalışırken birileriyle oturup sohbet edebiliyorum. Sosyal hayat şart bacım. Yoksa kafana huni takıp gezersin yakında. Ayrıca bebemle de kopuk bir ilişkim hiç olmadı. Aksine işteyken onu çok özlediğim için eve gelince daha sevgi dolu tahammülü yüksek oluyorum
Miss senin bir şaka olduğunu düşünmek istiyorumYahu yapsaydı bu kadar ahi dusunduyse ....çünkü düşünsene yılların gitttiiiiğ
O süzük bakışı
Asgariyi duyunca ben, mazutuma yetmez valla
Ne diyorsun beeee???Miss senin bir şaka olduğunu düşünmek istiyorumtrolsen müridin olacağım
Ve o nadir de olsa gülüş attığı anlardan mahrum kalıcam dhjsjd
Kimse desteklemiyor beni