- 31 Ocak 2019
- 1.396
- 2.622
- 83
- 37
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Bunun için 10 Euro mu ödüyorsunuzSadece yazı rengin kalıcı ve kullanıcı adın kırmızı
Bilmiorum vala bazen siliyorlar konuları sanki ama belli başlı kriter var mi bilemicem ama uyelik siliyorlarTeşekkürler canım rica etsem siler mi ki yöneticiler
4 yıl önce 30 tl idi şimdi kaç tl bilmiyorum inankiBunun için 10 Euro mu ödüyorsunuz
Sadece bir kere mi ödeme yaptınız? Bizi bayağı aydınlattınız, teşekkür ederim.4 yıl önce 30 tl idi şimdi kaç tl bilmiyorum inanki
Bide çemrimiçi olduğunu gizleyip konuyu kimler okuyor onu görebiliyorsunEki Görüntüle 2303672
Hayir görmüyoruzProfilinizin görüntülenmesine sınırlama getirmişsiniz. Ben de şunu merak ediyorum, pro üyeler sınırlanmış profili görebiliyorlar mı?
Sadece bir kere mi ödeme yaptınız? Bizi bayağı aydınlattınız, teşekkür ederim.
OlmuşBende gizlemiştim profilimi. Ama oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Banada bi bakabilir misiniz?
Profilinizin görüntülenmesine sınırlama getirmişsiniz. Ben de şunu merak ediyorum, pro üyeler sınırlanmış profili görebiliyorlar mı?
Bunu bende merak ediom ha ☺
Ama Google hesap adımı yazınca konularım cıkıyor cıkmasın istiyorum
Baktım, başarılıBende gizlemiştim profilimi. Ama oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Banada bi bakabilir misiniz?
Bunun için 10 Euro mu ödüyorsunuz
Hımm bunu bilmiyordum, güzel bir amacı varmış aslında. Keşke yine kampanya yapılsa da şiddet mağduru bir kadına falan yardımcı olsak.bunun için değil lösemili çocuklar için 30 ödemiştim ben.
bunun dışında kampanya harici ödediğiniz pro ücreti ile de çocuk okutuluyor zaten.
Teşekkür ederim.
Teşekkürler.Baktım, başarılı
Nasıl yani Google den neler,nasıl görünüyor?Google’dan her sey cikiyor bosuna yapmislar o gizlilik ayarlarini
Nickinizi bilen birisi googleda arattirip actiginiz konulari ve yazdiginiz yorumlari gorebiliyor.Nasıl yani Google den neler,nasıl görünüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?