- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Cnm profilini gizlemişsn ama konuların varsa bi şekilde gözükür sadece direk profilinden arama yapamaz bildgm kadaryla yoneticeler silebilir sadece konuları daArkadaşlar buraya bayadır üyeyim. İlk evlilik zamanları vs derken evliliğe alısma derken baya bir seyler sorun olmustu. simdi rayına oturdu evliliğim ve eşim her şey yolunda mutluyum şükür ama ben konularımın gözükmesini istemiyorum nasıl yaparım bunu. Gizlilik ayarlarından bir seyler yaptım ama olmadı galiba
Bunu bende merak ediom haProfilinizin görüntülenmesine sınırlama getirmişsiniz. Ben de şunu merak ediyorum, pro üyeler sınırlanmış profili görebiliyorlar mı?
Ama Google hesap adımı yazınca konularım cıkıyor cıkmasın istiyorumyoo olmuş:))
Hayır göremiyoruzProfilinizin görüntülenmesine sınırlama getirmişsiniz. Ben de şunu merak ediyorum, pro üyeler sınırlanmış profili görebiliyorlar mı?
O zaman biri bizi aydınlatsın.Bunu bende merak ediom ha ☺
Onun icin yapacak bisey yok snrm uyelik iptali iste istersen baska acmak için yonetuciyle görüşAma Google hesap adımı yazınca konularım cıkıyor cıkmasın istiyorum
Google konuyu ya da adımı yazınca cıkıyor konular hesaptan cıkıs yaptıgım haldeOlmuş,ben baktım.
O zaman ne işe yarıyor ki bu pro’luk ?Hayır göremiyoruz
Ama Google hesap adımı yazınca konularım cıkıyor cıkmasın istiyorum
Google konuyu ya da adımı yazınca cıkıyor konular hesaptan cıkıs yaptıgım halde
Teşekkürler canım rica etsem siler mi ki yöneticilerCnm profilini gizlemişsn ama konuların varsa bi şekilde gözükür sadece direk profilinden arama yapamaz bildgm kadaryla yoneticeler silebilir sadece konuları da
Sadece yazı rengin kalıcı ve kullanıcı adın kırmızıO zaman ne işe yarıyor ki bu pro’luk ?
Arkadaşlar buraya bayadır üyeyim. İlk evlilik zamanları vs derken evliliğe alısma derken baya bir seyler sorun olmustu. simdi rayına oturdu evliliğim ve eşim her şey yolunda mutluyum şükür ama ben konularımın gözükmesini istemiyorum nasıl yaparım bunu. Gizlilik ayarlarından bir seyler yaptım ama olmadı galiba
Teşekkürler canım rica etsem siler mi ki yöneticiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?