Konu yok

O anda dusunememis olabilirsin tabi. Olmadi bidaha ararsa değiştirirsin numaranı. Belki soylediklerin etkili olduysa aramaz ama takıntılı oldugundan dolayı belli de olmaz.

Numara değiştirme ilk
O anda dusunememis olabilirsin tabi. Olmadi bidaha ararsa değiştirirsin numaranı. Belki soylediklerin etkili olduysa aramaz ama takıntılı oldugundan dolayı belli de olmaz.

Aynen öyle bende öyle düşünüyorum. Benim şu an hattimda tl yok gününü bekliyorum . Sanırım 12 tl mi ne değiştirme. İlk değişim ücretsiz oluyo diye duydum doğru mu biliyo musunuz öyleyse yarın bile değiştirsem iyi beklememis olurum

Ben 4 5 yil once numarami değiştirdiğimde avea online islemlere girip kendime numara secmistim internetten. Hemen mi degisti hatırlamıyorum da baska hicbir sey yapmamistim. Su an hala ayni sistem mi bilmiyorum. Bi deneyin isterseniz.

Ben 4 5 yil once numarami değiştirdiğimde avea online islemlere girip kendime numara secmistim internetten. Hemen mi degisti hatırlamıyorum da baska hicbir sey yapmamistim. Su an hala ayni sistem mi bilmiyorum. Bi deneyin isterseniz.

Benim ki vodafone ama bi deneyeyim sağolun çok teşekkür ederim

O bana güvendiği için sorun yapmadı. Herşeyi anlatmıştım ona zaten. Aradı onu kendi numarasından saydirdi. Birdaha rahatsız etmemisti
Canım suan konunu tekrar bastan sona okudum,senden gercekten cok özür diliyorum.ben senin konunun sonlarını hic okumamisim.bazi cumlelerini es gecmisim resmen hızlı okuycam diye.birde paragraf yok ya.benim anladığım sen evliyken mesajlasmissin hala onu seviyomussun gibi anladim ben.
Ayy cok rezillik yaa yerlerdeyim suan
İnan cok utandim gecenin bu saatinde sersemligime ver nolursun.bazen bazi seyleri yalnış okuyabiliyorum salakligim tutuyo arada. Nolur kusura bakma... neyse daha fazla konusmayayim ben offf.

Seni suçsuz gördüm ısrarcı taraf kendisi olmuş bence o gecmistede olmamis gelecegindede yok asla kabul etme napip edip seni bulacagini düşünüyorum başka hesaplar açıp kafanı karistirabilir netice de İnsanız duygularimiza çok çabuk yeniliriz pismanlik duyma kararlarının arkasinda dur cnm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasanmisliklarin etkisiyle sanirim artik bu tarz yillarca aramalar, iz surmeler bana buyuk bir ask degil de takinti gibi geliyor. Ve urkutucu. Arkama bakmadan kacardim.

Bu faruk dediğinde bir gram adamlık yok. Saplantılı olmasını geçtim, adam olan aklında başkası varken haldır haldır evlenip üstüne çocuk yapıp mutsuzum ayaklarına eski sevgilisini yoklamaz. Ne demeye el kızının başını yaktıysa bi de evlenip. Kaç sene masum masum seni beklememiştir emin ol.

Aklın varsa uzak dur bu adamdan karakteri çok bozuk.

Bence sözlenicem dediğinde bile evliydi.Siz konuşun diye onunla,evli oldugunu söylememiştir.Hamilelik olunca da mecbur evliyim diyor artık.Hepsinin bir anda olup bir de boşanma kararı alması saçma.Yanlış birşey de konuşmamışsın ki zaten.Niye üzülüyorsun?

Biriniz ilgisiz kalamayan "piremses" digeri baskasina inat biriyle evlenip hamile haliyle yine o "biri"nin tek lafi icin karisini birakacak kadar seref yoksunu. Olan masum bir kadina ve bebegine olmus.

Tamam canım önemli değil . Sende kusura bakma öyle bi tepki verince bende savunma mekanizmasiyla kırdım . :)

Çok sağol canım hepinizden Allah razı olsun . Yok asla asla onunla asla muhattap olmam . Tek sıkıntı numaramı değiştirme . İnşallah rahatsız etmez . Ya da inş numaramı ezberlememistir

Yasanmisliklarin etkisiyle sanirim artik bu tarz yillarca aramalar, iz surmeler bana buyuk bir ask degil de takinti gibi geliyor. Ve urkutucu. Arkama bakmadan kacardim.

Aynen haklısınız. Yani şehir degisikligiyle ayrılma durumu yepyeni bır hayat. Sürekli karşına çıkma sosyal medyayla. Yaşanmayan şeyler takıntı olmuş . Çok şükür ki en azından ben eskiyi silebiliyorum. Ama işte vicdanimin Bir köşesi de çok acıyor kadına yazık . Umarım rahatsız etmez artık

Aynen öyle . Madem seviyordun ne diye ben ayrilmisim zaten bunu bile bile gittin evlendin. Bana sana inat oldu diyor ama belkide evliliği yolunda gitmiyordu 2 günlük bır kavga etti de öyle dedi . Şimdi aklıma bu geldi . Çok tiksindim kendimden yeminle. Sanki ben aralarını bozmuşum gibi. Çok üzüldüm. Gerizekalı kendi hayatını geçtim benim de başımı yakacak ti

Belki de öyledir . Yanlış birsey konuşmadım ama canım evli olduğunu öğrenmeden önce onu merak edip sordum ya hani aklım onda kaldı onun kıymetini anladım gibi anladı o . Yani bu evlilik biter yada bitmez bilmiyorum beni böyle cepte sanipta rahatsız etmesinden korkuyorum. Numara da değiştirmem zor herkes yanlış anlar bi anda .

Biriniz ilgisiz kalamayan "piremses" digeri baskasina inat biriyle evlenip hamile haliyle yine o "biri"nin tek lafi icin karisini birakacak kadar seref yoksunu. Olan masum bir kadina ve bebegine olmus.

İnan ki çok Üzgünüm çok. Evet doğru ben bi umut taşıdım . Belki farukla yeniden sıfırdan başlarım ons bır şans veririm beni çok seviyordu . Yaşadın gördün esra dedim. Umut taşıdım zaten aradım bulamadım ve o msj atınca da mutlu oldum. Evli olduğunu da duymadım kimseden. Soramadim kimseye yanlış anlaşılmasın diye. Böyle olunca kötü oldum. Yanımda ol işte bitecek iyi gitmiyor dedi. Asla böyle birşey yapıp o kadının bebeğin günahı giremem dedim. Sakın bana ulaşma yazma ayrılan bile asla senle olmayacak Ailene sahip çik dedim. Beni nasıl bır duruma düşürdün sen diye kızdım . İnş rahatsiz etmez artık şu an etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…