Konu yok

Esas kız bosanir ama esas adam evlenir bu sefer
Sonra esas kız esas adamin bosanmasini bekler bekler bekler.
Esas adam bosanir
Ve esas kiz ve esas adam evlenir
Eski eslerinizde birbirleriyle evlensinler filmin sonu daha atraksiyonlu olur valla bak.
Ay merak ettim bile.

Nerden nasıl başlasam bilmiyorum. Henüz 15 yaşında ilk sevgilim olan adam beni çok seviyordu. Bende öyle seviyordum o zamanlar fakat 1 yıl sonra tayinimiz çıkınca farklı sehre taşındık. Ve bu sürede de çok kavga ettik ayrıldık. Ama o beni gözünden sakiniyordu çok seviyordu babama bile gelip demişti .yani ben ayrıldım bundan bi şekilde çünkü sağlık problemlerimde vardı ve cok kiskancti beni bunaltmisti. Araya mesafede girince bitti. Sonra her ay msj attı aradı buldu numaramı derken bu ben hep yurutemedim. Çünkü uzaklık ve cesaret edemedim yani okul başka şeyler olmadı yapamadık yurumedi. Bana olan sevgisi yıllar sürdü bitmedi . Bu kişi beni ciddi anlamda çok sevdi . Hayatta emin olduğum tek şey de buydu. Neyse araya çok şey girdi ben aşık oldum ve evlendim. Yani onu demekki cidden sevememisim ki baskasiyla evlendim. Neyse ben evlendigimde bile aradı bu numaramı değiştirdim ve 4 yıl hiç ulaşamadı. Boşanma sürecinde mahkeme sürecinde ise öğrenmiş bosanacagimi yine faceden msj attı ulaştı. Konuştuk arkadas gibi nasılsın iyimisin bu kadar. Ve beni unutamadigini hala sevdiğini ne olursa olsun hep yanımda olacağını söyledi. Ben ise boşanma süreci bır erkekle konuşmak uygun değil günah olur diye bunu ona söyledim ve konuşmak istemediğimı söyledim. Bitirdim konuşmayı . Bu arada tabiki belki de bana ettiği ahlardan dolayi bende yandım. Çünkü çok sevmişti ve çok acı çekti ben karşılık vermedim. Ben mantıklı düşünemiyorum bak lütfen bana zaman ver arkadaş olarak bile kimseyle konuşmak istemiyorum dedim o ise beni hiç anlamamisti ve dediki sözlenecem işte bıktım yıllardır seni unutamadim ne var yanında olsam izin versen falan beni anlamadı . Ben bitirdim konuşmayı. Aradan 1 ay geçti boşanma gerçekleşti resmen . Sonra bu kayboldu. Derken ben Ünv okuyorum kendimi okula verdim . Aradan 1 yıl geçti tık yok merak ettim. Çünkü 10 yıl oldu bırakmadı . Bi anda kayboldu çok merak etmeye başladım. Kafamda da ona biraz değer verseydim belki çok mutlu olacaktım bi şans verseydim belki onla güzel olacaktı pismanlik düştü içime. Evlenip ayrıldım ama bununla alakası yok lütfen yanlış anlamayın bu çok ayrı bır konu. İşte dün bana msj atmış bu. Görünce çok sevindim en azından bır haber alırım ümidiyle. Nasılsız iyimisin derken işte faruk sen Nerelerdesin niye kayboldun diye sordum. Sozlencem diyodun ne yaptın dedim. Esra ben sozlendim ve evlendim dedi. Bende bana şaka yapıyor sandım. Numaramı istedi işte verdim çünkü şaka yapiyo sandim bana inanmadım beni unutamadigini bildiğim için. Aradı konuştuk ve dediki esra ben ciddiyim evliyim şu an . Herşey senin yüzünden oldu. Yani bana inat evlenmiş ve eşi 4 aylık hamileymis. Sok geçirdim ben çünkü evli olduğunu bilseydim asla tek kelime muhattap olmazdimmm aslaaaaa. Şaka yapıyo sandım her zaman ki gibi. Neyse ben kapadım teli konusamadim ev musait değildi. Msj attı esra iyi gitmiyor bosanacagim. Herşey bi anda oldu hata yaptım ben . Yani allak bullak oldum . Tek düşündüğüm günah işledim onunla konuşarak diye çok üzüldüm. Karısına üzüldüm. Dogmamis çocuğa . Benim yanımda ol gitme zaten bitecek lütfen yanımda ol dedi. Bende faruk sen beni 10 yıl sevdim dedin ama boşandığımı bildgn halde bile bile lades dedin seninle biz diye bişey olamaz . Ben kendimi ateşe atamam dedim. Bitirdim her yerden engelledim. Allah korusun ben kimsenin yuvasinin dagilmasina sevep olsmsm Allahtan korkarim dedim. Cok kotu oldum arkadaşlar boyle kendimi oyle huzursuz hissettimki sanki ben sebrp olmusum gibi . Inssnin basina neler geliyor mus . Dunden beri dua ediyiyorum allahim evli oldugunu bilsem konusmazdim affet diyorum . Konu uzadi lütfen hakkınızı helal edin. Canım yandı canım acıdi ama yanlış yola saptirmasin kimseyi Allah. Ta en başında kıymetini bilemedim bu bır gerçek. Artık kaybettim onu. Çok canım yandı yıllar sonra ilk defa . Lutfen yanlis anlasilmasin eşiyle benim yüzümden arası kötü değil ben üstüne geldim yasananlarin. Yorumlarinizi bekliyorum

Ya birşey söylemek istiyorum çok özür dilerim
siz bu olanlar için ciddi ciddi konu açmışsınız, konuya da başlık dahi bulamamışsınız.
Konu açacak ne var ki bu durumunuzda ben anlamadım.
Adam karabatak gbi bir var bir yok,
siz hala yok günah, yok çopk sevdi, yok ah etti, yok doğmamış çocuk falan diyorsunuz.

Kendimi düşünüyorum da ben mi garibim acaba, neden bu tarz insanlar bana hiç ciddi gelmiyor.
Siz de çocuk gibisiniz sanli lise 1 de okuyan bir bayan var bunu yazan burada.

Eeee derdiniz ne ki, sevdi ya da sevmedi, günah ya da boşanmış ya da evli vs vs
Muhatap olmayın bitsin gtisn.

Benim beynim yandı...

X