Konu yok

Ruh sagliginiz bozuk mu nedir gidin yorum yapmayın allah aşkına ya. Bır gün sizin başınıza da gelirse görürsünüz. Saygısız ca konuşmak istemiyorum yorum yapmayın beni tanimiyosun bilmiyosun gunahima girme
Başıma gelecek olan ne???
Evliyken birilerinin bana ulaşması unutamadim demesi mi??? Tövbe tovbeee :KK47::KK47::KK47:

Adam çok tehlikeli.
Emin ol 10 yıl kös kös seni beklememiştir.
Her neyse sakın ulaşmasına izin verme başına bela olur.
Konu dışı ama bi okul arkadaşınla görüşüyordun ne oldu o mesele?

Saçma sapan birsey di o çocuktu olmadı konuşmadım. Kimse yok hayatımda kendimi derslere verdim. Bu arada numaramı biliyor . Değiştirmem gerek ama aniden yanlış anlaşılır . Ne yapsam bilemiyorum

Saçma sapan birsey di o çocuktu olmadı konuşmadım. Kimse yok hayatımda kendimi derslere verdim. Bu arada numaramı biliyor . Değiştirmem gerek ama aniden yanlış anlaşılır . Ne yapsam bilemiyorum
Numara engelleme yok mu

Başıma gelecek olan ne???
Evliyken birilerinin bana ulaşması unutamadim demesi mi??? Tövbe tovbeee :KK47::KK47::KK47:

Sen yanlış anlamissin konuyu. Ve kalbin öyle katı ve kirliki nerden istiyosan ordan anlamissin. Evlendigimde hala eski numaram olunca arayabildi. Ben de değiştirdim numarayı. Evliyken aşık olduğum adamla hemde nasıl onla konuşayım ya. Allaha havale ediyorum seni

Var engelledim. Ama ilerde aklına gelir bilmiyorum bişey olur arar marar basima bela oldun istemiyorum. Bide birçok şeye bu numarayı kullanıyorum değiştirmekte sıkıntılı . Birsey olur mu sizce degistirmesem
Evlendim başka şehirdeyim rahatsız etme dersin.
O boşanmaz zaten bakma öyle dediğine.

Sen yanlış anlamissin konuyu. Ve kalbin öyle katı ve kirliki nerden istiyosan ordan anlamissin. Evlendigimde hala eski numaram olunca arayabildi. Ben de değiştirdim numarayı. Evliyken aşık olduğum adamla hemde nasıl onla konuşayım ya. Allaha havale ediyorum seni
Hıhııı evet benim kalbim cok kirlidir katıdır kötüdür. Beni tanıyan herkes çok kötü olduğumu söyler :deli:
Adamin senin bosanmak üzere oldugundan haberi oluyor mesaj atiyor da evlendiginden mi haberi olmayacak?
Neyse.......:KK3:

Hıhııı evet benim kalbim cok kirlidir katıdır kötüdür. Beni tanıyan herkes çok kötü olduğumu söyler :deli:
Adamin senin bosanmak üzere oldugundan haberi oluyor mesaj atiyor da evlendiginden mi haberi olmayacak?
Neyse.......:KK3:
Düğün dernek ölüm gibi toplumsal olaylar bır çok yerde duyulur. AA sunun kızı evlenmiş . AA bosaniyomus. AA hakkın rahmetine kavusmus. Sen hangi alemde yaşıyorsun . Yorum yapma çık sayfadan lütfen . Sana cvp vermeyeceğim. Onunla aynı sehirdeyken oradaki arkadaslarimla hala girusuyorum ve tanınmış bır aileyiz. Bunların duyulması kadar doğal ne var ? Senin gibiler anca hayattan darbeler alınca böyle büyük laflar edince kendine geliyor. Ama inş sen iyi ol . By bye

Eger onu gercekten sevseydiniz ikinci birini asla sevemezdiniz. Sizinki sadece bosluk.

Düğün dernek ölüm gibi toplumsal olaylar bır çok yerde duyulur. AA sunun kızı evlenmiş . AA bosaniyomus. AA hakkın rahmetine kavusmus. Sen hangi alemde yaşıyorsun . Yorum yapma çık sayfadan lütfen . Sana cvp vermeyeceğim. Onunla aynı sehirdeyken oradaki arkadaslarimla hala girusuyorum ve tanınmış bır aileyiz. Bunların duyulması kadar doğal ne var ? Senin gibiler anca hayattan darbeler alınca böyle büyük laflar edince kendine geliyor. Ama inş sen iyi ol . By bye
Basina gelmeyen anlamaz :KK66: bende ayrildim daha bosanmadan 5 6 yildir gorusmedigim insanlar sormaya baslamisti

Emir büyük yerden hemen çıkıyorum sayfadan

Benim haddime değil tabiki ama burnun havalarda konusamazsin sen kimseyle. Olumsuz eleştiriye açığım ama sen resmen bilmediğini bır hayata günahsız Bir insana olmamis şeyler diyosun . Neyse ya . Umarım sen mutlu olursun kardes . :KK66:
Burnum havada mi??? :KK70:
Arkadaşım ben anliyorum da,sen anlatamiyorsun galiba. Bu adam senin evlendiginden haberdar madem,cok tanindik bi ailesiniz madem herşeyden haberleri varsa ,nasıl sen evliyken mesaj atabiliyor sana?????? Nasıl bi cesarettir bu bi tezatlik var burda

Burnum havada mi??? :KK70:
Arkadaşım ben anliyorum da,sen anlatamiyorsun galiba. Bu adam senin evlendiginden haberdar madem,cok tanindik bi ailesiniz madem herşeyden haberleri varsa ,nasıl sen evliyken mesaj atabiliyor sana?????? Nasıl bi cesarettir bu bi tezatlik var burda

İşte biraz takıntılı bi sevgisi vardı. Zaten bu yüzden ben yapamadım onunla rahat bırakmiyordu. İstedi ki olmasın evlilik sanırım .

Bende faruk sen beni 10 yıl sevdim dedin ama boşandığımı bildgn halde bile bile lades dedin seninle biz diye bişey olamaz . Ben kendimi ateşe atamam dedim. Bitirdim her yerden engelledim. Allah korusun ben kimsenin yuvasinin dagilmasina sevep olsmsm Allahtan korkarim dedim.

Bosver senin sucun yok. Mesaj atmis, cevap vermişsin. Nerden bileceksin evli mi degil mi hele ki mesaj atınca. Öğrenir ogrenmez de konusmayi kesmissin. Cok iyi yapmissin ama keşke bu mesaji atmasaymissin. Evli olmasam demek ki umut varmis diye düşünmüştür simdi. Neyse atmissin artik ama bir daha bir sekilde ulasip mesaj atarsa kesinlikle cevap verme yeter. Her yerden engelleyip numarani da tekrar degistirsen iyi olur bence. Tekrar messj atar ya da arar diye düşünüyorum.

Bosver senin sucun yok. Mesaj atmis, cevap vermişsin. Nerden bileceksin evli mi degil mi hele ki mesaj atınca. Öğrenir ogrenmez de konusmayi kesmissin. Cok iyi yapmissin ama keşke bu mesaji atmasaymissin. Evli olmasam demek ki umut varmis diye düşünmüştür simdi. Neyse atmissin artik ama bir daha bir sekilde ulasip mesaj atarsa kesinlikle cevap verme yeter. Her yerden engelleyip numarani da tekrar degistirsen iyi olur bence. Tekrar messj atar ya da arar diye düşünüyorum.

Ya bende bundan korkuyorum. Umarım aramaz . Numarayı ezberledigini düşünüyorum. Ben şoka girdiğim icin dusunemedim ne yazdığımı . Nasil olsa numarasi aynı arayım falan derse bittim işte . Biraz zaman geçsin drgistirecegim numarayı .

X