bebek olanlar mı eşle oturup sorunlarını konusabilmek ister?Bunlarin 1 tanesini bile yasamayan o kadar cok kadin var ki anlatamam her insanin kendine has ozelligi karakteri vardir tamamiyle senle ayni fikirde ve harekette birini zaten bulamazsin. Yanlis anlama ama seninki her sey benim istedigim gibi olsun istegi cok bencilce ve sanirim ustune dustukce simarmissin biraz ve beklediginden farkli hareket gorunce sana batiyor. Unutma sen artik bebek degilsin.
Sorunları hiç konuşamıyo değilsin ki.. daha fazla ilgi istiyorsun sen.. hiç bir insan mükemmel değil.. artıları eksileri kıyaslamak lazım.. o da artıları eskilerine bin basar..İlgisinin azalması ve sorunları konusamaz hale gelmek mi buldu da buldu oluyor _?
kurban mı kessin dedim?Öff resmen şımarmanın zirvesindesiniz bel fıtığı çıkmadı diye adam sadece geçmiş olsun demiş ne yapacaktı adam kurban mi kessin?
Şükretmeyi deneyin sözde yükünüz hafifleyecektir.
sorunlar konusulmuyorSorunları hiç konuşamıyo değilsin ki.. daha fazla ilgi istiyorsun sen.. hiç bir insan mükemmel değil.. artıları eksileri kıyaslamak lazım.. o da artıları eskilerine bin basar..
ös nedir ayolös:) iyiymiş:)) tamam kıymetini bilme de ama büyütme de kafanda..Haa ciddi alarmlar varsa elbette haklısın.Herşeyine göz yum diyemeyiz tabi ki.Aslına bakarsan ben aşırı ilgili erkeği sevmem.Neden dersen,o ilgi alaka bir ömür gitmez.Ve ilgi alaka azaldığında bariz bir şeklde rahatsız edici olur benim için.Kandırıldım mı ben yaa diyebilirim hatta.O yüzden bence herşeyin azı karar çoğu zarar..
şuanda işte kandırdı mı beni acaba diyorum ben de:)ös:) iyiymiş:)) tamam kıymetini bilme de ama büyütme de kafanda..Haa ciddi alarmlar varsa elbette haklısın.Herşeyine göz yum diyemeyiz tabi ki.Aslına bakarsan ben aşırı ilgili erkeği sevmem.Neden dersen,o ilgi alaka bir ömür gitmez.Ve ilgi alaka azaldığında bariz bir şeklde rahatsız edici olur benim için.Kandırıldım mı ben yaa diyebilirim hatta.O yüzden bence herşeyin azı karar çoğu zarar..
Fazla yaptığını anlamaya başladıysa demekkikurban mı kessin dedim?
dişim için 300 km yapan adamdan da bel fıtıgı için kuru gecmıs olsun demesı yabancı gbi oluyor kusura bakmayın.
çok sevindim canım dıyebilirdi bu zor değil,
uç yorumlar yapmayın kurban kessin demedim
öğleden sonra demekmişös nedir ayol
boşver canım eşini fazla takma ve mutlu olmaya çalışişi varmış
öğleden sonra demekmiş
öyle yazdı
ama 5 dakika sonra da aradı
madem arayacaksın sinir bozucu olarak ö s yazma
öğleden sonra geleceğim diye
işte böyle sacma yaklasımlarda bulununca uyuz oluyorum
sanki benim işim hiç yok
bana birsey sorunca ben de E S K H D Diye harflerle karsılık vereceğim artık:)
beni sevdiğini özlediğini söylerken yüzüme bakıyorAdam standardın baya baya üstünde ilk paragrafta. Ama sizi severken özlediğini söylerken yüzünüze bakmıyomuş. İnsan bi garip olur samimi mi değil mi anlayamam da ben mesela hani ezberlemiş gibi, söylemek için söylüyomuş gibi.. her şeye rağmen huzur bozacak bir şey yok. Ayrıca bel fıtıgı cıkmayısından sonra ne yapacaktı kutlama falan mı yapmalıydı? Siz de kendinizi bi gözden geçirin çok abartılı bi beklenti geldi bana bu
doktora ben kendim kendi işyerıme yakın gittim onun gelmesine gerek yoktu, zaten kendi aracım varNe kadar tezat anlattiklariniz yan odadan beni sever 6 7 defa doktora gittim gelmedi.degisik
doktora ben kendim kendi işyerıme yakın gittim onun gelmesine gerek yoktu, zaten kendi aracım var
o da işind egücünde
sadece mr a girerken yanımda olmak istedi yanımda da oldu
girerken cıkınca falan moral verdi.
sadece yan odadan sevmıyor yanındayken de sever
telefon actıgınd abana gün içinde yıne severek konusur tatlı dille
beni,m anlatmak istediğim konu, normal sohbet esnasında çok sıradanlaşmamız ve evimizde bir sıkıntı oldugunda bunu olgun iki insan gbi konusamamak
bu da önemsemıyor hissini veriyor bana
ya sorunu yok sayıyor ya da gereksiz şakalar yaparak ciddiyetten uzaklasıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?