Konu ilk defa eşim

Bunlarin 1 tanesini bile yasamayan o kadar cok kadin var ki anlatamam her insanin kendine has ozelligi karakteri vardir tamamiyle senle ayni fikirde ve harekette birini zaten bulamazsin. Yanlis anlama ama seninki her sey benim istedigim gibi olsun istegi cok bencilce ve sanirim ustune dustukce simarmissin biraz ve beklediginden farkli hareket gorunce sana batiyor. Unutma sen artik bebek degilsin.

bebek olanlar mı eşle oturup sorunlarını konusabilmek ister?

ben iletişimsizlikten şikayetçiyim

bır sıkıntımız olunca bunun konusu acılmıyor bile evde

konusalım halledelım ıstıyorum eşim şakaya geyiğe vuruyor ya da sorun cıkartıyorum sanıyor

üstelik tüm bunlara beni alıştıran da kendisidir.

Öff resmen şımarmanın zirvesindesiniz bel fıtığı çıkmadı diye adam sadece geçmiş olsun demiş ne yapacaktı adam kurban mi kessin?
Şükretmeyi deneyin sözde yükünüz hafifleyecektir.

İlgisinin azalması ve sorunları konusamaz hale gelmek mi buldu da buldu oluyor _?
Sorunları hiç konuşamıyo değilsin ki.. daha fazla ilgi istiyorsun sen.. hiç bir insan mükemmel değil.. artıları eksileri kıyaslamak lazım.. o da artıları eskilerine bin basar..

Öff resmen şımarmanın zirvesindesiniz bel fıtığı çıkmadı diye adam sadece geçmiş olsun demiş ne yapacaktı adam kurban mi kessin?
Şükretmeyi deneyin sözde yükünüz hafifleyecektir.
kurban mı kessin dedim?

dişim için 300 km yapan adamdan da bel fıtıgı için kuru gecmıs olsun demesı yabancı gbi oluyor kusura bakmayın.

çok sevindim canım dıyebilirdi bu zor değil,

uç yorumlar yapmayın kurban kessin demedim

Sorunları hiç konuşamıyo değilsin ki.. daha fazla ilgi istiyorsun sen.. hiç bir insan mükemmel değil.. artıları eksileri kıyaslamak lazım.. o da artıları eskilerine bin basar..
sorunlar konusulmuyor
tüp bebek sürecindeyiz
ciddi bir süreç
bu konu ile ilgili evde tek kelime konusamıyoruz
yok sayıyoruz bu konuyu

oysa ki destek önemli bu sürei yasayanlar iyi bilir

ilk defa iyi şeyleri okurken şiştim:)
yani şimdi sorun eşinizde evet..Normal erkeğin eşine göstermedeği ilgiyi göstermiş..sonra da normal bir erkek moduna geçtiği yönleri size büyük yıkım gibi gelmiş.Başkasına göre hala adam iyi bence. Ne dertler dinledik buralarda..Birazda mükemmeliyetçiliği ve eskiye kıyası bırakmanız lazım. Yani o adam aynı çizgide uzun zaman gidemeyebilir çünkü efor derecesi yüksek bir yaklaşım sergülemiş.Can dayanmaz yani:))

ös:) iyiymiş:)) tamam kıymetini bilme de ama büyütme de kafanda..Haa ciddi alarmlar varsa elbette haklısın.Herşeyine göz yum diyemeyiz tabi ki.Aslına bakarsan ben aşırı ilgili erkeği sevmem.Neden dersen,o ilgi alaka bir ömür gitmez.Ve ilgi alaka azaldığında bariz bir şeklde rahatsız edici olur benim için.Kandırıldım mı ben yaa diyebilirim hatta.O yüzden bence herşeyin azı karar çoğu zarar..

ös nedir ayol

şuanda işte kandırdı mı beni acaba diyorum ben de:)

Fazla yaptığını anlamaya başladıysa demekki
Çok gerginsiniz belkide adam bu yüzden değişmeye başladı
Neyse benden de size bi geçmiş olsun bys

işi varmış
öğleden sonra demekmiş
öyle yazdı

ama 5 dakika sonra da aradı
madem arayacaksın sinir bozucu olarak ö s yazma
öğleden sonra geleceğim diye

işte böyle sacma yaklasımlarda bulununca uyuz oluyorum
sanki benim işim hiç yok
bana birsey sorunca ben de E S K H D Diye harflerle karsılık vereceğim artık:)

boşver canım eşini fazla takma ve mutlu olmaya çalış

:) bu tür erkekler tehlikeli o yüzden..Ben açıkçası benle çok ilgilenen biri olunca hooop diyorum bu bir reklam meloooo dikkaat..sonra uzaklaştırıyorum hemen.Çünkü hiç kimse uzun yılar bunu devam ettirmez.Ve yeni tanıdığı birine hizmetçi gibi olmasının da tek manası o kişiyi fethetmektir bence..O yüzden ayarında ilgi lazım..

Adam standardın baya baya üstünde ilk paragrafta. Ama sizi severken özlediğini söylerken yüzünüze bakmıyomuş. İnsan bi garip olur samimi mi değil mi anlayamam da ben mesela hani ezberlemiş gibi, söylemek için söylüyomuş gibi.. her şeye rağmen huzur bozacak bir şey yok. Ayrıca bel fıtıgı cıkmayısından sonra ne yapacaktı kutlama falan mı yapmalıydı? Siz de kendinizi bi gözden geçirin çok abartılı bi beklenti geldi bana bu

beni sevdiğini özlediğini söylerken yüzüme bakıyor
sarılır öper koklar
hep yanında ister

sadece normal sohbet esnasında tv ye bakarak sohbet ediyor

bel fıtığı konusuna gelince aynı şüphe eşimde olsa ben endişe ederdim ve cıkmadı ise çok sevindiğimi de belli ederdim , el gibi gecmıs olsun demezdim

Ne kadar tezat anlattiklariniz yan odadan beni sever 6 7 defa doktora gittim gelmedi.degisik
doktora ben kendim kendi işyerıme yakın gittim onun gelmesine gerek yoktu, zaten kendi aracım var
o da işind egücünde

sadece mr a girerken yanımda olmak istedi yanımda da oldu
girerken cıkınca falan moral verdi.

sadece yan odadan sevmıyor yanındayken de sever
telefon actıgınd abana gün içinde yıne severek konusur tatlı dille

beni,m anlatmak istediğim konu, normal sohbet esnasında çok sıradanlaşmamız ve evimizde bir sıkıntı oldugunda bunu olgun iki insan gbi konusamamak
bu da önemsemıyor hissini veriyor bana
ya sorunu yok sayıyor ya da gereksiz şakalar yaparak ciddiyetten uzaklasıyor

O zaman size saygi mi duymuyor.
Sohbetinizde mi keyif almiyor.
Evet sevgi cok guzel sevilmekte guzel.ama insan cocugunu anne baba kardesinide seviyor.hayat arkadasi olunca karsilikli iletisim olmazsa olmaz.derin konusmalar bazi konularda usluplu tartismalar uzun sohbetler istiyorsunuz sanirim ki çok haklisiniz.
Bunu esinize anlatmalisiniz.o zaman nedenini anlarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…