- 28 Kasım 2010
- 41.977
- 139.156
- 798
Konu sahibine acidim konusunun icine geyikle girdigim icin

Simdi temizleyip cikicam konuyu dream

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibine acidim konusunun icine geyikle girdigim icin
Hadi yaAynı adamla mı evliyiz![]()
Bu kadar mı benzerler, benimki de gecenin bir saati canım tatlı istesin kalkar yapar mesela.
Böyle anlatınca da hiçkimse de anlamıyor, yasayan anlıyor. Biz çocuktan sonra tv olayını bitirdiğimiz için bozulasıca telefona geçtik.
Ona göre evliliğimizde hiçbir sorun yok, hep sorun çıkaran, birşeylere takan, suçlayan benim. Konus konus aynı, değişen birşey Yok..
Sağlık konusunda da aynı üzerime titrer, sorar.
Ama eskisi gibi olmayan.. olamayan çok şey var evliliğimizde..
Çözümü ne bilmiyorum arkadasım, bilsem ben yapardım, ben buldun da bunamacıların tam tersi bir şekilde önünü al bu durumun, çünkü gittikçe artabilir ve ilişki çok saçma sapan bir hale gelebilir diyorum. Aynı şuan benim yaşadığım gibi.. Çözümünü bulursan bana da söyle amaa :)
yooo aksineBenim eşim de aynı sizin dediğiniz gibi davranışları, ilgisi aynı ve aynı şekilde bir problem olduğunda çözüm üretmez kestirip atar.Ben de ne yapacagımı şaşırırım.Ama 3 yılın ardından ben ne yapıyorsam eşim de aynısını yapmaya başladı.Onun problemlerine ben çözümler aradım ve buldum işlerini kolaylaştırdım.O da benden görerek bir sıkıntım olduğunda artık çözüm yollarına gidip derdimi dinler oldu.Zaten diğer özellikleri barındıran eşiniz de bu şekilde yaparsanız derdinize ortak olur ve çözüm bulur.Karşılıklı sevilmeye,ilgiye,dert dinlemeye odaklı olmak belki durumu düzeltebilir :)
eşin bana benziyorbence olur böyle dönemler ya benim de eşim her gün bak istisnasız her gün işe gitmek istemiyorum diye ağlayacak nerdeyse 5 yaşında çocuk gibi.Tek sebebi de erken kalkması uykuya inanılmaz düşkün 10 saat uyumuş olsun uzansın bir yyere hemen uykuya dalabiliyor inanamıyorum yani.
bende tahammül edemem şikayet eden insanlara hiç.
sevgilyken her sabah günaydın mesajından sonra offf aşırı uykum var ya hiç gitmek istemiyorum diye mesaj atardı inan sadece günaydın yazardım . niye bişey yazmıyosun dediğinde de e gitme o zaman derdim çünkü çok bunaltıyordu. sürekli bebek gibi işe gitmek istemiyorum... işi de çok rahat ne şartlarda çalıştım ben bir gün şikayet etmedim yeter bu şımarıklık dedim sonra kesildi.
ama şimdi aynı saatte kalkıyoruz ben hazıranıyorum işte o giyinirken daha bu sabah yine of hiç gitmek istemiyoum dedi inan içeri gittim mızmızlanmalarını duymamak için o kadar batıyor ki aynı şeyin sürekli söylenmesi bana.
işi var şükredeceğine... çok iyi bir iş tek noksanı erken kalkması o da 6 yani 4-5 falan değil. büyük şımarıklık bana göre bu.
yani böyle bir durum istemeden eşinde oluşmuş olabilir,ayrıca sağlık durumuna gelince sen daha fazla panik olma diye bence endişesini çaktırmıyor. yoksa sen ondan etkilenip dertsiz başına dert alacaksın :)
ya işte öyle değilE
esimde boyle bence bu yapisal.birsey. Yani tek bana yapmiyor.. Once sasirirdim.da simdi alistim hatta bi kere sordum annen olse ne yaparsin uzulurum ama yapacak.birsey yok der.. Ben olsem uzulurum ama yapacak.bise yokadamin yapisi bu yani.. Bise sorsam yapacak.bise yok .. Hatta beni gormeye geldiginde sorun yok lafindan nefret ettim .. Ben suum.ben.buyum ...derim sorun yok soru. Yok
tanıdım artık bal gibi kocan var bunu sorun etmee
bilemiyorum100% benim nişanlımı tarif etmişsin hemde 100%. Bilmesem ayni adam sanicam. Beni bu huyu ( sizinde yakindiğiz konu) artik fazla rahatsız etmiyor. Anladimki her insana karşı öyle huy yani. Annesine, kardeşine, patronuna.
Lütfen kendinizi doldurmayin. Burdan cok huzurlu bir evliliginiz var gibi gözüküyor ve bunu küçük seyleri takarak bozmayin
geyiğe çevirebilirsiniz sorun değil:)Konu sahibine acidim konusunun icine geyikle girdigim icinozele gel asmu insani ozele
her yerde beni bulmasan olmaz dimi
Simdi temizleyip cikicam konuyu dreamkusura kalma
![]()
Kararmasin icin. Erken cik isten,gecerken ugra bizim mutfakta sana kahve ismarlayayimgeyiğe çevirebilirsiniz sorun değil:)
zaten içim karanlık bugun baya
Ah nerde keşke çıkabilsem .teşekkür ederim davet içinKararmasin icin. Erken cik isten,gecerken ugra bizim mutfakta sana kahve ismarlayayimkomik seyler de anlatirim
malum bende hersey komedi.
Hayatta olanlardan bi haberim
Bu da benim sıkıntım ?
teşekkür ederim desteğin içinBence canını sıkacak kuruntu yapacak bir şey yok canım saydıkların geri kalan yaptığı ufak düşüncesizlikleri fazlasıyla örter emin ol belki sadece artık o kadar ince düşünemiyor diyelim ama sen de bunu sorun yapma lütfen
bilemiyorum
konusmamak sorunları yok saymak huzurlu ise evet huzurlu bir evliliğim var
ya da tv ye bakarak benı dınlemesı , çogu kelımemın havada kalması normal ise evet hzuurlu
susarsak cok huzurluyuz:)
eskıden de konusmak için can atardı benı bunaltırdı , süreklı onla olayım onla konusayım vs vs ısterdı ama artık yok
Vakit olsa çok daha uzun uzun yazıcam sizin öyle olmayabilir, inşallah olmaz ama bizim çocuktan sonra hatta hamilelikte film koptuHadi ya
benım de canım birsey istese eşim gider alır hiç üşenmez
düşünür üşürsün der üstümü örter kalın giy der falan filan
ama mesela eskiden acayip korkardı beni kaybetmekten
şuanda hiç öyle bir korkusu yok
eskiden hep ben sensiz kalsam naparım derdi, şimdi bazen tartısırken umursamıyor canım acıyor benim de.
bazen gittikçe uzaklasıyoruz gibi düşünüyorum
mesela bir film izliyoruz birlikte, tek kelıme etmeden yorum yapmadan
diyelim ki film nerede cekılmıs merak edıyoruz teli eline alıyor ona bakacak ya oooo ordan giriyor sacmasapan sitelerden cıkıyor filmi unututor yani o aptal telefona da günlerce bıkmadan bakabilir
ben cocuk olursa daha da koparsak dıye endıselıyım
bunları hep benim yapıyor olmam yoruyor işte beniAnliyorum. Siz evliliğinize biraz chilli katsaniz. Belkide artik fazla sohbet edilcek konu kalmamıştır.
Ortam yaratsaniz. Mesela daha hic yapmadığınız yeni birşey?
Veya eve bir oyun alsaniz, tabu olabilir mesela...
Yani monotonlaşan evliliğe siz biraz action katsaniz.
Anladigima göre cocuk yok şuanda, bunu şansa cevirseniz? Bazen erkekler beyinsel "gidiklanmak" ister :)
Ne bilim, özelinize girmek istemem amao mesela o tv bakarken, güzel camasirlar giyip... aşkim ben yatiyorum stili, veya akşama doğru azcik erotik bir mesaj... eve gelirken heveslensin... tv filan unutulsun.
Birde bu galiba "güçlü" kadinlarin sorunu. Bana bunu babam açıklamıştı. Genelde erkekler susmayi tercih ediyor çünkü ellerinden birşey gelmiyor. Yardim edememek bir erkeği cok üzüyor demişti... yani biz kadinlar sorunlarimi konuşarak çözüyoruz ama erkekler bunu genelde başaramıyor nedense
umarım siz de yolunu bulabilirsinizVakit olsa çok daha uzun uzun yazıcam sizin öyle olmayabilir, inşallah olmaz ama bizim çocuktan sonra hatta hamilelikte film koptuNasıl toparlayacaz bilmiyorum sanırım eşim de bilmiyor yada umursamıyor.. Ama siz bir yolunu bulursunuz umarım ama bunu çocuktan önce halledin derim, mutlaka!!..
İlgisinin azalması ve sorunları konusamaz hale gelmek mi buldu da buldu oluyor _?Kusura bakma ama buna buldu da bunuyo derler...