- 28 Haziran 2011
- 60.134
- 151.404
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok alakasız ama burcunu merak ettim bu adamin
Her şeyi mi yapmış? Yav daha kaç kere görüştünüz de ne yapmış?Sabahtan beri can çekiştiriyorsun bana. Beni bırakma diyorum. Çünkü senle yaşadığım güzel duygulara inandım ben. Sen şu ufak fikir ayrılığını benden vazgeçmek için yeterli buldun. Sevmiyorsun seven insan fikirleri ayrı diye vazgeçmez yazmış. Ben senden vazgeçmemek için seni yarı yolda bırakmamak için her şeyi yaptım yazmış. Sana da sadece sen vazgeçersen ben vazgeçerim demiştim hatırlarsan yazmış.
Layık kalamadın derken? Pehhh! Bu cümleye nanik yapasım geldi. Bu kişi adam da değil. Yeni yetme delikanlı. Daha çook toy ve afedersin s.lak. Çünkü neyi nasıl söyleyeceğini bilmiyor ve genel olarak zihniyeti berbat.Sen beni mantığınla sevmeye çalıştın beceremedin ben seni kalbimle sevdim ona da layık kalamadın yazmış. Layık kalamadın ne demek ya kızlar. Artık seçim senin ben seni ikna etmekten vazgeçtim çabalamayı da bıraktım. Beni bu kadar ağır itham ettin hak etmedim bunu. Elimden geleni de yaptım bugüne dek. Sana sürekli söylüyordum seni kaybetmek korkuyorum diye yazmış.
Sevmek mantıkla mı oluyormuş? Ne mantıksız laf öyle.Sen beni mantığınla sevmeye çalıştın beceremedin ben seni kalbimle sevdim ona da layık kalamadın yazmış. Layık kalamadın ne demek ya kızlar. Artık seçim senin ben seni ikna etmekten vazgeçtim çabalamayı da bıraktım. Beni bu kadar ağır itham ettin hak etmedim bunu. Elimden geleni de yaptım bugüne dek. Sana sürekli söylüyordum seni kaybetmek korkuyorum diye yazmış.
Benden önce derken!? Yine saçmalamış. Bu adam hıyar olsa cacık bile olmaz bundan, kusura bakma.Korkumu bana çözülebilecek bir meseleyi çözümsüzleştirerek yaşattın. Ne yapmak istersen yap aldıklarımı çöpe at istersen. Vazgeçmeyi kafaya koydun. Dün cımbızla çektin sana her defasında anlattığım bir meseleyi. Bu konuyu önüme attın ve terk etmek istiyorsan et. Allah gönlüne göre versin diyebileceğim bir şey yok. Gelmiyorum çalıştığın ilçeye de. Ama eğer benden önce herhangi bir erkekle evlilik için uzaktan bile görüştüğünü öğrenirsem hakkımı helal etmem yoksa da helal olsun karar artık tamamen senin ister terk et ister bir şans daha ver yazmış
Ne alaka ya ne alaka bunun öğretmen olduğu kesin miKorkumu bana çözülebilecek bir meseleyi çözümsüzleştirerek yaşattın. Ne yapmak istersen yap aldıklarımı çöpe at istersen. Vazgeçmeyi kafaya koydun. Dün cımbızla çektin sana her defasında anlattığım bir meseleyi. Bu konuyu önüme attın ve terk etmek istiyorsan et. Allah gönlüne göre versin diyebileceğim bir şey yok. Gelmiyorum çalıştığın ilçeye de. Ama eğer benden önce herhangi bir erkekle evlilik için uzaktan bile görüştüğünü öğrenirsem hakkımı helal etmem yoksa da helal olsun karar artık tamamen senin ister terk et ister bir şans daha ver yazmış
Aklımdan geçen burç.Bence ikizler burcu
Sevmek mantıkla mı oluyormuş? Ne mantıksız laf öyle.
Duygu sömürüsü yapayım derken ağır saçmalamış.
Cümle tam kamyon arkasına yazdırmalık değil mi?Sen beni mantığınla sevmeye çalıştın beceremedin ben seni kalbimle sevdim ona da layık kalamadın yazmış. Layık kalamadın ne demek ya kızlar. Artık seçim senin ben seni ikna etmekten vazgeçtim çabalamayı da bıraktım. Beni bu kadar ağır itham ettin hak etmedim bunu. Elimden geleni de yaptım bugüne dek. Sana sürekli söylüyordum seni kaybetmek korkuyorum diye yazmış.
Kasım doğumlu. Bilmiyorum burcunu. Gel dedim izinli olduğum gün bir yerde konuşalım bunu dedim.Çok alakasız ama burcunu merak ettim bu adamin
Matematik öğretmeni lisede.Ne alaka ya ne alaka bunun öğretmen olduğu kesin mi
Dediğim doğru yani mantıklı hareket etseydin çoktan kestirmiş atmıştın, sevdalıyım deme bayılırım.Kasım doğumlu. Bilmiyorum burcunu. Gel dedim izinli olduğum gün bir yerde konuşalım bunu dedim.
Ay bu böyle ilk sorunlarda arabeske bağlıyorsa evliliğin gerçek sorunlarıyla yüz yüze kalınca ne yapacak? Çok boş ve ergen buldum. Siz zihniyet olarak daha olgun duruyorsunuz, vaktinizi harcamayın bence.Sabahtan beri can çekiştiriyorsun bana. Beni bırakma diyorum. Çünkü senle yaşadığım güzel duygulara inandım ben. Sen şu ufak fikir ayrılığını benden vazgeçmek için yeterli buldun. Sevmiyorsun seven insan fikirleri ayrı diye vazgeçmez yazmış. Ben senden vazgeçmemek için seni yarı yolda bırakmamak için her şeyi yaptım yazmış. Sana da sadece sen vazgeçersen ben vazgeçerim demiştim hatırlarsan yazmış.
En doğrusunu yaparsınız hemen ayrılın.. Siz anlaşamazsınız.Aldığı iki tane hediyeyi de kargoya verip göndermek istiyorum ama ev adresini bilmiyorum. Herkesin değerlerine göre farklıdır haklısınız. Bana doğru gelmedi kızlar bilmiyorum