Gelmesini istemiyorsan " gelme" yaz .Şimdi elim ayağım tutmuyor senin yazdıklarından ötürü kendimi kötü hissediyorum. Sabah çalıştığın ilçeye geleceğim ve iş yerinin kapısında seni bekleyeceğim haberin olsun yazmış.
Ne yazsam bilemedim kızlar.
Demek sana değer veriyor biraz daha düşün iyice ölç tartBilmiyorum 3 saat sürüyor memleketten gelecek benim çalıştığım ilçeye canım
Yanlış olduğunu kabul ettiğine göre altında bir şeyler mi var biri olmadığı halde bana böyle dese bu kadar saçma tepki vermezdim amacı ne anlamadım kıskandırmaya mı çalışıyorNe değişecek gelince lütfen kendini de beni de üzme daha fazla. 1 saat oturmuş olabilirsin bir şey yaptın demiyorum o düşündüğün şeyleri ima etmiyorum sana yazdım. O da ben anladım seni yazmış. Benim yaptığım yanlıştı evet doğru demiyorum yazmış.
Ay ne sevmesi ne yarı yolda bırakması kuscam şimdi Sena sende ısrarla biz olumlu bir şey diyelim diye çocuğun yazdıklarını önümüze getiriyorsun…Sabahtan beri can çekiştiriyorsun bana. Beni bırakma diyorum. Çünkü senle yaşadığım güzel duygulara inandım ben. Sen şu ufak fikir ayrılığını benden vazgeçmek için yeterli buldun. Sevmiyorsun seven insan fikirleri ayrı diye vazgeçmez yazmış. Ben senden vazgeçmemek için seni yarı yolda bırakmamak için her şeyi yaptım yazmış. Sana da sadece sen vazgeçersen ben vazgeçerim demiştim hatırlarsan yazmış.
Sena şu an bizim olumlu bir şey dememizi istediği için konuşmaları atmaya devam ediyor…Manipule etmeye calisiyor
Sakın üst üste ve uzun msjlar yazma
Bu kadar kisa zamanda ne sevmesi ne yarı yolda birakmasi Allah aşkına
3 saatik yola gelecegim demeside hic gercekçi değil
Layık kalamadin mı yok artıkSen beni mantığınla sevmeye çalıştın beceremedin ben seni kalbimle sevdim ona da layık kalamadın yazmış. Layık kalamadın ne demek ya kızlar. Artık seçim senin ben seni ikna etmekten vazgeçtim çabalamayı da bıraktım. Beni bu kadar ağır itham ettin hak etmedim bunu. Elimden geleni de yaptım bugüne dek. Sana sürekli söylüyordum seni kaybetmek korkuyorum diye yazmış.
Bırak gelsin konuşun kendisini ifade etsin bakalım birden kestirip atma içinde acaba kalmasın sonra iyice düşünür öyle hareket edersin.Sen beni mantığınla sevmeye çalıştın beceremedin ben seni kalbimle sevdim ona da layık kalamadın yazmış. Layık kalamadın ne demek ya kızlar. Artık seçim senin ben seni ikna etmekten vazgeçtim çabalamayı da bıraktım. Beni bu kadar ağır itham ettin hak etmedim bunu. Elimden geleni de yaptım bugüne dek. Sana sürekli söylüyordum seni kaybetmek korkuyorum diye yazmış.
Sena şu an bizim olumlu bir şey dememizi istediği için konuşmaları atmaya devam ediyor…
Zaten gelmeyecekti canım inan bunaKorkumu bana çözülebilecek bir meseleyi çözümsüzleştirerek yaşattın. Ne yapmak istersen yap aldıklarımı çöpe at istersen. Vazgeçmeyi kafaya koydun. Dün cımbızla çektin sana her defasında anlattığım bir meseleyi. Bu konuyu önüme attın ve terk etmek istiyorsan et. Allah gönlüne göre versin diyebileceğim bir şey yok. Gelmiyorum çalıştığın ilçeye de. Ama eğer benden önce herhangi bir erkekle evlilik için uzaktan bile görüştüğünü öğrenirsem hakkımı helal etmem yoksa da helal olsun karar artık tamamen senin ister terk et ister bir şans daha ver yazmış
Anası Sena'ya olur verdiği için çırpınıyor gibi hissediyorum çocuğun
Çoğu erkek gibide manipulatif
Hak hukuk vicdan damardanda giriyor
Bence o da ne yaptığını bilmiyor. Bir değişik geldi. Konu sahibi onunla iletişimi komple kessin.Yanlış olduğunu kabul ettiğine göre altında bir şeyler mi var biri olmadığı halde bana böyle dese bu kadar saçma tepki vermezdim amacı ne anlamadım kıskandırmaya mı çalışıyor