HeeeKonu sahibi kendini alkole vuradursun biz bi tur attık heriflen. Öyle yani.
E evlenir onun hayatı. Adam ünlü Zengin olunca toplumda ses çıkmıyor hatta kıskanılıyor o kadınlar. Bir kadın da isterse 10 yaş küçük adamla sevgili olur ya da evlenir. Kime ne?Yani bu kadar kadınız, herkesin kocası bilmem nesinin yaş ortalaması 40tır, bi senin aklına geldi. Konu sahibi 30 bile değilken 13 yaşında çocuğu olan adamla evlenmiş, bırak o düşünsün.
Kadin atmış işte sen de it gibi bakacaksın shdvavvsHerkes amından çıkardığıma bakacak yanıklar sizikocalarınız sizi boşayınca eniklerinizi o kadınların başına atamayacaksınız sikişirken iyiydi hoştttt. Şimdi siz kendinizi bi tavana bi yere vurun ben rakı içiyorum kocamda kızını sevmiyor çünkü annesine aşık değildi aile evliliğiydi boşadım evliyken tanıştım onla ben bitti demedende bitmez tırnağım olamazsınız hadi önünüzden yiyin varoşlarr kib by
Ayrıca rakı içmenden belli eteklerinin tutuştuğu yazdığın gibi kocan köpek kızıno sevmiyor falan olsaydı şuan şarabını yudumluyor olurdun asmdöfögşgş
Evet hatta ismini vermek istemeyen bi izleyici var. O sen mi olacaksınMüge anlıya düşersen bu forumdaki yazdıklarını atacağım bağlanacağım güleriz artık
Valla benim ismim belli Kibariye benim utanmam yok…. Dilek94 ve kıymetli a.ı utanabilir amaEvet hatta ismini vermek istemeyen bi izleyici var. O sen mi olacaksın
Ayyyy nasıl kuduruyorsun yaaaa ... Aaaaaa kizzz kocan kuduz mu yoksaHerkes amından çıkardığıma bakacak yanıklar sizikocalarınız sizi boşayınca eniklerinizi o kadınların başına atamayacaksınız sikişirken iyiydi hoştttt. Şimdi siz kendinizi bi tavana bi yere vurun ben rakı içiyorum kocamda kızını sevmiyor çünkü annesine aşık değildi aile evliliğiydi boşadım evliyken tanıştım onla ben bitti demedende bitmez tırnağım olamazsınız hadi önünüzden yiyin varoşlarr kib by
Herkes amından çıkardığıma bakacak yanıklar sizikocalarınız sizi boşayınca eniklerinizi o kadınların başına atamayacaksınız sikişirken iyiydi hoştttt. Şimdi siz kendinizi bi tavana bi yere vurun ben rakı içiyorum kocamda kızını sevmiyor çünkü annesine aşık değildi aile evliliğiydi boşadım evliyken tanıştım onla ben bitti demedende bitmez tırnağım olamazsınız hadi önünüzden yiyin varoşlarr kib by
Kıskanan düşünsün. En azından onların kıskanılacak bir yanı var. Konu sahibinin yok.E evlenir onun hayatı. Adam ünlü Zengin olunca toplumda ses çıkmıyor hatta kıskanılıyor o kadınlar. Bir kadın da isterse 10 yaş küçük adamla sevgili olur ya da evlenir. Kime ne?
Ahahahah dertler derya olmuş dilekte bir sandal.Ayrıca rakı içmenden belli eteklerinin tutuştuğu yazdığın gibi kocan köpek kızıno sevmiyor falan olsaydı şuan şarabını yudumluyor olurdun asmdöfögşgş
Kocası çocuğu seçse de tekmeyi bassa bari bunaAhahahah dertler derya olmuş dilekte bir sandal.
Ne yapsindi ablası, çocuk kaldı başına
Kadın forum forum geziyor.
Valla eski eşiyle seks yapıp cima eylemisler ve ortaya da çocuk doğmuşAnnesine aşık değildi de çocuğu leylekler mi getirdi ?
AhahaaKendimizi neden bi tavana bi yere vuruyoruz lan
Göt yanigini tanırım ben.Kocası çocuğu seçse de tekmeyi bassa bari buna
Konu sahibinin eşi zaten ikiyüzlü. Hem çocuğunu eve istiyor hem bu kasımdan korkuyor. Tabi doğruysa. Belki de bu kadın adamdan korkuyorKıskanan düşünsün. En azından onların kıskanılacak bir yanı var. Konu sahibinin yok.
Görev bilincine sahip bir adam. Napsın yani adam? Oldu bi hata. Anlık bir heves…Annesine aşık değildi de çocuğu leylekler mi getirdi ?
Kendimizi neden bi tavana bi yere vuruyoruz lan