- 30 Aralık 2009
- 22.519
- 87.174
- 40
Kız kadın forum forum geziyor artık nasıl çaresizse ahdbsvsKonu sahibinin eşi zaten ikiyüzlü. Hem çocuğunu eve istiyor hem bu kasımdan korkuyor. Tabi doğruysa. Belki de bu kadın adamdan korkuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kadın forum forum geziyor artık nasıl çaresizse ahdbsvsKonu sahibinin eşi zaten ikiyüzlü. Hem çocuğunu eve istiyor hem bu kasımdan korkuyor. Tabi doğruysa. Belki de bu kadın adamdan korkuyor
Kadının ciğerini deştiniz laValla eski eşiyle seks yapıp cima eylemisler ve ortaya da çocuk doğmuş
Artık nasıl sevistilerse oturup düşünsün shdvavsvs
Burda ağzını açsa ev hanımlarına sallıyor da, kendisinin kocayı nasıl tuttuğu da şüpheli, kayın ailenin malları sayesinde köpek olmadığı ne malum ki adamın?Konu sahibinin eşi zaten ikiyüzlü. Hem çocuğunu eve istiyor hem bu kasımdan korkuyor. Tabi doğruysa. Belki de bu kadın adamdan korkuyor
Valla ben de öyle düşünüyorum aslında anlattığından cok daha farklı bir hayatı var bence.Konu sahibinin eşi zaten ikiyüzlü. Hem çocuğunu eve istiyor hem bu kasımdan korkuyor. Tabi doğruysa. Belki de bu kadın adamdan korkuyor
MuneHerkes amından çıkardığıma bakacak yanıklar sizi kocalarınız sizi boşayınca eniklerinizi o kadınların başına atamayacaksınız sikişirken iyiydi hoştttt. Şimdi siz kendinizi bi tavana bi yere vurun ben rakı içiyorum kocamda kızını sevmiyor çünkü annesine aşık değildi aile evliliğiydi boşadım evliyken tanıştım onla ben bitti demedende bitmez tırnağım olamazsınız hadi önünüzden yiyin varoşlarr kib by
Ona varya ahhh ban olmasa dallı güllü motorlar gibi bir varos havası calardim da dua etsin müsade etmiyyylerNe demekmis ki bu laflara bak kadin argo sozlugu gibi burdakilere varos diyor
Eski eşine aşık değildi sevmiyordu sex yapmadılar çocuk fasulye gibi pamuğun arasında oldu adam sadece konu sahibine aşıkValla eski eşiyle seks yapıp cima eylemisler ve ortaya da çocuk doğmuş
Artık nasıl sevistilerse oturup düşünsün shdvavsvs
Yazı özürlü, anlatım biçimi bozukluğu var yani.. cümleler birbirinden bağımsız amacı olmayan boş beleş bir metin.Tekrar tekrar okuyup hooşşşt demekle gülmek arasında gittim geldim.
Rakı: ben neaalaaka
Ay evet öyle dedi bir de metresmiş buuuuuAdamla evliyken mi tanışmış?
Ne diyorsunnnn? En sevdiğim konuuuAy evet öyle dedi bir de metresmiş buuuuu
Yalnız kuzum senin kocan da eski karısını si... İyiydi amaHerkes amından çıkardığıma bakacak yanıklar sizi kocalarınız sizi boşayınca eniklerinizi o kadınların başına atamayacaksınız sikişirken iyiydi hoştttt. Şimdi siz kendinizi bi tavana bi yere vurun ben rakı içiyorum kocamda kızını sevmiyor çünkü annesine aşık değildi aile evliliğiydi boşadım evliyken tanıştım onla ben bitti demedende bitmez tırnağım olamazsınız hadi önünüzden yiyin varoşlarr kib by
Belliydi ama normal bi kafası yoktu bunun.Ne diyorsunnnn? En sevdiğim konuuu
Yani o çocuğun böyle yuvasız kalmasına sebep bu. Hem çocuğun evini başına yıkmış hem şimdi istemem diyor. Sürtük ya sürtükAy evet öyle dedi bir de metresmiş buuuuu
Vallahi bu aklıma geldi konuyu okuyunca.Konu sahibi temsili Eki Görüntüle 3159691
Ben çok korkuyorum bu kadını görünce bir bu bir de üvey baba. Ne kadar korkunç diİzlermiş ya.Vallahi bu aklıma geldi konuyu okuyunca.
Ne izlerdik bu diziyi.
Acilen çocuk yapsın. Yoksa paracıkları nefret ettiği kıza kalabülerrrrrDiğer platformda " Eşimden 5 kat daha varlıklıyım" yazmış. Adam parasını yesin de sallar
Ekşi duyuru mu süslü müDiğer platformda " Eşimden 5 kat daha varlıklıyım" yazmış. Adam parasını yesin de sallar