Bu zihniyetin başı ezilmeli. Böyle düşünen kadınlar erkekler azalarak bitmeli. Çocuğu olan insanla evlenince otomatikmen çocuğu çocukları kabul ediyorsun bitti gitti. Annesini ayrı 13 yaşında kızı ayrı kıskanıyor deli mi ne? Çocuk babasının evine hanımefendi izin verirse gelecekmiş ve de izin vermiyormuş sen kimsin haspam? Adamlar yalnız kalınca düzen tertip temizlik arıyor, düzenli ilişki istiyor. Bunlar da kendini vazgeçilmez hint kumaşı sanıyor. Hint kumaşı - kumaşları o çocuklar halbuki.
Bu toplum daha fazla, sorunlu problemli sevgisiz büyümüş çocuk kaldırmıyor artık. Büyüdüklerinde aynı konu sahibi gibi merhametsiz vicdansız oluyorlar. İlişkilerinde iş hayatlarında sorunlar yaşıyorlar. Kimse demiyor ki bu çocuktan sen sorumlusun. Tabii ki konu sahibi doğurmamış onun çocuğu değil, düşünmek ilgilenmek zorunda değil. Ama kardeşim babasının evine sokmamazlık görüştürmek istememek ne demek ya, saygı duyup kenara çekileceksin baba-kız beraberken.
Bu nedir ya oku oku içim şişti. Sadece bu konu değil her yerde umursanmayan ilgi alaka gösterilmeyen çocuk dolu. Millet sevişip üreme derdine düşmüş. Bir bu eski eşten olan çocuklara düşman sevgisiz merhametsiz tipler; iki Allah rızkını verir doğur sen diyenler. Anne baba en başta suçlu tabii, çocuğu doğur at kenara, sonra böyle dış kapının mandalları gelsin "asla giremez evime sokmam o kızı" desin. Çocukları böyle kolayca gözden çıkaran, sağa sola atıp sevgiye muhtaç eden tiplerin başka çocuğu olmaz inşallah. Bedduaysa beddua.
Geçen mesajıma döver gibi saldırdınız diyor, niye acaba? Kadın hala kendini haklı bulacak mesajlar bekliyor.
Bu kadar kişi bana hiddetlendiyse ben mi yanlış düşünüyorum yanlış yapıyorum demiyor. Küçücük kızı yenemiyor, babasına laf geçirip eve sokmamazlık yapamıyor. Ona bu hıncı kini. Kendi de biliyor çocuk kalacak kendi dehlenip kapının önüne konacak.