- 15 Ekim 2013
- 1.208
- 2.303
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke evlenmeseydiniz. Bu yazdığınız o kadar saçma ki. Sorumluluk alamam diyip, evlenmişsiniz. O çocuk adamın kızı sizde eşisiniz. Mutlak bir sorumluluk durumu var malesef. Çocuğun babasının evi aynı zamanda çocuğunda evidir çünküŞimdi ben baştan çocuk sorumluluğunu alamayacağımı seçimin onun kararı olduğunu eşime söyledim ve bu şartla evlendim
Hatırladım o üyeyi. Resmen 5 yaşlarındaki çocuğu kıskanıyordu. Pırıl pırıl kafalar var sitedeSen sağduyulu ol öncede sonra bizden sağduyulu cevap bekle.
Bir sana birde yeğenini hiç biryere sığdırmaya üyeye aşırı sayasım var ama. Onun yüzünden ban yedim senin yüzünden de yemek istemiyorum.
Tek temennim çocuklarımızdan değil sizden çıksın aldığınız ahlar ve veballer çünkü o masumların hiç günahı yok
Kiz ne diyon sen, anasiyiz biz onlarin. Anasi benim kadar bakmadi ona,1 aylikti aldigimda patisini yediim.Ben doğurmadığım benim cinsim bile olmayan kızım (bibim) için zamanında esimi terk etmiş insanım evlenince evde istemediği için düşünmedim bile bitti dedim. Ama ana baba sizin gibiler oluyor dimi
Hatırladım o üyeyi. Resmen 5 yaşlarındaki çocuğu kıskanıyordu. Pırıl pırıl kafalar var sitede
Ayrıca sağduyulu olup yorum yapmak nasıl oluyorBenimde eşimin ilk evliliğinden 13 yaşında kızı var.
Yarin birgun bizimle yaşamak zorunda kalırsa seve seve yada sevmesemde kabul etmek zorundayım.
Bi çocuğun sorumluluğu anne ve babadadir. Anne sorumluluk almıyorsa o, onun vicdanına kalmistir
Anne almıyosa babada almazsa düşünün çocuğu orda burda sürünüyor, ki suanki durumda onu gosteriyo. Babannede yaşaması gereksiz. Çocuğun annesi var babası var....
Neden babaanne ? O çocuğu omu yapmış hayir
Oh ne dünya, çocuk yapalım ayrılalım çocuk orda burda büyüsün.
Kusura bakmayın ama o çocuk eşinizin kanından ve canından. Babaya muhtaç. Siz istemiyorsaniz siz gidin evden.
Bunu yazarken kınama amaçlı değil. Kıyas yapıyorum. Eşimin kizi bizde yaşama ihtimali olsa mecbur kabul edicem. Bu kv değil kp değil çocuğu yahu.
Kendisi ölümsüzdür ve asla hastalanmazAyrıca sağduyulu olup yorum yapmak nasıl oluyor
Sizin duymak istediklerinizi soylemekmi yoksa olması gerekenimi?
Siz sağduyulu olun şimdi hadi bakalim
Hamilesiniz anladığım kadariyla
Yarin birgun oldu ya şartlar el vermedi çocuğunuzun yanında olmanıza (mesela sağlık problemleri) eşiniz sizi bıraktı evlilik yaptı. Evladınız babannede ama oda yaşlı elden ayaktan düştü, çocuğunuz babasına gitmeli, eside aynı sizin gibi İSTEMİYORUM diyo ne yaparsınız....
Galiba öyle olduğunu dusunuyorKendisi ölümsüzdür ve asla hastalanmaz
peki eşi ne yapsın? Babanne öldü diyelim ne olacak? Eşek gibi o eve gelecek. Beğenmiyorsa boşanacak.onun sorunu değil eşinin sorunu
Bunla ilgili nasıl bir bilimsel çalışma yaptınız da veri sunuyorsunuz?böyle iyi görünüp arkadan yapmadığı kötülük kalmayan üvey anne vakaları burada vicdan mastürbasyonu yapanlarin çoğu.
Kötü olduğunuzu kabul etmeniz de bir adım.kimse bir başkasının çocuğuna anne babalik yapmaz çok nadir o kadar iyi bir insan olan,
Boşansın. Defolup gitsin. Alın size mis gibi çözümbaska cozumler sunmak gerekiyor,
Daha önce de kaçtı yine kaçmış cevap falan veremez. Kocasına söz geçiremeyince soluğu burada alıp konu açıyor.Velayet kimde? Bu soruya neden ısrarla cevap vermiyorsunuz?