Takacak baksa birsey bulamadi sanirim. Aklinda kurmus kurmus bir de bana soylemiyor sıkıntısını. Ne zaman ki ben konuyu actim patladi. Ustelik ben bizi esimi savunmustum. Ona ragmen bana bunu soyluyor. Bilmiyorum belki kendisini yalniz gordu de benim de mi kendisi gibi olmami istiyor.Üzüldüm sizin için orda eşiniz dururken ne münasebet sizin adamla muhattap olmanız nedn sizden böyle bir beklentisi var ki ?
Çok takıntılı bir eşiniz var küçücük olayı büyütmuşte büyütmüş kendini çok haklı görüyor herald e ki küfür ederek zaten çok haksız duruma düşmüş.Takacak baksa birsey bulamadi sanirim. Aklinda kurmus kurmus bir de bana soylemiyor sıkıntısını. Ne zaman ki ben konuyu actim patladi. Ustelik ben bizi esimi savunmustum. Ona ragmen bana bunu soyluyor. Bilmiyorum belki kendisini yalniz gordu de benim de mi kendisi gibi olmami istiyor.
Evet farkindayim cok ciddi sikintilar var. Ya insan agirbasli saygili esim var diye memnun olmaz mi. Tabiri caizse o benim yırtık birisi olmami istiyor. Gercekten istiyor mu yoksa uste cikmak icin bahane mi ariyor bilmiyorum. Onun gercek sikintilari oldugu halde ben bir kere yuzune vurmadim. Hep alttan aldim. Sakinlestirmeye calistim. Ama o yoktan sorun bulmaya calisiyor bende. Nasil bu kadar acimasiz elestirebilir anlayamiyorum. Uzaktayiz konusamiyoruz bile. Ama yuz yuze acik acik konusacagim. Gercekten gucum tukeniyor.Çok takıntılı bir eşiniz var küçücük olayı büyütmuşte büyütmüş kendini çok haklı görüyor herald e ki küfür ederek zaten çok haksız duruma düşmüş.
Ama sizden onu savunmasını beklemese çok garip o bir erkek neden karısından kendini savunmasını bekler.
Doktor ayarlayın biran önce eşinizin kendisiyle ilgili sıkıntıları var.
Bu düşüncelerinizi olduğu gibi eşinize de söyleyin hatta gerekirse burdaki yorumları okutun.Evet farkindayim cok ciddi sikintilar var. Ya insan agirbasli saygili esim var diye memnun olmaz mi. Tabiri caizse o benim yırtık birisi olmami istiyor. Gercekten istiyor mu yoksa uste cikmak icin bahane mi ariyor bilmiyorum. Onun gercek sikintilari oldugu halde ben bir kere yuzune vurmadim. Hep alttan aldim. Sakinlestirmeye calistim. Ama o yoktan sorun bulmaya calisiyor bende. Nasil bu kadar acimasiz elestirebilir anlayamiyorum. Uzaktayiz konusamiyoruz bile. Ama yuz yuze acik acik konusacagim. Gercekten gucum tukeniyor.
Kesinlikle haklisiniz. Acik acik konusacagim. Kendisi tedavi talebinde bulundu zaten. Alttan almak da bir yere kadar. Belki de bu yumusak basliligim ona zarar veriyordur artik. Cok tesekkur ederim kiymetli yorumlariniz icin.Bu düşüncelerinizi olduğu gibi eşinize de söyleyin hatta gerekirse burdaki yorumları okutun.
Ve doktor işini bir an önce ayarlayın .
Çünkü eşinizine sikintisi içsel.
Kimlik gosterdi zaten. Tekrar gormek istedi. Tekrar gosterdi. Adam gulerek emir vermeye baslayinca ipler koptu.güvenlik görevlisi döven savcı/hakim/avukat
kimliğini gösterseydi..
alnında yazmıyor ya..
güvenlik görevlisi cahil olabilir. üstünlük taslamak neden?
Ben teşekkür ederim inşallah çabalarınız sonuç verir .Kesinlikle haklisiniz. Acik acik konusacagim. Kendisi tedavi talebinde bulundu zaten. Alttan almak da bir yere kadar. Belki de bu yumusak basliligim ona zarar veriyordur artik. Cok tesekkur ederim kiymetli yorumlariniz icin.
Hayir. Silahi yok tabiki. Kamuya ait bir yerde gerceklesti. Artik mevzu yasanab olaydan ziyade esimdeki dolayisiyla bendeki etkikeri.nerede oluyor bu olay?
avmde mi?
silahı mı vardı?
Ki bizi esimi savunmama ragmen bunu soyluyor bana. Sus pus olaylarin durulmasini beklemedim ki. Guvenlik gorevlisinin haksiz oldugunu soyledim. Bu sekilde davranamaz bize dedim. Esime de soyledim bugun daha ne yapmami bekliyorsun. Kavga mi ediyim insanlarla diye. Oyle deyince bana karsi yumusadi ama bana yani en yakinina karsi bile boyleyse o insanlar hakkinda kim bilir neler kurmustur kafasinda. Hatta o yere tekrar gidip adami gormek kapidan aranmadan gecmek istiyormus. Hirsini dusunebiliyor musunuz.Sinirini sizden cikarmis. Orada sorunla bas edememis sizi yardim etmedi birlik olmadi diye sucluyor. Halbuki muhattap olmayarak dogru yapmissiniz. Yardim alacak mecbur yani.
Cok sinirlenince aynisi bana da oluyor.Ki bizi esimi savunmama ragmen bunu soyluyor bana. Sus pus olaylarin durulmasini beklemedim ki. Guvenlik gorevlisinin haksiz oldugunu soyledim. Bu sekilde davranamaz bize dedim. Esime de soyledim bugun daha ne yapmami bekliyorsun. Kavga mi ediyim insanlarla diye. Oyle deyince bana karsi yumusadi ama bana yani en yakinina karsi bile boyleyse o insanlar hakkinda kim bilir neler kurmustur kafasinda. Hatta o yere tekrar gidip adami gormek kapidan aranmadan gecmek istiyormus. Hirsini dusunebiliyor musunuz.
benim sorgulamamın sebebi, güvenlik kontrolünden geçmeyi reddetmesine gerek var mıydı, bunu kişiselleştirmeye gerek var mıydı onu anlamak..Hayir. Silahi yok tabiki. Kamuya ait bir yerde gerceklesti. Artik mevzu yasanab olaydan ziyade esimdeki dolayisiyla bendeki etkikeri.
Kime gittiniz acaba söyler misinizEşiniz kadar olmasada öfkemi bastırmakta zorlandığım zamanlar olmuştu. Psikiyatriste gittim. Onun yönlendirmesiyle psikoterapiye başladım. Çok faydasını gördüm. Benimde zor bir çocukluğum oldu. Her seansta başka bir şeyle yüzleşe yüzleşe bayağı ilerleme kaydettim. Psikoloğun odasından her çıktığımda kuş gibi hafiflemiş hissediyordum kendimi. İstanbulda olsanız psikoloğumu kesinlikle tavsiye ederdim, maalesef ankara konusunda bir fikrim yok. Eşiniz buna istekliyse başarır buna inanın ve motive edin onu. Umarım herşey güzel olur sizin için.
Kesinlikle haklisin. Boyle birseye gerek yok. Ama esimin farkina vardigi sey tartisma aninda ofkesini kontrol edememesi. Vucudunun titremesi. Ona rahatsizlik veren bu. Yoksa bugun gitsek yine kimligini gosterip gecmek isteyecegine eminim. Belki terapi ise yarar ve insanlara daha ilimli yaklasmayi ogrenir diye umut ediyorum.benim sorgulamamın sebebi, güvenlik kontrolünden geçmeyi reddetmesine gerek var mıydı, bunu kişiselleştirmeye gerek var mıydı onu anlamak..
yasal olarak elbette hakkı ama..
silahı yoksa yanında, güvenlik kontrolünden geçmenin bir sakıncası yok.
orada hakim/savcı/avukat olmasının bir önemi yok.
o kimliğine yüklediği anlam? bu ego? bu öfke?
bunlar için, ve sizi suçlaması ile ilgili mutlaka uzman desteği almalı.
zaten o da farkında.. siz de durumun farkındasınız destek olmaya çalışın. en azından uzmana başvurma isteği doğmuşken bir süre alttan alın. tartışmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?