Konu eşim. Akıl verin lütfen. Ben içinden çıkamıyorum.

Üzüldüm sizin için orda eşiniz dururken ne münasebet sizin adamla muhattap olmanız nedn sizden böyle bir beklentisi var ki ?
Takacak baksa birsey bulamadi sanirim. Aklinda kurmus kurmus bir de bana soylemiyor sıkıntısını. Ne zaman ki ben konuyu actim patladi. Ustelik ben bizi esimi savunmustum. Ona ragmen bana bunu soyluyor. Bilmiyorum belki kendisini yalniz gordu de benim de mi kendisi gibi olmami istiyor.

Çok takıntılı bir eşiniz var küçücük olayı büyütmuşte büyütmüş kendini çok haklı görüyor herald e ki küfür ederek zaten çok haksız duruma düşmüş.
Ama sizden onu savunmasını beklemese çok garip o bir erkek neden karısından kendini savunmasını bekler.
Doktor ayarlayın biran önce eşinizin kendisiyle ilgili sıkıntıları var.

Evet farkindayim cok ciddi sikintilar var. Ya insan agirbasli saygili esim var diye memnun olmaz mi. Tabiri caizse o benim yırtık birisi olmami istiyor. Gercekten istiyor mu yoksa uste cikmak icin bahane mi ariyor bilmiyorum. Onun gercek sikintilari oldugu halde ben bir kere yuzune vurmadim. Hep alttan aldim. Sakinlestirmeye calistim. Ama o yoktan sorun bulmaya calisiyor bende. Nasil bu kadar acimasiz elestirebilir anlayamiyorum. Uzaktayiz konusamiyoruz bile. Ama yuz yuze acik acik konusacagim. Gercekten gucum tukeniyor.

güvenlik görevlisi döven savcı/hakim/avukat
kimliğini gösterseydi..
alnında yazmıyor ya..

güvenlik görevlisi cahil olabilir. üstünlük taslamak neden?

Bu düşüncelerinizi olduğu gibi eşinize de söyleyin hatta gerekirse burdaki yorumları okutun.
Ve doktor işini bir an önce ayarlayın .
Çünkü eşinizine sikintisi içsel.

Bu düşüncelerinizi olduğu gibi eşinize de söyleyin hatta gerekirse burdaki yorumları okutun.
Ve doktor işini bir an önce ayarlayın .
Çünkü eşinizine sikintisi içsel.
Kesinlikle haklisiniz. Acik acik konusacagim. Kendisi tedavi talebinde bulundu zaten. Alttan almak da bir yere kadar. Belki de bu yumusak basliligim ona zarar veriyordur artik. Cok tesekkur ederim kiymetli yorumlariniz icin.

güvenlik görevlisi döven savcı/hakim/avukat
kimliğini gösterseydi..
alnında yazmıyor ya..

güvenlik görevlisi cahil olabilir. üstünlük taslamak neden?
Kimlik gosterdi zaten. Tekrar gormek istedi. Tekrar gosterdi. Adam gulerek emir vermeye baslayinca ipler koptu.

Kesinlikle haklisiniz. Acik acik konusacagim. Kendisi tedavi talebinde bulundu zaten. Alttan almak da bir yere kadar. Belki de bu yumusak basliligim ona zarar veriyordur artik. Cok tesekkur ederim kiymetli yorumlariniz icin.
Ben teşekkür ederim inşallah çabalarınız sonuç verir .

Sinirini sizden cikarmis. Orada sorunla bas edememis sizi yardim etmedi birlik olmadi diye sucluyor. Halbuki muhattap olmayarak dogru yapmissiniz. Yardim alacak mecbur yani.

Sinirini sizden cikarmis. Orada sorunla bas edememis sizi yardim etmedi birlik olmadi diye sucluyor. Halbuki muhattap olmayarak dogru yapmissiniz. Yardim alacak mecbur yani.
Ki bizi esimi savunmama ragmen bunu soyluyor bana. Sus pus olaylarin durulmasini beklemedim ki. Guvenlik gorevlisinin haksiz oldugunu soyledim. Bu sekilde davranamaz bize dedim. Esime de soyledim bugun daha ne yapmami bekliyorsun. Kavga mi ediyim insanlarla diye. Oyle deyince bana karsi yumusadi ama bana yani en yakinina karsi bile boyleyse o insanlar hakkinda kim bilir neler kurmustur kafasinda. Hatta o yere tekrar gidip adami gormek kapidan aranmadan gecmek istiyormus. Hirsini dusunebiliyor musunuz.

Cok sinirlenince aynisi bana da oluyor.
Ama yapmakla dusunmek bir degil tabiki...siz gercekten iyi sabrediyorsunuz. Davranislariniz da cok sakin. Masallah diyelim.

Bence siz fazla detaya girip oyalanmadan hazır eşiniz razıyken hemen bir psikoloğa gidin. Psikologmuş psikiyatristmiş Ahmetmiş Mehmetmiş fazla aramayın. Eşiniz her zaman rıza göstermeyebilir, bu fırsatı kaçırmayın. Psikoloğa gider, beğenmezse başkasına gider veya psikolog onu psikiyatriste yönlendirir. Önemli olan gecikmeden ilk adımı atmak.

Eşiniz fikrini değişmeden tedavi için birini bulun çünkü bukezde benim birşeyim Yok diyebilir.Bulduğunuz doktor dan memnun kalmazsanız değiştirirsiniz siz daha ıyısı olsun derken vazgeçebilir.

Hayir. Silahi yok tabiki. Kamuya ait bir yerde gerceklesti. Artik mevzu yasanab olaydan ziyade esimdeki dolayisiyla bendeki etkikeri.
benim sorgulamamın sebebi, güvenlik kontrolünden geçmeyi reddetmesine gerek var mıydı, bunu kişiselleştirmeye gerek var mıydı onu anlamak..
yasal olarak elbette hakkı ama..
silahı yoksa yanında, güvenlik kontrolünden geçmenin bir sakıncası yok.
orada hakim/savcı/avukat olmasının bir önemi yok.
o kimliğine yüklediği anlam? bu ego? bu öfke?
bunlar için, ve sizi suçlaması ile ilgili mutlaka uzman desteği almalı.
zaten o da farkında.. siz de durumun farkındasınız destek olmaya çalışın. en azından uzmana başvurma isteği doğmuşken bir süre alttan alın. tartışmayın.

Kime gittiniz acaba söyler misiniz

Kesinlikle haklisin. Boyle birseye gerek yok. Ama esimin farkina vardigi sey tartisma aninda ofkesini kontrol edememesi. Vucudunun titremesi. Ona rahatsizlik veren bu. Yoksa bugun gitsek yine kimligini gosterip gecmek isteyecegine eminim. Belki terapi ise yarar ve insanlara daha ilimli yaklasmayi ogrenir diye umut ediyorum.

Gecenlerde yasadigimiz cok basit birseyi anlatiyim size. Markette kasada sira bekliyoruz. Nefret eder beklemekten. Yasli bir amca geldi. Bizim onumuze gecip elindekileri koydu. Amaci siramizi almak degildi. Kucuk bir marketti zaten. Esim sinirlendi. Sirasini kaptirmamali asla. Gerildi gorebiliyorum. Aaa ne tatli adam ya hadi siramizi verelim yazik beklemesin dedim. Gercekten cok yasliydi adam. Oyle deyince esim hadi amca sen gec dedi. Adam yok oglum beklerim filan dedi. Neyse sonuc olarak esim sirasini adama verdi. Hatta aldiklarini posetlemesine yardim etti. Adamla sohbet etti.
Anlatmak istedigim icinde biryerlerde cok guzel bir adam var esimin ama aciga cikarmak gerekiyor.
Belki terapi ise yararsa insanlara yukaridan bakma huyundan sinirlenip parlama huyundan vazgecer. Iki gundur soguk soguk bana. Ustelik ikimiz de bir basimizayiz ama konusmak istemiyor bile benimle. Disaridan bakikdiginda ozellikle yakin cevremizde bir problemim yokmus gibi hersey gulluk gulustanlik gibi gorunuyor ama ben gercekten cok yipraniyorum. Isin kotu esim bile tam anlamiyla neler yasadigimi bilmiyor. Cunku esimle onun yuzunden yasadigim sikintilari paylasmam onun daha cok kabuguna cekilmesine sebep oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…