• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu eşim. Akıl verin lütfen. Ben içinden çıkamıyorum.

Kendi mesleği yüzünden kendini üst görüp,güvenlik görevlisini aşağılıyor gülüp hakaret ediyor öyle mi ? Çok acınasıymış durumu.
Hayir gulup hakaret eden guvenlik gorevlisi. Acik acik yazdim dikkatli okuyun.

Hastalığını bilmesi bile çok iyi .
Psikiyatri öneririm yalnız

Tabi mesleği nedir ki güvenlik görevlisini küçümsüyor ?
Bu davranışı onu hatalı yapmaya yeter .
Givenlik gorevlisini kucumsemedi. Kontrolden gecmek istemedi. Boyle bir hakki var. Guvenlik gorevlisi guldu emir verdi. Esim kufretti. Guvenlik gorevlisi de hakaret etti.

Esime hakaret etmeniz icin yazmadim. Birseylerin yolunda gitmediginin biz de farkindayiz. Amacim ic dokup sizden yardim istemek. Zaten bu durumlari duzeltmeye calisiyoruz.
Evet sizi anliyorum ancak ego yapanlari sevmiyorum. Esin de farkindaysa tedavi olsun ki hayat ona da size de zor olmasin.

Degisken ruh hali disinda benim es olarak bir sorunum yok. Su an iletisim kuramiyorum maalesef. Ariyorum hemen kapatmak istiyor telefonu. Esim yargi mensubu. Guvenlik kontrolunden gecmeme hakki var ama guvenlik gorevlisi bunu bilmiyor sanirim. Polisler kontrol edemiyor mesela. Polisler biliyor zaten. Guvenlik gorevlisi dalga gecer gibi davrandi. Esim kufretti. Guvenlik gorevlisi de hakaret etti. Mevzu bu.
Guvenlik gorevlisi hatalı. Güvenlik görevlisi kendini bir halt sanmıs.Esiniz sadece sinirlerine hakim olamamis seviyesine dusmus. Aranmama gibi bir hakları varsa ben olsam heralde o dalga gecer tavra ben de karsilik verirdim. Cirkinlesmeden tabiki....
Aramayın yalnız kalmak istiyor demekki. Size de kötü davranmiyormus. Destek olun altta yatan baska seyler vardır belki.

Givenlik gorevlisini kucumsemedi. Kontrolden gecmek istemedi. Boyle bir hakki var. Guvenlik gorevlisi guldu emir verdi. Esim kufretti. Guvenlik gorevlisi de hakaret etti.
Avm gibi biryerden mi geçmedi ?

Evet sizi anliyorum ancak ego yapanlari sevmiyorum. Esin de farkindaysa tedavi olsun ki hayat ona da size de zor olmasin.
Zaten tedavi olmak istiyor. Haftasonu doktor arastirdik. Henuz bulamadik. Ben soylemedim. Kendisi talepte bulundu. Ben de sevmiyorum emin olun esimi oyle gorunce utaniyorum.
Ama su an esimle iletisim kuramiyorum. Aradim yine acmadi. Gercekten cok caresizim.

Eşinizin mesleği nedir? Güvenlik görevlisi nerenin güvenliğini sağlıyordu?

Esime hakaret etmeniz icin yazmadim. Birseylerin yolunda gitmediginin biz de farkindayiz. Amacim ic dokup sizden yardim istemek. Zaten bu durumlari duzeltmeye calisiyoruz.
Hanımefendi ben eşinizi tanımam etmem, hakaret etmek için de etmedim ancak belli bir mevkiye sahip olan insanlar alnının teriyle para kazanan insanları her fırsatta ezmeye hor görmeye meyilli oluyor. Bknz: eşiniz. Ve ben eşiniz gibi insanlara tahammül edemiyorum.

Ofkesini kontrol edemiypr sonrada pismanlik duyuyor anladigim kadariyla.

Pismanlik duyması sorunu asmak icin olumlu bir adim.

Sürekli konusmak icin cabalamayin ve konu yasanmamis gibi devam edin. Esiniz zaten yargi mensubu ne olacağını vs bilip yeterince düşünüyordur.

Ne Davası ? Önemli bir konu Yüzünden mi tartıştılar ?
Öfke kontrolü gercekten zor bir olay . Bir an çnce gerçek bir uzman bulur .

Guvenlik gorevlisi hatalı. Güvenlik görevlisi kendini bir halt sanmıs.Esiniz sadece sinirlerine hakim olamamis seviyesine dusmus. Aranmama gibi bir hakları varsa ben olsam heralde o dalga gecer tavra ben de karsilik verirdim. Cirkinlesmeden tabiki....
Aramayın yalnız kalmak istiyor demekki. Size de kötü davranmiyormus. Destek olun altta yatan baska seyler vardır belki.
O kadar korkunc bir cocukluk gecirmis ki. O babayla ben buyusem ben esimden beter olurdum biliyorum. Uzuluyorum. Elimden hicbirsey gelmiyor. Herseyin farkinda. Cocuklugum yuzunden boyleyim diyor. Dusunun ki sinava hazirlanan bir genc. Dershaneden geliyor ders calisacak. Babasi yagmurda iddia kuponu yatirtmaya gonderiyor zorla. Ortada birsey yokken arkadaslarinin kuzenlerinin yaninda tokat atiyor. Evden kovuyor. Oldurmekle tehdit ediyor. Eve kapatip disari cikmasini yasakliyor. Daha neler var. Esim anlatinca donup kaliyorum.

O kadar korkunc bir cocukluk gecirmis ki. O babayla ben buyusem ben esimden beter olurdum biliyorum. Uzuluyorum. Elimden hicbirsey gelmiyor. Herseyin farkinda. Cocuklugum yuzunden boyleyim diyor. Dusunun ki sinava hazirlanan bir genc. Dershaneden geliyor ders calisacak. Babasi yagmurda iddia kuponu yatirtmaya gonderiyor zorla. Ortada birsey yokken arkadaslarinin kuzenlerinin yaninda tokat atiyor. Evden kovuyor. Oldurmekle tehdit ediyor. Eve kapatip disari cikmasini yasakliyor. Daha neler var. Esim anlatinca donup kaliyorum.
Kesinlikle tedavi görmesi gerekiyor . Hatta daha önceden başlamalıymış tedaviye.

Kesinlikle tedavi görmesi gerekiyor . Hatta daha önceden başlamalıymış tedaviye.
Tum bu olaylar yasanirken annesi gidip kafasina gore antidepresab alip icirmisti. Zorla biraktirmistim. Cunku doktora bile gitmeden kullaniyordu. O yuzden antidepresandan da cekiniyorum.

Bunlara ragmen iyi yerlere gelmis. Hayat herkesi ayni sekilde etkilemiyor,yasadiklarimiz farklilastiriyor bizleri.Desteginizi eksik etmeyin.

Tum bu olaylar yasanirken annesi gidip kafasina gore antidepresab alip icirmisti. Zorla biraktirmistim. Cunku doktora bile gitmeden kullaniyordu. O yuzden antidepresandan da cekiniyorum.
Ilk olarak doktora gidin o ne yapılması gerektiğini bilir .
Kendi kafasına göre ilaç vermek ne demek dozları var ilaçların bir gramı bile ne kadar fark ediyor !
Eşinize de destek olun sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var bence .

Back