Hayir gulup hakaret eden guvenlik gorevlisi. Acik acik yazdim dikkatli okuyun.Kendi mesleği yüzünden kendini üst görüp,güvenlik görevlisini aşağılıyor gülüp hakaret ediyor öyle mi ? Çok acınasıymış durumu.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu eşim. Akıl verin lütfen. Ben içinden çıkamıyorum.
- Konu Sahibi Filkatori
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Givenlik gorevlisini kucumsemedi. Kontrolden gecmek istemedi. Boyle bir hakki var. Guvenlik gorevlisi guldu emir verdi. Esim kufretti. Guvenlik gorevlisi de hakaret etti.Hastalığını bilmesi bile çok iyi .
Psikiyatri öneririm yalnız
Tabi mesleği nedir ki güvenlik görevlisini küçümsüyor ?
Bu davranışı onu hatalı yapmaya yeter .
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.687
- 548
- 41
Evet sizi anliyorum ancak ego yapanlari sevmiyorum. Esin de farkindaysa tedavi olsun ki hayat ona da size de zor olmasin.Esime hakaret etmeniz icin yazmadim. Birseylerin yolunda gitmediginin biz de farkindayiz. Amacim ic dokup sizden yardim istemek. Zaten bu durumlari duzeltmeye calisiyoruz.
- 25 Haziran 2010
- 790
- 1.164
- 333
Guvenlik gorevlisi hatalı. Güvenlik görevlisi kendini bir halt sanmıs.Esiniz sadece sinirlerine hakim olamamis seviyesine dusmus. Aranmama gibi bir hakları varsa ben olsam heralde o dalga gecer tavra ben de karsilik verirdim. Cirkinlesmeden tabiki....Degisken ruh hali disinda benim es olarak bir sorunum yok. Su an iletisim kuramiyorum maalesef. Ariyorum hemen kapatmak istiyor telefonu. Esim yargi mensubu. Guvenlik kontrolunden gecmeme hakki var ama guvenlik gorevlisi bunu bilmiyor sanirim. Polisler kontrol edemiyor mesela. Polisler biliyor zaten. Guvenlik gorevlisi dalga gecer gibi davrandi. Esim kufretti. Guvenlik gorevlisi de hakaret etti. Mevzu bu.
Aramayın yalnız kalmak istiyor demekki. Size de kötü davranmiyormus. Destek olun altta yatan baska seyler vardır belki.
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.687
- 548
- 41
Guvenlik gorevlisi de kendini bir halt zannetmis o zaman.Givenlik gorevlisini kucumsemedi. Kontrolden gecmek istemedi. Boyle bir hakki var. Guvenlik gorevlisi guldu emir verdi. Esim kufretti. Guvenlik gorevlisi de hakaret etti.
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Avm gibi biryerden mi geçmedi ?Givenlik gorevlisini kucumsemedi. Kontrolden gecmek istemedi. Boyle bir hakki var. Guvenlik gorevlisi guldu emir verdi. Esim kufretti. Guvenlik gorevlisi de hakaret etti.
Zaten tedavi olmak istiyor. Haftasonu doktor arastirdik. Henuz bulamadik. Ben soylemedim. Kendisi talepte bulundu. Ben de sevmiyorum emin olun esimi oyle gorunce utaniyorum.Evet sizi anliyorum ancak ego yapanlari sevmiyorum. Esin de farkindaysa tedavi olsun ki hayat ona da size de zor olmasin.
Ama su an esimle iletisim kuramiyorum. Aradim yine acmadi. Gercekten cok caresizim.
- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Hanımefendi ben eşinizi tanımam etmem, hakaret etmek için de etmedim ancak belli bir mevkiye sahip olan insanlar alnının teriyle para kazanan insanları her fırsatta ezmeye hor görmeye meyilli oluyor. Bknz: eşiniz. Ve ben eşiniz gibi insanlara tahammül edemiyorum.Esime hakaret etmeniz icin yazmadim. Birseylerin yolunda gitmediginin biz de farkindayiz. Amacim ic dokup sizden yardim istemek. Zaten bu durumlari duzeltmeye calisiyoruz.
- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
- 9 Mart 2015
- 7.403
- 10.650
- 248
Tam tersi anlamışım pardon.Hayir gulup hakaret eden guvenlik gorevlisi. Acik acik yazdim dikkatli okuyun.
O kadar korkunc bir cocukluk gecirmis ki. O babayla ben buyusem ben esimden beter olurdum biliyorum. Uzuluyorum. Elimden hicbirsey gelmiyor. Herseyin farkinda. Cocuklugum yuzunden boyleyim diyor. Dusunun ki sinava hazirlanan bir genc. Dershaneden geliyor ders calisacak. Babasi yagmurda iddia kuponu yatirtmaya gonderiyor zorla. Ortada birsey yokken arkadaslarinin kuzenlerinin yaninda tokat atiyor. Evden kovuyor. Oldurmekle tehdit ediyor. Eve kapatip disari cikmasini yasakliyor. Daha neler var. Esim anlatinca donup kaliyorum.Guvenlik gorevlisi hatalı. Güvenlik görevlisi kendini bir halt sanmıs.Esiniz sadece sinirlerine hakim olamamis seviyesine dusmus. Aranmama gibi bir hakları varsa ben olsam heralde o dalga gecer tavra ben de karsilik verirdim. Cirkinlesmeden tabiki....
Aramayın yalnız kalmak istiyor demekki. Size de kötü davranmiyormus. Destek olun altta yatan baska seyler vardır belki.
- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
Kesinlikle tedavi görmesi gerekiyor . Hatta daha önceden başlamalıymış tedaviye.O kadar korkunc bir cocukluk gecirmis ki. O babayla ben buyusem ben esimden beter olurdum biliyorum. Uzuluyorum. Elimden hicbirsey gelmiyor. Herseyin farkinda. Cocuklugum yuzunden boyleyim diyor. Dusunun ki sinava hazirlanan bir genc. Dershaneden geliyor ders calisacak. Babasi yagmurda iddia kuponu yatirtmaya gonderiyor zorla. Ortada birsey yokken arkadaslarinin kuzenlerinin yaninda tokat atiyor. Evden kovuyor. Oldurmekle tehdit ediyor. Eve kapatip disari cikmasini yasakliyor. Daha neler var. Esim anlatinca donup kaliyorum.
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Ben inanamıyorum. .Kamuya ait bir kurumdu.
Ne bilim adam geçmicem ben şu kamu kurumunda çalışıyorum dedi güvenlik görevliside s***ktr l*n geçiceksin mi dedi direk
Tum bu olaylar yasanirken annesi gidip kafasina gore antidepresab alip icirmisti. Zorla biraktirmistim. Cunku doktora bile gitmeden kullaniyordu. O yuzden antidepresandan da cekiniyorum.Kesinlikle tedavi görmesi gerekiyor . Hatta daha önceden başlamalıymış tedaviye.
- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
Ben inanamıyorum. .
Ne bilim adam geçmicem ben şu kamu kurumunda çalışıyorum dedi güvenlik görevliside s***ktr l*n geçiceksin mi dedi direk
Kufru konu sahibinin esi etmis. Aranma israri karşısında
- 25 Haziran 2010
- 790
- 1.164
- 333
Bunlara ragmen iyi yerlere gelmis. Hayat herkesi ayni sekilde etkilemiyor,yasadiklarimiz farklilastiriyor bizleri.Desteginizi eksik etmeyin.O kadar korkunc bir cocukluk gecirmis ki. O babayla ben buyusem ben esimden beter olurdum biliyorum. Uzuluyorum. Elimden hicbirsey gelmiyor. Herseyin farkinda. Cocuklugum yuzunden boyleyim diyor. Dusunun ki sinava hazirlanan bir genc. Dershaneden geliyor ders calisacak. Babasi yagmurda iddia kuponu yatirtmaya gonderiyor zorla. Ortada birsey yokken arkadaslarinin kuzenlerinin yaninda tokat atiyor. Evden kovuyor. Oldurmekle tehdit ediyor. Eve kapatip disari cikmasini yasakliyor. Daha neler var. Esim anlatinca donup kaliyorum.
- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
Ilk olarak doktora gidin o ne yapılması gerektiğini bilir .Tum bu olaylar yasanirken annesi gidip kafasina gore antidepresab alip icirmisti. Zorla biraktirmistim. Cunku doktora bile gitmeden kullaniyordu. O yuzden antidepresandan da cekiniyorum.
Kendi kafasına göre ilaç vermek ne demek dozları var ilaçların bir gramı bile ne kadar fark ediyor !
Eşinize de destek olun sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var bence .