Konu eşim. Akıl verin lütfen. Ben içinden çıkamıyorum.

Akli basinda. Okumus kulturlu. Hali vakti yerinde. Cevremizde kimse bilmez mesela boyle sorunlari oldugunu. Psikolog cozebilir mi acaba sorunlari. En azindan hafifletebilir mi.
Tabiki cozer konusunda uzman birisi. Bazen problemin kendinde oldugunu kabul etmeyenler oluyor. Siz sansli taraftasiniz.

eşinizin öfkesi bunu kontrol edememesi antidepresan dan daha tehlikeli hem kendine hemde karşısına çıkan kişiye zararı dokunabilir.
üstelik hastalık için ilaç kullanımına biz mi doktorlar mı karar veriyor.

Normal bir psikolog belki yardimci olamayabilir ama psikoterapi yapma yetisine sahip bir psikolog bence bu sorunu cozer. Cunku temelde illaki gecmiste yasadigi kotu bir ani vardir. O aniyi bilincalrindan terapi 8le temizlemek lazim diye dusunuyorum.
Esiniz Askeriye veya emniyette mi calisiyor?

Yapmayin ya gercekten psikologun faydasi olmaz mi. Ben umutlanmistim. Ustelik kendisi talep etti sonunda. Ben antidepresan kullanmasini istemiyorum. Korkutucu geliyor.
Neyi korkutucuymus antidepresan kullanmanin? Kullananlar uyusmuyor delirmiyor.

Yapmayin ya gercekten psikologun faydasi olmaz mi. Ben umutlanmistim. Ustelik kendisi talep etti sonunda. Ben antidepresan kullanmasini istemiyorum. Korkutucu geliyor.
Bu aslen psikologun isi psikiatrinin deil ilacla ofke kontrolu yapilmaz sadece duygular bastirirlir ilacin iceriginden dolayi.burada herkesin dedigine kulak asmayin.duzenli giderseniz sonuc alirsinz

Burada ikinci kez bunu konu ediyorum ama Istanbullu gelin de ki Adem karakterinin gittiği psikolog gibi birini bulsam Insanı kendini bulmaya itiyor ise yaratabilir

Asil onemli soru ?Bu kadar sinirli adam size zarar verdi mi?

Psikoloğa gitmek istemesi iyi bir şey sizinde desteğinizle daha iyi olur inşallah. Allah yardımcınız olsun .

Canım olmaz. Öfke kontrolu öyle paikoloğa anlatarak atlatılabilecek birşey değil psikiateist şart. Psikoloğa seans parası verirsiniz zırtp pırt ve işe yaramayacak. Direk psikiatriste gidin derim.

Dava bir sekilde hallolur
Tedavi sart benim esim sabaha kadar uyumazdi bilenir dururdu gunlerce soylenirdi sonra gider cami cerceveyi indirirdi
Simdi ilac kullaniyor kuzu gibi kimseyle ugrasmiyor

Eşinizin durumun farkında olup tedavi olmak istemesi bununla ilgili adım atması çok güzel.Eşinize verilen bi hak var ve eşinizde doğal olarak bu hakkı kullanmak istiyor.Benzeri benim bir arkadaşımın başına geldi(kendiside aranmıyor).Burda güvenlikçiyi küçük görmüyor hakkı olanı kullanmak istiyor.Güvenlikçinin kimi arayıp kimi aramıcanı bilmemesinde sorun yaşanmiş.Umarım en kısa zaman da eşiniz tedavi olur kendisi ve sizin için bi daha da öfke sorunu yaşamazsınız dileğiyle.

Eşiniz kadar olmasada öfkemi bastırmakta zorlandığım zamanlar olmuştu. Psikiyatriste gittim. Onun yönlendirmesiyle psikoterapiye başladım. Çok faydasını gördüm. Benimde zor bir çocukluğum oldu. Her seansta başka bir şeyle yüzleşe yüzleşe bayağı ilerleme kaydettim. Psikoloğun odasından her çıktığımda kuş gibi hafiflemiş hissediyordum kendimi. İstanbulda olsanız psikoloğumu kesinlikle tavsiye ederdim, maalesef ankara konusunda bir fikrim yok. Eşiniz buna istekliyse başarır buna inanın ve motive edin onu. Umarım herşey güzel olur sizin için.

kan tahlili de yaptırsın. mesela b12 eksikliği sinirlilik yapıyor

Araniverseydi nolurdu ne demek ya? Bir avukatın çantasını adliyeye girerken bile arayamazsınız. Çünkü içinde müvekkil bilgisi, dosyası, evrakı var. O müvekkil siz de olabilirsiniz. Yani avukatin degil, sizin ayricaliginiz bu. Araniverseydi nasil bir mantıktır? Aranmama hakkı var ve kullanmak istiyor. Bundan daha dogal ne olabilir

Saçma sapan konuşmayın, yargı mensubu aranmama hakkına sahiptir bunun da bir sebebi var, söylediği halde güvenlik görevlisi ısrar ediyorsa hanımefendinin kocası kendini aratıvermek zorunda değil!! İyi madem her dalga geçen güvenlik görevlisine kendimizi aratalım bu mı? Bu kendini yüksekten görme falan değildir, verilmiş bir hakkı kullanmaktır, izin verin sizin hakkınızı korumakta mükellef bir mesleğin mensubu kişi kendi hakkını kullansın, o yapamıyorsa vah sizin halinize..
,

Burada ikinci kez bunu konu ediyorum ama Istanbullu gelin de ki Adem karakterinin gittiği psikolog gibi birini bulsam Insanı kendini bulmaya itiyor ise yaratabilir

Asil onemli soru ?Bu kadar sinirli adam size zarar verdi mi?
Hayir. Derdi benimle degil. Yani zarar vermedi derken fiziksel bir zarar vermedi. Ama psikolojik olarak tabiki cok yipraniyorum. Kendisini kapatti dun aksamdan beri ulasamiyorum. Bu beni inanilmaz yoruyor.

Öncelikle birileri araya girsin ve sulh saglansin iki tarafta şikayetiniz geri ceksin çünkü mahkeme süreci çok yipraticidir. Özür dilemek erdemdir esiniz kaybetmez kazanır inanin. Ama Eşinizi ikna edebilir misiniz bu konuda bilmiyorum. Öfke kontrolü konusunda ise ven uzmanlar görüşülmesi taraftarıyım. Ayrıca öfke yaratacak mevzuları an uzak kalmaya çalışsın

Süreci hızlandırın.
Yapacak başka bir şey yok gibi görünüyor.

Hakaret davası mı? Niye ayrısınız?

Esinizin akli basinda demek, psikologa gitmek istiyor. Destek cikin biran once tedavi olaun.

Tam tersi anlamışım pardon.

Kesinlikle tedavi görmesi gerekiyor . Hatta daha önceden başlamalıymış tedaviye.

Ben inanamıyorum. .
Ne bilim adam geçmicem ben şu kamu kurumunda çalışıyorum dedi güvenlik görevliside s***ktr l*n geçiceksin mi dedi direk

Bunlara ragmen iyi yerlere gelmis. Hayat herkesi ayni sekilde etkilemiyor,yasadiklarimiz farklilastiriyor bizleri.Desteginizi eksik etmeyin.

kan tahlili de yaptırsın. mesela b12 eksikliği sinirlilik yapıyor

esim dun geceden beri benimle konusmuyordu. Soguktu. Sebebini nihayet ogrendim. Beni pısırık buluyormus. Neden siz ne diyorsunuz dememisim. Sacmaliga bakar misiniz. Aklinda kurup kurup bana bilenmis resmen. Iste esimin sorunlarindan en onemlisi de bu. Aklinda kurup ben sebebini bulana kadar bana birsey soylemiyor. Uzun uzun o gun neler yasadigimizi benim onu bizi nasil savundugumu anlattim ve benimle problemi kalmadi su anda. Oyle gorunuyor yani. Kendi icinde cozemeyince bana saldirmayi tercih etti. Belki de kolay geldi suc atmak.
Gercekten cok yoruldum artik. Is yerinde gizli gizli agladim sakinlesebilmek icin.

Üzüldüm sizin için orda eşiniz dururken ne münasebet sizin adamla muhattap olmanız nedn sizden böyle bir beklentisi var ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…