Konu eşim. Akıl verin lütfen. Ben içinden çıkamıyorum.

bütün yorumları okuyamadım yazan varmı bilemiyorum ama şekeri, kolestrolü ya da tansiyon yüksek olmasın. ani yükselme de fazlasıyla sinir yapar.

bütün yorumları okuyamadım yazan varmı bilemiyorum ama şekeri, kolestrolü ya da tansiyon yüksek olmasın. ani yükselme de fazlasıyla sinir yapar.
Keske oyle olsa daha kolay cozulebilir. Yakin zamanda butun degerlere bakildi. Birseyi yok. Psikolojik olduguna esim de ben de eminiz.

Güvenlik kontrolünden geçmek herkes icin zorunluluktur. Cumhurbaşkanlığının kapısında sen benim arabamı nasıl kontrol etmek istersin, nasıl kim olduğumu sorup kimlik görmek istersin, benim kim oldugumu nasil bilmezsin diye bununla görevlendirilmiş polis memurunu aşağılamaya kalkan kendisi makamından küçük insanlar gördüm ben. O kadar kucuktu ki adam kalkip en tepedeki ismi aradi bu memur beni aramaya kalkiyor kim oldugumu bilmiyor soyle biraksin diye! Burda guvenlik onemli ara kardesim diyemiyor! O insana bu talimat verilmiş sen de başbakan dahi olsan güvenlik neyi gerektiriyorsa yapacaksın. Sinirden elim ayağım titredi. Memleketi satan yargı mensupları gördük biz. Hanımefendi sizi kırmak konuyu saptırmak degil niyetim! Haşa! Aranma zorunluluğu yok dediniz ya orda ben koptum! Makamı ne olursa olsun insan insandır. Hele de soz konusu guvenlikse bu kural herkes icin geçerlidir.

Grip tedavisinde antibiyotik kullanılmaz. Bunu bildiğim için almıyorum evet. Keşke siz de bilseydiniz ahahahah.

kesınlıkle psikiyatri doktoruna gıtmesı lazım cunku dusunce bozuklugu da var gıbı esınızde kafasında kurup ona ınanıyor mu ofke bozuklugu ıcınde psıkoterapıler yapılmalı hersey al ılacı yut degıl neden korkuyorsunuz antıdepresanlardan bagımlılık yapmaz bır kac yan etkısı var sızın hemen harekete gecmenız lazım sımdı gıdın bır psikiyatrdan randevu alın

Grip tedavisinde antibiyotik kullanılmaz. Bunu bildiğim için almıyorum evet. Keşke siz de bilseydiniz ahahahah.

Ben diyorum bunun gelinen mevki veya meslekle ilgisi yok, siz diyosunuz ben biliyorum sizde bilseniz...(!)

Herseyi bilme konusundaki yeteneginiz, keske okudugunuzu anlamada da olsa, ahahahah.

Ben diyorum bunun gelinen mevki veya meslekle ilgisi yok, siz diyosunuz ben biliyorum sizde bilseniz...(!)

Herseyi bilme konusundaki yeteneginiz, keske okudugunuzu anlamada da olsa, ahahahah.
Hanımefendi zeka seviyesi kıt bir örnek vererek gelinen mevkiyle alakası yok bıdı bıdı diyemezsiniz. Önce genel geçer ve doğruluğu kesin olan bir örnek vermeyi öğrenin. Sonrası gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…