Degisken ruh hali disinda benim es olarak bir sorunum yok. Su an iletisim kuramiyorum maalesef. Ariyorum hemen kapatmak istiyor telefonu. Esim yargi mensubu. Guvenlik kontrolunden gecmeme hakki var ama guvenlik gorevlisi bunu bilmiyor sanirim. Polisler kontrol edemiyor mesela. Polisler biliyor zaten. Guvenlik gorevlisi dalga gecer gibi davrandi. Esim kufretti. Guvenlik gorevlisi de hakaret etti. Mevzu bu.
Güvenlik kontrolünden geçmek herkes icin zorunluluktur. Cumhurbaşkanlığının kapısında sen benim arabamı nasıl kontrol etmek istersin, nasıl kim olduğumu sorup kimlik görmek istersin, benim kim oldugumu nasil bilmezsin diye bununla görevlendirilmiş polis memurunu aşağılamaya kalkan kendisi makamından küçük insanlar gördüm ben. O kadar kucuktu ki adam kalkip en tepedeki ismi aradi bu memur beni aramaya kalkiyor kim oldugumu bilmiyor soyle biraksin diye! Burda guvenlik onemli ara kardesim diyemiyor! O insana bu talimat verilmiş sen de başbakan dahi olsan güvenlik neyi gerektiriyorsa yapacaksın. Sinirden elim ayağım titredi. Memleketi satan yargı mensupları gördük biz. Hanımefendi sizi kırmak konuyu saptırmak degil niyetim! Haşa! Aranma zorunluluğu yok dediniz ya orda ben koptum! Makamı ne olursa olsun insan insandır. Hele de soz konusu guvenlikse bu kural herkes icin geçerlidir.
Siz hic grip oldugunuzda kafaniza gore antibiyotik almadiniz mi. Turkiyede kac kisi bi doktora gideyim de ilaci oyle kullanayim diyor. İyi yerlere gelmek herseyi dogru bilmek degildir. Kullanmasi yanlis ama meslegiyle ne alakası var bunun. Bilmek zorunda degil.
kesınlıkle psikiyatri doktoruna gıtmesı lazım cunku dusunce bozuklugu da var gıbı esınızde kafasında kurup ona ınanıyor mu ofke bozuklugu ıcınde psıkoterapıler yapılmalı hersey al ılacı yut degıl neden korkuyorsunuz antıdepresanlardan bagımlılık yapmaz bır kac yan etkısı var sızın hemen harekete gecmenız lazım sımdı gıdın bır psikiyatrdan randevu alın
Hanımefendi zeka seviyesi kıt bir örnek vererek gelinen mevkiyle alakası yok bıdı bıdı diyemezsiniz. Önce genel geçer ve doğruluğu kesin olan bir örnek vermeyi öğrenin. Sonrası gelecektir