• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu: eltim ve kaynım

maydanozsuyu

My little sunshine🌞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
3.482
6.194
78
32
Yani artık pes dedim.
Eltimin eşi askerde (bedelli) köye bıraktı 30 aylık bi oğulları var. Neyse çocuk köyde tabiki hasta olmuş. Eşimi aradi eltim abi çocuk hasta bizi hastaneye götürür musun? Tamam dedik tabi ki eşim aldı götürdü çocuk bronşit olmus. Anaaa bu bize yerleşti. Gitmiyor hanımlar.
2.5 aylik bebeğim var ve bronşit bi cocuk var evde 3 gündür.
Yatak odasına hapsolduk resmen.
Evi yuruyerek 10 dakika uzakta.
Ne yemeğe yardım ediyor ne temizliğe.
Cocuk durmuyor bebek.bebek diye.
Öksürüyor falan
Kendi de grip.
Deliricem...!!!
Uyutuyorum çocuğu gidiyor çocuk uyandırıyor aa bebek diye.
Kendisi tv izliyor vs.
Eşim ve ben şoktayiz. Gel kal demedik.
Kaynım demis onlarda kal gitme diye galiba. Ama daha 1 hafta var gelmesine.
Bunu hep yapıyor vardiyalı çalışıyor nöbetçi olduğu gün bize bırakıyor eltimi ki defalarca memnuniyetsizligimizi dile getirdik.

Nasıl başa çıkıcaz veya da çıkılır?
Evdeyim doğum izni vs.
Ve bebek varken gerçekten hoş olmuyor evde yatılı misafir.

Yani artık pes dedim.
Eltimin eşi askerde (bedelli) köye bıraktı 30 aylık bi oğulları var. Neyse çocuk köyde tabiki hasta olmuş. Eşimi aradi eltim abi çocuk hasta bizi hastaneye götürür musun? Tamam dedik tabi ki eşim aldı götürdü çocuk bronşit olmus. Anaaa bu bize yerleşti. Gitmiyor hanımlar.
Öksürüyor falan
Kendi de grip.
Deliricem...!!!
Kendisi tv izliyor vs.
Bunu hep yapıyor vardiyalı çalışıyor nöbetçi olduğu gün bize bırakıyor eltimi ki defalarca memnuniyetsizligimizi dile getirdik.

Evdeyim doğum izni vs.

Hani bi defa olsa tamam çekilir ama sürekli bu ne be açık açık söyleyin akşam eşim gelinde seni eve birandanmış hazırlan de bişey dersede susma söyle kim kirilirsa kırılsın umursama halsizlikten başka bişey değil hadi misafirsin zorunlu insan ya rdim eder bazı insanların bi yerde isinlandigini düşünüyorum şahsen bu kadar duyursazlik ta pes 🤔

Sanırım ben idare ederdim artık. Ikiside hastaysa insanlık namına bakardım. Ama çocuğunuzu mümkün olduğu kadar uzak tutun. Şunu da ekliyim: Madem bir kac defa dile getirdiniz ve anlamıyorlar o zaman bundan sonra da net tavırlar sergilemeniz lazim. Şok olacak yerde esiniz "x akut bronşit bulaşıcıdir. Bizim de çocuğumuz var malum. Sizi en iyisi evinize bırakıyım" desin. Gerisini kardeşi le konuşur.

Sinir bozucu bi durum çağırılmadığı halde sizde kalan ve hiç bir iş yapmayan elti 😖
Çocuğa yemek yediriyor tabak ortada duruyor. Bembeyaz ktuklarimin üzerinde yemek yediriyor. Defalarca uyardı eşim çocuğa yemeğini mutfakta yedir diye yine ayni.
Hani bi defa olsa tamam çekilir ama sürekli bu ne be açık açık söyleyin akşam eşim gelinde seni eve birandanmış hazırlan de bişey dersede susma söyle kim kirilirsa kırılsın umursama halsizlikten başka bişey değil hadi misafirsin zorunlu insan ya rdim eder bazı insanların bi yerde isinlandigini düşünüyorum şahsen bu kadar duyursazlik ta pes 🤔
Abisi çağırdı gel diye gitmiyo hatun kişi.
Halaları gelecekmiş sevmizmis halalarini

Son düzenleme:
Şöyle hadsiz insanlara hiç tahammül edemiyorum
Eviniz kaç odali? Bi odayı ona verip siz burdan çıkmayın benim çocuk da hasta olmasın de kendin geç tv odasina.Yemek yapacağın zaman da açık açık soyle yardım etsin
3 oda. Cocuk durmuyor tvsiz.

Sanırım ben idare ederdim artık. Ikiside hastaysa insanlık namına bakardım. Ama çocuğunuzu mümkün olduğu kadar uzak tutun. Şunu da ekliyim: Madem bir kac defa dile getirdiniz ve anlamıyorlar o zaman bundan sonra da net tavırlar sergilemeniz lazim. Şok olacak yerde esiniz "x akut bronşit bulaşıcıdir. Bizim de çocuğumuz var malum. Sizi en iyisi evinize bırakıyım" desin. Gerisini kardeşi le konuşur.
Hafif kırgınlığı var.
Ciddi hasta olsa bakılır belki ama yine de abisi ve yengesi var evlerinden iki apartman yanda.
Yani benlik yine bi durum yok.

yani bir hafta icin idare edilebilir diye dusunuyor herkes ama,
2,5 aylik bebek hala cok kucuk, o hastalanirsa tehlikeli olabilir maalesef,
evde en cok dikkat edilmesi gereken kisi o bebek su anda.

Siz söyleyemiyorsanız , kayınvalideniz yok mu ? Hani ondan yardım isteseniz . O sonuçta ‘kızım küçücük bebeğin yanında hasta çocuk olur mu ?!’ diyebilir . Ya da ‘gel buraya’ filan .. ya da geline birşey diyemezse oğluna söyleyebilir .
Ay bu insanlardaki rahatlık beni çatlatacak 🙄

Allah kurtarsın bacım o bir hafta sana 1 ay gibi olur artık :silah:
3 gundur bizde 3 sene gibi geldi ve daha 1 hafta var. Artık enerjim bitti.
Çocukla yemek yap etrafı toparla bilmem ne.
2.5 aylik bebek de kucaktan inmiyor tabiki.
Inse bırakamıyorum hemen çocuğun yanına koşuyor oğlu öksürüyor hapşırıyor

3 gundur bizde 3 sene gibi geldi ve daha 1 hafta var. Artık enerjim bitti.
Çocukla yemek yap etrafı toparla bilmem ne.
2.5 aylik bebek de kucaktan inmiyor tabiki.
Inse bırakamıyorum hemen çocuğun yanına koşuyor oğlu öksürüyor hapşırıyor
Aman de bari yüzüne yüzüne ne olacaksa olsun 😤

Son düzenleme:
Yani artık pes dedim.
Öksürüyor falan
Kendi de grip.
Deliricem...!!!
Kendisi tv izliyor vs.

Evdeyim doğum izni vs.

Bu tarz insanlar kendileri de mi rahatsız olmuyorlar anlayamıyorum? Allah kolaylık versin. Şimdi birşey deseniz sizden kötüsü olmayacak elti ve kaynınızın gözünde..

Back
X