Konjenital adrenal hiperplazi ve infertilite

Merhaba canm ben evlendikten sonra adet düzenim bozulmuştu arası çok uzamıştı 40 45 günü bulduğu oldu öncesinde düzenli 31 günde oluyordum. Kortizona başlayınca 4 aydır 35 günde olmaya başladım.

Çok teşekkür ederim cevap için. Kortizon adetleri düzenliyor sanırım. Bende 35 günde bir oluyordum önceden ama artık adet söktürücülerle bile adet olamıyorum. Çok sıkıntılı bir durum gerçekten

Ben genetikten randevu almıştım sonuçlarda bir aydan uzun süre de çıkmıştı, trombofili paneli yapılmıştı

Merhaba kızlar. Benim normalde ilaçsız 17 alfa 6.7 di. Genkortla 10 mg 4 e düşmüştü. İlacım değişti 1 hafta dekort 0,25 kullandım sonucum 9 çıktı. Böyle bişey yaşayan var mı Neden olmuş olabilir?

Merhaba kizlar önce deltacortil kullandim. Simdide 3 aydır felan dekort 0.25 mg kullanıyorum. Adete 2 gün kala 17oh:0.96 serbest testesteron:1.15 çıkmış. Bisim burda bu tahliller 1 ayda çıkıyor ve doktora da gidemedim. Sizce nasıl

Merhaba nurtenn64 sonucun normal çıkmış ama adete 2 gün kala yapıyolar mi? Bana hep adetin 2-5. Günleri arasında yapıldığını söylediler.

Merhaba nurtenn64 sonucun normal çıkmış ama adete 2 gün kala yapıyolar mi? Bana hep adetin 2-5. Günleri arasında yapıldığını söylediler.
Merhaba canım. Benim doktorum ilacı verdikten sonra gel değerler nasıl olacak felan demedi.cokta memnun degilim. Araya virüs girince ben de online Kutay biberoglu ile yazistim. Beklenen adete bir hafta kala bu testleri yenile demişti. Ben de ilimdeki bir endokrin doktoruna gidip durumu izah ettim. O da Kutay hocayı doğrulayıp testleri istedi. Kaç aydır ilaç kullanıyorum ilk ke bakıldı henüz yorumlatmadim adetten önce olmasının sakıncası var mı bilmiyorum inan

Doğrudur canm sakıncası yoktur da doğru sonuç verir mi acaba diye düşünmüştüm ama doktor diyosa vardır bir bildiği.

İyi günler canım 17 oh serbest testesteron düştü fakat spontane bir sey olmadı.. Ekim ayı gibi tekrar muayene akabinde tüp bebek düşünüyorum

İyi günler canım 17 oh serbest testesteron düştü fakat spontane bir sey olmadı.. Ekim ayı gibi tekrar muayene akabinde tüp bebek düşünüyorum
Kuzum 17 oh serbest derken tam olarak kaç oluyor. Bi de testesteron kac senin benim testesteron 130 kusurlerde falandı 74 e düşmüş

Bende bir seneyi doldurdum suan tahlilleri yaptiriom sol yumurtalikda hemarojik kist varmis onemsiz dediler rahim filmi çekilecek adetten sonra ilacsiz 17 hidropregrsteron 9.6 total testesteron 84 endokrin doktorum hala kortizona gerek duymuo kadin dogum doktoru baslayalim derse düşük doz veririz dedi suan onlarla ugrasiorum bende

Allah kolaylık versin inşallah benim 17 oh 23 düşmüyor bi türlü kortizon kullanali 6 ay oldu 25 den ancak 23 e düştü. Aşılama yapılacak yaklaşık bir a'ya sizce 17 oh 23 ken tutunma ihtimali düsukmu

Amin insAllah hic bi fikrim yok bu konularda canim insAllah tutar Rabbim büyük bizlerede tattirir anneligi insAllah en kisa zamanda

Kuzum 17 oh serbest derken tam olarak kaç oluyor. Bi de testesteron kac senin benim testesteron 130 kusurlerde falandı 74 e düşmüş
Canım 17 oh 0.96 serbest testeron 1.15 total testesteron 22 idi 1 ay önce. İki asilamam tutmadı benim ki 17 oh 3.2 serbest testesteron 3.7 idi. L Aşılama olurken kortizon icmiyodum yani hastalığın teşhisi konmamisti. Kendiliğinden gebe kalirmiyim bilmiyorum hiç ümidim yok artık benim 4 yıl doldu.

'ya anlamıyorum ki bu doktorları senin değerlerin maşallah benim değerlerime göre çok güzel ama doktor bana tutunma şansı artık yüksek dedi. Bu nasl iş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…