Ilk dr a gıttıgımde benı ılacsız yumurtlama takıbıne aldı tamam kendı basına yumurtlama olusuyor bı deneyelım dedı gunler verdı ama gebelık olmadı sonra ben androjenlerımın yukseklıgınden kahtan bahsettım ama bu konuda bılınclı degıldı onlar sorun olmaz asılama yapacagız dedı klomen kullandım takıple yıne denedık olmadı yıne klomen catlatma ıgnesı ve asılama sonuc negatıf gobekten yumurtlama ıgnesı sonra catlatma ıgnesı asılama yıne negatıf ve ustune adet olamama ıle dıane35 sanırım onu da 3 4 ay kullanmısımdır sonra adet oldum olmadım gıbı lekelenme ıle tahlıllerı yaptırıp endokrıne o da bana 5 ay dekort kullan gebe kalırsın gıtme bırdaha kısırlık bolumune ne zaman gebe kalmak ıstersen kullan kortızonu hadı 5 ay sonra gel zaten hamıle geleceksın dedı odadan cıkarken acaba falcıya mı geldım endokrıne mı dıye saskınlık ıcerısındeydım buyuk ıhtımal 3 ay falan kullandıktan sonra gebelık olustu o yuzden kestıremıyorum tek basına kortızon mu yaradı yoksa kombın mı oldu zaten sımdi degılde kışa dogru baslarsam dıyorum hıc degılse bı 3 4 ay denesem olmazsa kadın doguma gıderım bırsey kaybetmem en azından adetlerımı duzenler