-
- Konu Sahibi karakedi85
Amin insAllah Ahmeryemin dedigi gibi kortizona olumlu cevap verio bünyeniz siz kortizona baslayin kendinizi hazir hissettiginizde olur Rabbimin izniyle çok şükür Rabbim bitane vermis ikinciyide nasip etsin insAllah isteyen herkesin kucağını bos birakmasin insAllahIns hep dua edıyorum kendım gıbılere cok zor agır bır sınav evlendım 5 yıl kalamadım bak yıne 7 yıldır bırdaha olmadı sukur bırtane var tattım ama oglum cok uzuluyor erkek cocuk olarak bebekle yatıyor babası kızdıgında o benım kardesım cunku benım kardesım yok ben onu kendıme kardes yaptım dıyor ezılıp buzuluyorum zor allah sızlerı de cok bekletmesın
0.25 dekort kullanıyorum. Birde klomenden sonra tsh yükseldi onun için levatirn kullanıyorum. İki buçuk ay oldu 17 oh 6 dan 3 e düştü ama henüz birşey yok. Kalktım kartaldan Cerrahpaşa’ya gittim belki bi hocadan bişeyler öğrenirim diye asistan vardı hiçbişey bilmeyen açtı pdf ten okudu geri geldim. Siz 0.50 mi kullanmıştınız acaba artırmalı mıydı dozumu. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız.Ilk gebelıgımde dekortla gebe kaldım ama oncesınde bırcok hormon ılacı var o yuzden kesın net dekort dıyemıyorum cınsıyet erkek cıkınca dekortu bıraktırmıstı bırdaha da kullanmadım gerek yok demıstı gec baslangıclıyım oglum 7 yasına gırecek yıne gebe kalmak ıstıyorum sız sadece dekort mu kullanıyorsunuz
Bana yatmadan önce demişti canm öyle içiyorum.Kortizon kullanan arkadaşlarım hangi saatte içiyorsunuz? Doktorum istediğin zaman al dedi ama bi doktor yatmadan önce iç dedi nette sabah alın diyor? Kafam karışık bu konuda siz hangi saatte alıyorsun?
Ben tuzu tamamen çıkaramadım azalttım biraz. Doktora sordum sorun değil böyle devam etti. Ben kilo almıştım ilaçtan sanmıştım ama değilmiş heralde çünkü 2 aydır dikkat ediyorum 5 kilo verdim. Tüylerimden lazere gitmiştim çok faydasını gördüm ben bitti diyebilirim.Bu dekort ya fa genkortu kullanirken doktorlariniz kilo almamak şişmemek icin tuzsuz yeyin falan demişmiydi bide bu ilaclari kullanirken tüylenme sikayetleriniz arttimi vucudunuza nasıl etkisi oldu
Ya benim 17 oh neden düşmüyor üç dört aydr 25 den anca 23 e düşmüş. Ilacın dozumu az geliyor aceba diye dusunuyorm onu da kiloya göre ayarlıyorlar kiloluda değilim 51 kiloymBana yatmadan önce demişti canm öyle içiyorum.
Canm bende geç başlangıçlıyım. 15 ay oldu evleneli 17 oh 6ydı benimde doktor ilaç vermek istemedi gerek yok böylede olur dedi kadın doğumda aynı şekilde böyle hamile kalabilirsin dedi ama olmadı onların da bilmediği birşeyler var heralde. 3 ay klomen 1 ay menagon iğne kullandım. Ben ısrarcı oldum endokrinden vermesi için 3 ay genkort kullandım 2 aydır dekort kullanıyorum inşallah en kısa zamanda olur hepimizin. Banada cinsiyet belli olana kadar kullanacaksın dedi. Bebek hasta olmasa bile bendeki yüksek androjenlerin bebekte anamoli tüylenme vs yapmasın diye dedi. Ama başka doktorlarda Farklı söylüyor hangisine inanıcaz. Banada bebeğin hasta olma ihtimali yok o yüzden hamile kalınca genkorta geç hemen bebeğe geçmesin dedi.Aynisini benim doktorumda dior esinde olmadigi icin belkide gerek kalmayacak senin bu ilaclari kullanmana dedi 17. Oh 9.6 Total 84 hala ilac baslamama taraftari kadin dogumcu ne diycek bilmiorum sonuç göstermeye geldim bugun
Bende lazere gidiorumda azalmısti baya ilac kullaninca falan geri cogalirsa mi die tereddüt ediorumBen tuzu tamamen çıkaramadım azalttım biraz. Doktora sordum sorun değil böyle devam etti. Ben kilo almıştım ilaçtan sanmıştım ama değilmiş heralde çünkü 2 aydır dikkat ediyorum 5 kilo verdim. Tüylerimden lazere gitmiştim çok faydasını gördüm ben bitti diyebilirim.
Evet hangisine itibar etces bilmiorum basta cinsiyet belli olana kadar kullancan dedi degerler az düşünce kullanmana gerek kalmaya bilir dedi doktora gelince net bişey soyleyip kafa aydinlatan yokCanm bende geç başlangıçlıyım. 15 ay oldu evleneli 17 oh 6ydı benimde doktor ilaç vermek istemedi gerek yok böylede olur dedi kadın doğumda aynı şekilde böyle hamile kalabilirsin dedi ama olmadı onların da bilmediği birşeyler var heralde. 3 ay klomen 1 ay menagon iğne kullandım. Ben ısrarcı oldum endokrinden vermesi için 3 ay genkort kullandım 2 aydır dekort kullanıyorum inşallah en kısa zamanda olur hepimizin. Banada cinsiyet belli olana kadar kullanacaksın dedi. Bebek hasta olmasa bile bendeki yüksek androjenlerin bebekte anamoli tüylenme vs yapmasın diye dedi. Ama başka doktorlarda Farklı söylüyor hangisine inanıcaz. Banada bebeğin hasta olma ihtimali yok o yüzden hamile kalınca genkorta geç hemen bebeğe geçmesin dedi.
Ins canım ıns yıne vucudum cevap verır kortızona ben 0.50 mg ıle basladım oyle de devam ettı tahmınım 3 ay sonra gebe kaldım cunku ben en son asılamayı mayıs ta yaptırdım hazıran da adet oldum sonra temmuz agustos hıc adet olmadım kadın doguma gıttım dıane35 baslattı eylul de lekelenme oldu hadı senı bekletmeyelım test yapalım endokrıne gıt dedı eylul de bırkac testte o ıstedı yaptırdım eylul sonu ekım bası gıbı basladım dekorta ekımde yıne adet oldum kasımda da adet oldum hıc unutmam aralık 25 adet tarıhımdı adet olmadım 5 gun sonra test yaptım pozıtıf bırdaha bu sekılde ıse yarar mı bılemıyorum0.25 dekort kullanıyorum. Birde klomenden sonra tsh yükseldi onun için levatirn kullanıyorum. İki buçuk ay oldu 17 oh 6 dan 3 e düştü ama henüz birşey yok. Kalktım kartaldan Cerrahpaşa’ya gittim belki bi hocadan bişeyler öğrenirim diye asistan vardı hiçbişey bilmeyen açtı pdf ten okudu geri geldim. Siz 0.50 mi kullanmıştınız acaba artırmalı mıydı dozumu. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız.
Ben o klomenler yuzunden hasımato hıpotıroıd hastası oldum herseyın yan etkısı var ama bebek ıcınde mecburuz bunları kullnamaya ıns en kısa zamanda hamılelık haberınızı alırız0.25 dekort kullanıyorum. Birde klomenden sonra tsh yükseldi onun için levatirn kullanıyorum. İki buçuk ay oldu 17 oh 6 dan 3 e düştü ama henüz birşey yok. Kalktım kartaldan Cerrahpaşa’ya gittim belki bi hocadan bişeyler öğrenirim diye asistan vardı hiçbişey bilmeyen açtı pdf ten okudu geri geldim. Siz 0.50 mi kullanmıştınız acaba artırmalı mıydı dozumu. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız.
6 hıcbırsey degılkı benım son zamanlarda 00.00 gelıyordu dr lar hesaplanamayacak kadar yuksek dıyordu sonra kendılıgınden 62 ye dustu oyleyken dekort baslatıldı kacla kaldım bılmıyorum ama dr bana 5 ay sonra gel test yaparız gebelık olmazsa 5 ay bı kullan demıstı ama gebe kalınca ben hıc onlara bakılmadıCanm bende geç başlangıçlıyım. 15 ay oldu evleneli 17 oh 6ydı benimde doktor ilaç vermek istemedi gerek yok böylede olur dedi kadın doğumda aynı şekilde böyle hamile kalabilirsin dedi ama olmadı onların da bilmediği birşeyler var heralde. 3 ay klomen 1 ay menagon iğne kullandım. Ben ısrarcı oldum endokrinden vermesi için 3 ay genkort kullandım 2 aydır dekort kullanıyorum inşallah en kısa zamanda olur hepimizin. Banada cinsiyet belli olana kadar kullanacaksın dedi. Bebek hasta olmasa bile bendeki yüksek androjenlerin bebekte anamoli tüylenme vs yapmasın diye dedi. Ama başka doktorlarda Farklı söylüyor hangisine inanıcaz. Banada bebeğin hasta olma ihtimali yok o yüzden hamile kalınca genkorta geç hemen bebeğe geçmesin dedi.
Benim 17 oh 23 aşılamada tutunma şansı nasl sence papatya6 hıcbırsey degılkı benım son zamanlarda 00.00 gelıyordu dr lar hesaplanamayacak kadar yuksek dıyordu sonra kendılıgınden 62 ye dustu oyleyken dekort baslatıldı kacla kaldım bılmıyorum ama dr bana 5 ay sonra gel test yaparız gebelık olmazsa 5 ay bı kullan demıstı ama gebe kalınca ben hıc onlara bakılmadı
1 lerde olması gerekıyor denmıstı bana ama benımkı 1 lerdemıydı bılemıcem 23 yuksek gıbı 19 larda oldugu zamanları bılıyorum gebe kalamamıstım kortızonla neden dusmedı acaba ona bakılması lazımBenim 17 oh 23 aşılamada tutunma şansı nasl sence papatya
Anladm kuzum1 lerde olması gerekıyor denmıstı bana ama benımkı 1 lerdemıydı bılemıcem 23 yuksek gıbı 19 larda oldugu zamanları bılıyorum gebe kalamamıstım kortızonla neden dusmedı acaba ona bakılması lazım
Tedavine başla yine inşallah olur canım hamdolsun olmaz denilen kategoride değiliz. Rabbim hayırlısını versin.Ins canım ıns yıne vucudum cevap verır kortızona ben 0.50 mg ıle basladım oyle de devam ettı tahmınım 3 ay sonra gebe kaldım cunku ben en son asılamayı mayıs ta yaptırdım hazıran da adet oldum sonra temmuz agustos hıc adet olmadım kadın doguma gıttım dıane35 baslattı eylul de lekelenme oldu hadı senı bekletmeyelım test yapalım endokrıne gıt dedı eylul de bırkac testte o ıstedı yaptırdım eylul sonu ekım bası gıbı basladım dekorta ekımde yıne adet oldum kasımda da adet oldum hıc unutmam aralık 25 adet tarıhımdı adet olmadım 5 gun sonra test yaptım pozıtıf bırdaha bu sekılde ıse yarar mı bılemıyorum
Bende olmadı heralde canm olduysada bilmiyorum Nasıl bişey. Olsa hisseder miyim Nasıl anlarım
[/QUOTE
Akıntıda artış oluyor kuzum. Afedersin beyaz peynir kesigi gibi. Kaşıntı oluyor sonrasında. Çok rahatsız edici bi durum. Bu kortizon ilaçları vücudun savunma mekanizmasını bozuyor bi de agr işte çalışıyordum sanrm bunyem kaldrmadi
Evet bağışıklığı felan düşürüyormuş ne yazıkki.Akintim