- 24 Mart 2017
- 684
- 536
-
- Konu Sahibi karakedi85
Kimi bu değerler etkilemez tutar diyor kimi tutmaz diyor ben de şaştım kaldım artık'ya anlamıyorum ki bu doktorları senin değerlerin maşallah benim değerlerime göre çok güzel ama doktor bana tutunma şansı artık yüksek dedi. Bu nasl iş ki
Anladm kuzum Rabbim ol derse akan sular durur ümitvar olalım inşKimi bu değerler etkilemez tutar diyor kimi tutmaz diyor ben de şaştım kaldım artık
Ilk gebelıgımde dekortla gebe kaldım ama oncesınde bırcok hormon ılacı var o yuzden kesın net dekort dıyemıyorum cınsıyet erkek cıkınca dekortu bıraktırmıstı bırdaha da kullanmadım gerek yok demıstı gec baslangıclıyım oglum 7 yasına gırecek yıne gebe kalmak ıstıyorum sız sadece dekort mu kullanıyorsunuzMerhaba ikraa ben geç başlangıçlı kahım aynı şey mi non klasikle. Bana doktor evliliğin 9. Ayımda başladı bende biraz ısrarcı oldum çünkü başlamak istemedi gerek yok böyle de olur dedi Ama nerdee genkort kullanıyorum şu anda ama 17 alfa yeterince düşmedi 3 aydır kullanıyorum. Senin 17 alfa kaç?
Bende geç başlangıçlı kahm 6 aydr dekort kullanıyorum hala gebe kalamadım aşılama yapılacak bu ay. Bana doktorum hamile olr olmaz dekortu brak dedi bebeğe geçiyor çünkü bu ilaç dedi.Oğlunuzda dekorttan dolayı herhangi bi rahatsızlık oluştumu? Şeker tansiyon yada yarik damak dudak seklindeIlk gebelıgımde dekortla gebe kaldım ama oncesınde bırcok hormon ılacı var o yuzden kesın net dekort dıyemıyorum cınsıyet erkek cıkınca dekortu bıraktırmıstı bırdaha da kullanmadım gerek yok demıstı gec baslangıclıyım oglum 7 yasına gırecek yıne gebe kalmak ıstıyorum sız sadece dekort mu kullanıyorsunuz
Hayır hıcbır sorun olusmadı herseyı ıle gayet saglıklı bır cocuk hatta parlak zeka teshısı de konuldu ogluma fızıksel ya da zıhınsel hıcbır sorunu yok sukur bana dr um sendekı kah genının gecısını engellemek ıcın kortızona devam edıcez ama cınsıyet onemlı 3 lu tarama testını yaptır gel demıstı o da 5 aylıkken olan bır test yanı ılk 5 ay 0.50 mg kortızon kullandım gecen sene capa da detaylı 5 tup kan ıle tum testlerını yaptırdım oglumda tek cıkan alerjı degerı yuksek o da babada var zatenBende geç başlangıçlı kahm 6 aydr dekort kullanıyorum hala gebe kalamadım aşılama yapılacak bu ay. Bana doktorum hamile olr olmaz dekortu brak dedi bebeğe geçiyor çünkü bu ilaç dedi.Oğlunuzda dekorttan dolayı herhangi bi rahatsızlık oluştumu? Şeker tansiyon yada yarik damak dudak seklinde
Maşallah ya ben heterozigot tasiyiciym kah i doktor dediki kortizonun bebeğe zararı fazla o yüzden kortizonu hamile kaldığını ögrendigin anda brak dedi hatta genkort başlayalım gebelik planlama sürecinde dört haftalık olana kadar gebeliğini bilemeyeceğin için genkort bebeğe geçmez hamile oluncada hemen brakrsin genkortu dedi. Genkort hamile kalma aşamasında dekort kadar etkili olmadığı için bende genkort kullanmayı kabul etmedim yani şuan dekort devamHayır hıcbır sorun olusmadı herseyı ıle gayet saglıklı bır cocuk hatta parlak zeka teshısı de konuldu ogluma fızıksel ya da zıhınsel hıcbır sorunu yok sukur bana dr um sendekı kah genının gecısını engellemek ıcın kortızona devam edıcez ama cınsıyet onemlı 3 lu tarama testını yaptır gel demıstı o da 5 aylıkken olan bır test yanı ılk 5 ay 0.50 mg kortızon kullandım gecen sene capa da detaylı 5 tup kan ıle tum testlerını yaptırdım oglumda tek cıkan alerjı degerı yuksek o da babada var zaten
Ilk dr a gıttıgımde benı ılacsız yumurtlama takıbıne aldı tamam kendı basına yumurtlama olusuyor bı deneyelım dedı gunler verdı ama gebelık olmadı sonra ben androjenlerımın yukseklıgınden kahtan bahsettım ama bu konuda bılınclı degıldı onlar sorun olmaz asılama yapacagız dedı klomen kullandım takıple yıne denedık olmadı yıne klomen catlatma ıgnesı ve asılama sonuc negatıf gobekten yumurtlama ıgnesı sonra catlatma ıgnesı asılama yıne negatıf ve ustune adet olamama ıle dıane35 sanırım onu da 3 4 ay kullanmısımdır sonra adet oldum olmadım gıbı lekelenme ıle tahlıllerı yaptırıp endokrıne o da bana 5 ay dekort kullan gebe kalırsın gıtme bırdaha kısırlık bolumune ne zaman gebe kalmak ıstersen kullan kortızonu hadı 5 ay sonra gel zaten hamıle geleceksın dedı odadan cıkarken acaba falcıya mı geldım endokrıne mı dıye saskınlık ıcerısındeydım buyuk ıhtımal 3 ay falan kullandıktan sonra gebelık olustu o yuzden kestıremıyorum tek basına kortızon mu yaradı yoksa kombın mı oldu zaten sımdi degılde kışa dogru baslarsam dıyorum hıc degılse bı 3 4 ay denesem olmazsa kadın doguma gıderım bırsey kaybetmem en azından adetlerımı duzenlerBende geç başlangıçlı kahm 6 aydr dekort kullanıyorum hala gebe kalamadım aşılama yapılacak bu ay. Bana doktorum hamile olr olmaz dekortu brak dedi bebeğe geçiyor çünkü bu ilaç dedi.Oğlunuzda dekorttan dolayı herhangi bi rahatsızlık oluştumu? Şeker tansiyon yada yarik damak dudak seklinde
Kuzum n güzel bak sana kortizon fayda ediyor demekki kortizondan kaynaklı hamile olmussn sen tutunmayı kolaylaştırıyor cunki. Darısı bize olsn yaIlk dr a gıttıgımde benı ılacsız yumurtlama takıbıne aldı tamam kendı basına yumurtlama olusuyor bı deneyelım dedı gunler verdı ama gebelık olmadı sonra ben androjenlerımın yukseklıgınden kahtan bahsettım ama bu konuda bılınclı degıldı onlar sorun olmaz asılama yapacagız dedı klomen kullandım takıple yıne denedık olmadı yıne klomen catlatma ıgnesı ve asılama sonuc negatıf gobekten yumurtlama ıgnesı sonra catlatma ıgnesı asılama yıne negatıf ve ustune adet olamama ıle dıane35 sanırım onu da 3 4 ay kullanmısımdır sonra adet oldum olmadım gıbı lekelenme ıle tahlıllerı yaptırıp endokrıne o da bana 5 ay dekort kullan gebe kalırsın gıtme bırdaha kısırlık bolumune ne zaman gebe kalmak ıstersen kullan kortızonu hadı 5 ay sonra gel zaten hamıle geleceksın dedı odadan cıkarken acaba falcıya mı geldım endokrıne mı dıye saskınlık ıcerısındeydım buyuk ıhtımal 3 ay falan kullandıktan sonra gebelık olustu o yuzden kestıremıyorum tek basına kortızon mu yaradı yoksa kombın mı oldu zaten sımdi degılde kışa dogru baslarsam dıyorum hıc degılse bı 3 4 ay denesem olmazsa kadın doguma gıderım bırsey kaybetmem en azından adetlerımı duzenler
Bana hıc zarar verır demedı dr um esımde olmadıgını dusunuyorum bu hastalıgın dr o zaman bana tehlıkeye atamayız nıhayetınde 23 kromozom senden gelecek ozellıkle kız olursa bebegınde senın gıbı olur dedı olmaması ıcın dekortu kullancaksın ama erkekse bırakcaksın erkegın androjenlere ıhtıyacı var baskılamayalım dedı onun dısında soyle boyle olur hıc demedıDoktor bana bebeğin olrsa hasta olma şansı yok eşinin genetiği temiz olrsa eğer senin gibi taşıyıcı olr en fazla dedi. O yüzden kortizon kullanmak biraz mantıksız cinsiyet öğrenene kadar dedi çünkü bebekte kortizon çeşitli hastalıklara sebebiyet verebilir dedi
Kuzum ben tuzu hayatımdan çıkardim pişirdigim yemeklere hiç tuz atmıyorum tuzsuz ekmek alıyorum nadir misafirliğe falan gidince yemek zorunda kalıyorm. Kortizonla beraber tuza devam edersen tansiyon rahatsızlığı kilo alma vs artar. Doktorum bana tuzu çıkar hayatından dedi. Tüylenmem aynı tüylü biriyim malesefBu dekort ya fa genkortu kullanirken doktorlariniz kilo almamak şişmemek icin tuzsuz yeyin falan demişmiydi bide bu ilaclari kullanirken tüylenme sikayetleriniz arttimi vucudunuza nasıl etkisi oldu
Aynisini benim doktorumda dior esinde olmadigi icin belkide gerek kalmayacak senin bu ilaclari kullanmana dedi 17. Oh 9.6 Total 84 hala ilac baslamama taraftari kadin dogumcu ne diycek bilmiorum sonuç göstermeye geldim bugunDoktor bana bebeğin olrsa hasta olma şansı yok eşinin genetiği temiz olrsa eğer senin gibi taşıyıcı olr en fazla dedi. O yüzden kortizon kullanmak biraz mantıksız cinsiyet öğrenene kadar dedi çünkü bebekte kortizon çeşitli hastalıklara sebebiyet verebilir dedi
Ins hep dua edıyorum kendım gıbılere cok zor agır bır sınav evlendım 5 yıl kalamadım bak yıne 7 yıldır bırdaha olmadı sukur bırtane var tattım ama oglum cok uzuluyor erkek cocuk olarak bebekle yatıyor babası kızdıgında o benım kardesım cunku benım kardesım yok ben onu kendıme kardes yaptım dıyor ezılıp buzuluyorum zor allah sızlerı de cok bekletmesınKuzum n güzel bak sana kortizon fayda ediyor demekki kortizondan kaynaklı hamile olmussn sen tutunmayı kolaylaştırıyor cunki. Darısı bize olsn ya
Hadi Hayrli sonuçlar inşallah kuzumAynisini benim doktorumda dior esinde olmadigi icin belkide gerek kalmayacak senin bu ilaclari kullanmana dedi 17. Oh 9.6 Total 84 hala ilac baslamama taraftari kadin dogumcu ne diycek bilmiorum sonuç göstermeye geldim bugun
Aminnn kuzum sen kortizona basla yine olr senin hemen insAllagIns hep dua edıyorum kendım gıbılere cok zor agır bır sınav evlendım 5 yıl kalamadım bak yıne 7 yıldır bırdaha olmadı sukur bırtane var tattım ama oglum cok uzuluyor erkek cocuk olarak bebekle yatıyor babası kızdıgında o benım kardesım cunku benım kardesım yok ben onu kendıme kardes yaptım dıyor ezılıp buzuluyorum zor allah sızlerı de cok bekletmesın
İnsAllah saol canimHadi Hayrli sonuçlar inşallah kuzum