-
- Konu Sahibi karakedi85
İnsAllah canim ben suan hic bi ilaç kullanmiomŞanslıymış canm ablam. İnşallah bizlere de nasip olur.
Ben başka bi endokrine daha gittim Bugün canm oda kortizon bebek için sana lazım olan bişey değil dedi kadın doğumcular 2 hatta 1in altında istiyo 17 alfayı dedim oda benim çok hastam var bunu bilmeden hamile kalan çocuğu olduktan sonra gelen dedi demekki öylede olabiliyor kimisinde gerçekten. Birde bana kahtan anlayan iyi bir kadın doğumcu bul hoca olsun dedi.İnsAllah canim ben suan hic bi ilaç kullanmiom
Kutay biberoglu Ankara'da kah için ona gidebilirsinizBen Ankaradayim Ankara'da da memnun kaldığınız endokrin kadın dogum doktoru hastane varsa paylasin bizde faydalanalim daha yolun basindayken bosa kurek cekmeyelim
Teşekkür ederim ozel kliniği mi var yoksa bi hastanede miKutay biberoglu Ankara'da kah için ona gidebilirsiniz
Özel klinigi var kah için size çözüm olacaktırTeşekkür ederim ozel kliniği mi var yoksa bi hastanede mi
İnsAllah canim teşekkür ederim ortalik duzelsin bi giderimÖzel klinigi var kah için size çözüm olacaktır
Peki neye gore oksapar ve coraspin kullanmayi uygun gordu doktorunuz? Benim pihtilasma sorunum olup olmadigi belli degil sizin daha once bebek kaybiniz olmusmuydu?Ben kullanıyorum oksapar yanina coraspirin ek olarak
Anladim peki tesekkurlerİlk kaybimdan sonra pıhtılaşma ile ilgili testler istemişlerdi onların sonucunda kullanmaya başladım
Merhaba Ceren Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İlacın dozunu hangi ilacı kullanacağını endokrin mi ayarlıyor kadın doğumcu mu?Arkadaslar hamileliginizde kortizon dozunuzda artis yapildi mi? Bebek buyudukce doz arttirimi yapti mi doktorlariniz.?
Benim doktorum sikayetin olmadikca dozun ayni olucak dedi emin olamadim
Merhaba, amin insallah darisi isteyen herkese olsun. Kortizonun turunu dozunu endokrin ayarliyor.Merhaba Ceren Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İlacın dozunu hangi ilacı kullanacağını endokrin mi ayarlıyor kadın doğumcu mu?
Merhaba deltacortil 2.5 mg kullanyordum ackarna sabahlari. Dekort 0.25 ile değişti. Gece uyumadan yutuyorum. Burda forumda da gece kullanmak sabahki oluşan kortizon düzeyi için daha iyi gibilerinden yorumlar vardı. Benim doktorum ilgisizliği mı bilmiyorum ben sormadan zamanini çok onemsememistiKızlar merhaba , kah için hangi ilacı kullandığınızı dozunu ve günün hangi saatlerinde kullandığınızı yazar mısınız ?
Benim gibi prednol kullanan var mı ? Bu kortizol ilaçlarını doktorunuz özellikle sabahın erken saatinde mi almanızı istedi?
Aç tok nasıl alıyorsunuz?
Çok acil cevaba ihtiyacım var arkadaşlar ,yanıtlarsanız sevinirim.
Bende 0.25 mg decort alıyorum gece yatmadan önce 10-11 arası almamı söylemişti.Kızlar merhaba , kah için hangi ilacı kullandığınızı dozunu ve günün hangi saatlerinde kullandığınızı yazar mısınız ?
Benim gibi prednol kullanan var mı ? Bu kortizol ilaçlarını doktorunuz özellikle sabahın erken saatinde mi almanızı istedi?
Aç tok nasıl alıyorsunuz?
Çok acil cevaba ihtiyacım var arkadaşlar ,yanıtlarsanız sevinirim.