Konjenital adrenal hiperplazi ve infertilite

İnsAllah canim ben suan hic bi ilaç kullanmiom
Ben başka bi endokrine daha gittim Bugün canm oda kortizon bebek için sana lazım olan bişey değil dedi kadın doğumcular 2 hatta 1in altında istiyo 17 alfayı dedim oda benim çok hastam var bunu bilmeden hamile kalan çocuğu olduktan sonra gelen dedi demekki öylede olabiliyor kimisinde gerçekten. Birde bana kahtan anlayan iyi bir kadın doğumcu bul hoca olsun dedi.
Kızlar istanbulda var mı bildiğiniz böyle bir kadın doğum hocası ?

Ben Ankaradayim Ankara'da da memnun kaldığınız endokrin kadın dogum doktoru hastane varsa paylasin bizde faydalanalim daha yolun basindayken bosa kurek cekmeyelim

Merhabalar, hamileliginde kan sulandirici igne ya da hap kullanan oldu mu aranizda? Pihtilaşma sorunu yasayan varmiydi?

İlk kaybimdan sonra pıhtılaşma ile ilgili testler istemişlerdi onların sonucunda kullanmaya başladım

Arkadaslar hamileliginizde kortizon dozunuzda artis yapildi mi? Bebek buyudukce doz arttirimi yapti mi doktorlariniz.?
Benim doktorum sikayetin olmadikca dozun ayni olucak dedi emin olamadim

Arkadaslar hamileliginizde kortizon dozunuzda artis yapildi mi? Bebek buyudukce doz arttirimi yapti mi doktorlariniz.?
Benim doktorum sikayetin olmadikca dozun ayni olucak dedi emin olamadim
Merhaba Ceren Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İlacın dozunu hangi ilacı kullanacağını endokrin mi ayarlıyor kadın doğumcu mu?

Kızlar merhaba , kah için hangi ilacı kullandığınızı dozunu ve günün hangi saatlerinde kullandığınızı yazar mısınız ?

Benim gibi prednol kullanan var mı ? Bu kortizol ilaçlarını doktorunuz özellikle sabahın erken saatinde mi almanızı istedi?
Aç tok nasıl alıyorsunuz?
Çok acil cevaba ihtiyacım var arkadaşlar ,yanıtlarsanız sevinirim.

Merhaba deltacortil 2.5 mg kullanyordum ackarna sabahlari. Dekort 0.25 ile değişti. Gece uyumadan yutuyorum. Burda forumda da gece kullanmak sabahki oluşan kortizon düzeyi için daha iyi gibilerinden yorumlar vardı. Benim doktorum ilgisizliği mı bilmiyorum ben sormadan zamanini çok onemsememisti

Arkadaşlar merhaba herkese, bende geç başlangıçlı kah hastasıyım ve adet göremiyorum artık. Merak ettiğim kortizon almaya başladıktan sonra adetler düzene giriyor mu? Aranız da böyle birşey deneyimleyen var mı ?

Bende 0.25 mg decort alıyorum gece yatmadan önce 10-11 arası almamı söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…