- Konu Sahibi karakedi85
Galiba gec baslangicliya non klasik diolar 17 hidroksipregeston sanirim sorduğunuz ocakda en son 2.45 geldi total testesteronum o ay ilk defa normal deger geldi 81leMerhaba ikraa ben geç başlangıçlı kahım aynı şey mi non klasikle. Bana doktor evliliğin 9. Ayımda başladı bende biraz ısrarcı oldum çünkü başlamak istemedi gerek yok böyle de olur dedi Ama nerdee genkort kullanıyorum şu anda ama 17 alfa yeterince düşmedi 3 aydır kullanıyorum. Senin 17 alfa kaç?
Eşimde kah çıkmadığı için ve kortizol eksikligi olmadigi için bende en son gittigimde hamilelikde sana hap vermemize gerek kalmayabilir dedi. Bende hapa baslayalim madem olmamasina bi etkisi oluo bu değerlerin dedigimde olmayacak die bisey yok bir senenin dolması lazım hap verebilmemiz icin sonucda basit bi ilac deil alacağın sende olursa cocukda kortizona maruz kalcak dedi ne kadar geç başlasak o kadar ii dedi kendi kararimlada baslayamam kurul karariyla baslariz dedi . Kadin dogum doktorumda hersey normal bir seneyi tamamlamadan birsey yapamayiz dedi bir senenin dolmasini bekliorum bende artık