-
- Konu Sahibi karakedi85
Hadi hepimiz bir bir kucaklayalim bebeklerimizi insallah canim iyi haberlerini bekliyorum insallahBaktı evet ama yoktu o zaman kist falan. Sağol kuzum güzel dileklerin için
Hadi inşallah canm Rabbim ol deyince olur içini ferah tut. İnşallah tutunur bebişin kucağına almak nasip olur.Merhaba arkadaslar, birkac aylik bekleyisin sonunda nihayet embriyo transferim gerceklesti.3.gun 3.kalitedeydi bizim minik. 23 Mart test gunum. Hayirlisiyla bekliyorum sonucu belki mucize olur diye umut ediyorum
Cok sagol canim, Allah dileyen bekleyen herkese nasip etsin yavrusuna kavusmayi insallahHadi inşallah canm Rabbim ol deyince olur içini ferah tut. İnşallah tutunur bebişin kucağına almak nasip olur.
Kubilay ükinç önerilmişti diğer forumda.Arkadaşlar yokmu iyi bi doktor önerecek kimse?
Merhaba, hamilelikte dekorta devam ettiniz mi? Ben tup bebekle hamile kaldim cok sukur endokrincim dekort kullanirken hamile kaldigim icin genkorta gecicez dedi. Ilacimi degistirdi.Merhaba ben geç başlangıçlı non klasik kahlıyım 2013 aralıkta hamile kaldım dekort sayesinde ve çok sağlıklı bi gebelik gecirdim oğlum şimdi 2 yaşında çok şükür şimdilik çok sağlıklı tekrardan hamile kalmak için yine dekort kullanmam gerekiyor fakat ben doğum kilomu atamadım 15 kilo aldım toplamda halen duruyor o bizim gibilerim kilo vermesi biraz zor galiba
Merhaba Ceren çok sevindim Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsinMerhaba, hamilelikte dekorta devam ettiniz mi? Ben tup bebekle hamile kaldim cok sukur endokrincim dekort kullanirken hamile kaldigim icin genkorta gecicez dedi. Ilacimi degistirdi.
Amin canim tesekkur ederim insallahMerhaba Ceren çok sevindim Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Benm endokrincimde hamile kaldığında dekorta geçicez dedi..Merhaba, hamilelikte dekorta devam ettiniz mi? Ben tup bebekle hamile kaldim cok sukur endokrincim dekort kullanirken hamile kaldigim icin genkorta gecicez dedi. Ilacimi degistirdi.
Benim doktoruma ben sormuştum bağzı kişiler genkort kullanıyor ben neden dekort kullanıyorum diye. O da kah hastalığının farklı farkli enzim eksiği olanlar oluyor genkortu hayat boyu kortizon almak zorunda olan hastalara veriyoruz hamile olduklarında da onlar da dekorta geçiyorlar demisti. Benim hayat boyu kullanmama gerek olmadığı için dekortla baslamistiAnlamıyorum her doktor başka bişe söylüyor benim kafam çok karışık. Doktor bana genkort hamile kalınca bebeğe ulaşmaz o yüzden bunu kullanırsın dedi ama bebekte kah olursa nolacak o zaman dekort kullanmak gerekmez mi.
Hepsi birbirinden farklıAma bende ömür boyu kullanmayacağım ki cinsiyeti belli olana kadar kullanacağım. Hatta doktor bi an önce hamile kalsanda ilacı bıraksak uzun süre kullanınca yan etkileri başlıcak dedi
Kuzum hoş geldin öncelikle çok geçmiş olsn. Bende evleneli 1.5 yıl oldu 1.5 yıldır deniyoruz olmuyor. Dört ay önce endokrine gittim dekort başladı üç ay oluyor kullanmaya başlayalı ama hala hamile olamadım malesefİyi gunler hanimlar Rabbim hamile kalmak isteyenlere en kisa zamanda nasip eylesin insAllah
9 ay oldu evleneli hala gebelik yok malesef non klasik kahliyim aranızda yeni evlelenlerde vardı sanırım endokrin doktorunuz dekort ya da genkort kullanmaya kacinci ayda başladı benim doktorum bir sene dolmadan baslayamayiz dedi bekliorum bende
Ankara'da olupda tavsiye etceniz endokrin ve kadin dogum doktoru var mi
Merhaba ikraa ben geç başlangıçlı kahım aynı şey mi non klasikle. Bana doktor evliliğin 9. Ayımda başladı bende biraz ısrarcı oldum çünkü başlamak istemedi gerek yok böyle de olur dedi Ama nerdee genkort kullanıyorum şu anda ama 17 alfa yeterince düşmedi 3 aydır kullanıyorum. Senin 17 alfa kaç?İyi gunler hanimlar Rabbim hamile kalmak isteyenlere en kisa zamanda nasip eylesin insAllah
9 ay oldu evleneli hala gebelik yok malesef non klasik kahliyim aranızda yeni evlelenlerde vardı sanırım endokrin doktorunuz dekort ya da genkort kullanmaya kacinci ayda başladı benim doktorum bir sene dolmadan baslayamayiz dedi bekliorum bende
Ankara'da olupda tavsiye etceniz endokrin ve kadin dogum doktoru var mi