- 1 Ekim 2023
- 3.409
- 12.223
-
- Konu Sahibi mickeymouse1
Bence hiçbir şey yok.Vajina onu nasıl atabilir acaba dışarı bir yöntem vs var mı acaba? Ya da ben mi kuruntu yapıyorum illaki elime gelirdi herhalde. Tırnaklarımı kesip ellerimi yıkayıp tekrar bakıcam sanırım, bu arada vajinamda bişi de hissetmiyorum pek
İnşallah ya inşallah. Elimi yıkamıştım ama tırnağım uzundu umarım bişi olmazKapmazsınız.
Arkadaşımın ilk gecesinde içinde kalmış işemeye gittiğinde kendiliğinden aşagıya inmiş cıkmak üzereyken kendi çekmiş yani kaldıysada (bu pek mümkün değil) şimdiye aşagıya inerdi
Olmaaazİnşallah ya inşallah. Elimi yıkamıştım ama tırnağım uzundu umarım bişi olmaz
Tırnaktan elden mikrop kapar mıyım peki? Toksik şok gibi?Bence hiçbir şey yok.
Ama o uzun tırnakla içine sokup kontrol yapman yanlışBiraz zıpladım aşağı insin diye birazdan da tuvalete çıkacağım tekrar bakacağım, inşallah mikrop kapmam insanlar masturbasyondan mikrop kapmıyosa bende kapmam herhalde kontrol ettiğim için, normalde yaptığım bişi değil çünkü ondan gerildim
Hayır ya toksik şok öyle bir şey değil.Tırnaktan elden mikrop kapar mıyım peki? Toksik şok gibi?
Elimi yıkamıştım ama tırnağım uzundu işteAma o uzun tırnakla içine sokup kontrol yapman yanlış
Yani lütfen gidin psikolojik bir destek alın ya.Tırnaklarım biraz uzunken elimi vajinamın icine soktum bundan bir şey olur mu peki? Biraz panik yaptım mecburiyetten oldu maalesef ki
Tamam canım bir ihtimal diyorum tahriş olur mikrop kapar sonuçta tırnak yani sen yinede dikkat et panik de yapmaElimi yıkamıştım ama tırnağım uzundu işte
Keşke tuvaletten hamile kalır mıyım diye panikleyen bi salak olsam, maalesef bu durum biraz daha ciddi gibi dusundumYani lütfen gidin psikolojik bir destek alın ya.
İnsanlarda burada ciddi ciddi yazmış bir şey yoktur diye ama bilmiyorlar ki okb’siniz.
Tuvaletten hamile kalır mıyım takıntısından farkı yok takıntılarınızın.
Bunun gibi nice korkularınız vardır kim bilir.
Benim de aklıma bu geldi millet hep neler yapıyor yani ben tırnaklı elden toksik şok olcaksam zaten yapıcak bir şey yok demektir…Ay çok afedersiniz de millet neler neler sokuyor kimseye bir şey olmuyor siz azıcık tırnağınız uzun diye ne olacak abartmayın lütfen.
Bu kadar kafaya takma için rahat edecekse sabah acile gidip durumu anlatBenim de aklıma bu geldi millet hep neler yapıyor yani ben tırnaklı elden toksik şok olcaksam zaten yapıcak bir şey yok demektir…
Güzelim toksik şoku kondom için demiştir diyorum ya hu neden anlamıyorsunBenim de aklıma bu geldi millet hep neler yapıyor yani ben tırnaklı elden toksik şok olcaksam zaten yapıcak bir şey yok demektir…
Tamamdır tesekkur ederim❤Güzelim toksik şoku kondom için demiştir diyorum ya hu neden anlamıyorsun
Bugun zaten hastane yolunda cok yoruldum doktor uzaktaydı, şimdi tekrar o yolu gitmek zorunda kalıcam doktor da sadece 1 e kadar çalışıyor, acaba devlette acil bölümü var mıdır bilmiyorum hiçBu kadar kafaya takma için rahat edecekse sabah acile gidip durumu anlat
İllaki sorununu çözerler takma kafaya bu kadarBugun zaten hastane yolunda cok yoruldum doktor uzaktaydı, şimdi tekrar o yolu gitmek zorunda kalıcam doktor da sadece 1 e kadar çalışıyor, acaba devlette acil bölümü var mıdır bilmiyorum hiç
Ay ne alaka ya, sizin konunuzda ona saçma geliyordur. Sizin sağlık takıntılarınız var.Keşke tuvaletten hamile kalır mıyım diye panikleyen bi salak olsam, maalesef bu durum biraz daha ciddi gibi dusundum
Güvenilir olmayan biriyle ilişki yaşadım, spermi elime geldi yoğun bir şekilde, hastalık kapma ihtimalim var mıdır? Sonrasında elimi yıkadım ama biraz durdu o şekilde
Maalesef ben de aynı sizin gibiyim sürekli bir yerlerimde hastalık olduğunu düşünüyorum ve mutsuz oluyorum
Vajina kendini temizleyen bir organ olduğu için akıntı yoluyla içinde kalan şey dışarı çıkabilir. Bence hissetmiyorsan yoktur zaten illa ki parmağınıza gelirdi ama buradan ne yorum yapsak boş yanlış yönlendirmek istememVajina onu nasıl atabilir acaba dışarı bir yöntem vs var mı acaba? Ya da ben mi kuruntu yapıyorum illaki elime gelirdi herhalde. Tırnaklarımı kesip ellerimi yıkayıp tekrar bakıcam sanırım, bu arada vajinamda bişi de hissetmiyorum pek
Destek alacağım ama ben hep sağlığım gerçekten iyi olsun sonrasında işe girip başka şeylere kafa yormaktan yanayım. Şu anda sağlığım iyiymiş gibi hissetmiyorumAy ne alaka ya, sizin konunuzda ona saçma geliyordur. Sizin sağlık takıntılarınız var.
Aşağıdaki mesajları görünce emin oldum.
Durum ciddi evet ama kondom yüzünden değil sizin psikolojik sorunlarınız yüzünden.
Acilen destek almanız lazım çevreniz hiç söylemedi mi?