Kondomun vajinanın içinde kalması ve çıkartmaya çalışmak (YARDIM LÜTFEN)

Destek alacağım ama ben hep sağlığım gerçekten iyi olsun sonrasında işe girip başka şeylere kafa yormaktan yanayım. Şu anda sağlığım iyiymiş gibi hissetmiyorum
Bakın anlamıyorsunuz, sizin sağlık takıntılarınız başka bir şeye kafa yormakla geçmez. Acilen psikiyatriste gitmeniz lazım.
Okb olduğunuz bariz belli.
Siz ne yaparsanız yapın kendinizi sağlık açısından iyi hissetmeyeceksiniz.
Bu takıntınız geçse misal çok koştum kalp krizi geçirir miyim takıntınız başlayacak. Bu böyle bir sarmal.
Boşa çırpınıyorsunuz böyle.

Tırnaklarım biraz uzunken elimi vajinamın icine soktum bundan bir şey olur mu peki? Biraz panik yaptım mecburiyetten oldu maalesef ki
Kurcalamayı bırakın bir şey olmaz bazılarımız vajinusmus çalışmalarında da parmakla çalıştık merak etmeyin 🤭 ama elimi öncesinde güzelce yıkardım. Ben prezervatif kaçtığını düşünmüyorum şahsen bence oraya cismin girmesi ve dokunuşları nedeniyle kasıldınız ve his olarak size öyle geliyor yarın sabaha geçer bu his diye düşünüyorum. Bi de prezervatif vajinada kalınca kendiliğinden çıkıyor ıkındığında ya🤔

Kurcalamayı bırakın bir şey olmaz bazılarımız vajinusmus çalışmalarında da parmakla çalıştık merak etmeyin 🤭 ama elimi öncesinde güzelce yıkardım. Ben prezervatif kaçtığını düşünmüyorum şahsen bence oraya cismin girmesi ve dokunuşları nedeniyle kasıldınız ve his olarak size öyle geliyor yarın sabaha geçer bu his diye düşünüyorum. Bi de prezervatif vajinada kalınca kendiliğinden çıkıyor ıkındığında ya🤔
Ben de yıkadım ama tırnak uzundu işte. Tırnağım uzundu yazınca bazı kişiler pisliksin toksik şok geçiriceksin zaten hastaneye de gidemiyorsun yazdı, inanın zaten kafamın içinde binbir türlü şeyle savaşıyorum bir de bu durum of.

Ben de yıkadım ama tırnak uzundu işte. Tırnağım uzundu yazınca bazı kişiler pisliksin toksik şok geçiriceksin zaten hastaneye de gidemiyorsun yazdı, inanın zaten kafamın içinde binbir türlü şeyle savaşıyorum bir de bu durum of.
Benim de uzundu tahriş bile olmadım

Ya kondom kaçmış olsa bile gidebilecegi bir yer yok.
Tuvaletini yapıyor gibi ıkın zaten varsa eline değer .
Panik yapıyorsun boşuna doktorlar o kadar hızlı ve pratik ki sen görmeden çoktan kondomu almıştır aletten.

B
İnşallah ya inşallah. Elimi yıkamıştım ama tırnağım uzundu umarım bişi olmaz
Bişey sorsam bu bi his mi yoksa Dr çıkartırken göremedim de acaba diyorum mu?
Hisse nasıl bir his? Yani içinde kondom kalma ihtimali çok çookkkk zayıf. Sayısız muayene oldum 2 saniyede çıkarıp atıyorlar. Asla mümkün değil öyle bir şey. Ki hadi kaldı içinizde diyelim ne kadar nereye kadar gitmiş olabilir en fazla?
Şüpheniz geçmezse gidin sabah hastaneye baksınlar. Sakin olun

B

Bişey sorsam bu bi his mi yoksa Dr çıkartırken göremedim de acaba diyorum mu?
Hisse nasıl bir his? Yani içinde kondom kalma ihtimali çok çookkkk zayıf. Sayısız muayene oldum 2 saniyede çıkarıp atıyorlar. Asla mümkün değil öyle bir şey. Ki hadi kaldı içinizde diyelim ne kadar nereye kadar gitmiş olabilir en fazla?
Şüpheniz geçmezse gidin sabah hastaneye baksınlar. Sakin olun
Dr çıkartırken görmedim o yuzden cogunlukla. Yani vajinamda oyle cok rahatsız eden bişi yok

Bugun doktora gittim muayene ederken vajinanın içine bakmadan once kondom koydu o şekilde makineden bakmaya çalıştı. Daha sonra kondom vajinamda kalmıs gibi bir his oldu bende eve gittim hemen çıkartmaya çalıştım iki elimle ama bişi bulamadım içerde, tırnaklarımda uzundu acıdı baya. Birazdan tırnağımı kesip tekrar bakıcam başına bu tarz bir durum gelen oldu mu çok korkuyorum yardım lütfen toksik şok geçirilebilir yazıyor internette.
Doktor anlardi kalsa niye seni kondomlu gezdirsin 😀 kurcalama kendini cok.

Bugun doktora gittim muayene ederken vajinanın içine bakmadan once kondom koydu o şekilde makineden bakmaya çalıştı. Daha sonra kondom vajinamda kalmıs gibi bir his oldu bende eve gittim hemen çıkartmaya çalıştım iki elimle ama bişi bulamadım içerde, tırnaklarımda uzundu acıdı baya. Birazdan tırnağımı kesip tekrar bakıcam başına bu tarz bir durum gelen oldu mu çok korkuyorum yardım lütfen toksik şok geçirilebilir yazıyor internette.
Doktor orada kondom kalsa bırakıp sizi eve gönderir mi hiç? Kendi kendinize vesvese yapmayın.

Zamanında çok zor bir dönemden geçerken epey hassaslaşmıştım. Elimde minimal bir kesik oldu ve tetanoz aşısı vurulmaya gittim. Doktor bu minimal kesi tetanoz yapmaz ama bu düşünce hasta eder demişti. Haklıydı. Konuyu okuyunca aklıma geldi. Boşuna anksiyete.

Takıntı var o zaman doktora gittiniz mi bunun için? psikiyatri bölümüne gitmelisiniz
Burada bu kadar insan yazıyor ama boşuna. Ciddi ciddi yorum yapanlara da yazık.
Hanımefendi ciddi takıntılı, okb
Burada açtığı her konu ve ona verilen her cevap anksiyetesini kaşıyor.
Doktora gitmeyecek çünkü kabul etmiyor. Etse de çözümü doktorluk görmüyor. Yazık gerçekten.

Tanıdıgım bir jinekologa sordum kondom kendi kendine çıkmaz dedi ama bu bayramda da nasıl gidicem doktora of of. Bu konularda bilgili olan hemşire jinekolog vs yok mu acaba

Tanıdıgım bir jinekologa sordum kondom kendi kendine çıkmaz dedi ama bu bayramda da nasıl gidicem doktora of of. Bu konularda bilgili olan hemşire jinekolog vs yok mu acaba
Burada insanları oyalama. Bayramda nöbetçi doktorlar var çok istiyorsan gidip muayene olursun. Ama sen gidip muayene olsan da ikna olmayacaksın zaten çünkü takıntılısın! Jinekoloğa sordum diyorsun zaten, şimdi de hemşire jinekolog yok mu diyorsun.
Olsa ne olacak kaç jinekologdan görüş alacaksın ya. Git nöbetçi doktora bahane arama!

Burada insanları oyalama. Bayramda nöbetçi doktorlar var çok istiyorsan gidip muayene olursun. Ama sen gidip muayene olsan da ikna olmayacaksın zaten çünkü takıntılısın! Jinekoloğa sordum diyorsun zaten, şimdi de hemşire jinekolog yok mu diyorsun.
Olsa ne olacak kaç jinekologdan görüş alacaksın ya. Git nöbetçi doktora bahane arama!
Kimseyi oyalamıyorum kimse silah zoruyla yorum yapmıyor kimse zorla yardım etmiyor benim burda yardım istemem ne yapabilirimi öğrenmem neden sizi geriyor anlayamadım? Bu konuyu ben açtım insanlar gelip yorum yapar ya da yapmaz, sizi ilgilendirmiyor bu durum

Kimseyi oyalamıyorum kimse silah zoruyla yorum yapmıyor kimse zorla yardım etmiyor benim burda yardım istemem ne yapabilirimi öğrenmem neden sizi geriyor anlayamadım? Bu konuyu ben açtım insanlar gelip yorum yapar ya da yapmaz, sizi ilgilendirmiyor bu durum
İyi niyetli insanlar tekrar tekrar yazdı zaten, onlar gidiyor yenileri gelip yardım etmeye çalışıyor ama sen ısrarlaaaa aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun. Evet insanları oyalıyorsun napıcam yardım edin.. Ne yapabilir insanlar buradan??? Jinekolağa sormuşsun ikna olmamışsın var mı aranızda jinekolog diyorsun hala!!

Nöbetçi doktor var oraya git. Nöbetçi doktora git! Hastanelerde nöbetçi doktor var oraya git.

X