Kondomun vajinanın içinde kalması ve çıkartmaya çalışmak (YARDIM LÜTFEN)

Yok canim daha neler sen kuruntu yapıyorsun suan için rahatlamasi için yarin git doktora oda aynini diyecektir
Biraz zıpladım aşağı insin diye birazdan da tuvalete çıkacağım tekrar bakacağım, inşallah mikrop kapmam insanlar masturbasyondan mikrop kapmıyosa bende kapmam herhalde kontrol ettiğim için, normalde yaptığım bişi değil çünkü ondan gerildim

Hayır tabikide olmaz öyle şey doktor aleti cıkarır cıkarmaz kondomu çekip çöpe atıyor.
5 senedir kondomlu sayısız muayene oldum hiç başıma gelmedi

Uzun tırnaklarını istediğin kadar yıka. Hastanelere bok atiyorsunuz kendi halinize bakmadan. Acile de gidemeyeceksen otur toksik şoku bekle.
Hanımefendi siz normal misiniz? Zaten yapı olarak her şeyi kaldıramayan biriyim bir de bu şekilde konuşuyorsunuz kalp krizi geçirip ölsem mutlu olucak mısınız? Benim sizinle hiçbir şahsi problemim yok siz normal misiniz acaba? Yazdığınız yazı normal mi?

Tırnaklarım biraz uzunken elimi vajinamın icine soktum bundan bir şey olur mu peki? Biraz panik yaptım mecburiyetten oldu maalesef ki

Bence bir şey olmaz. Ayrıca içinde de bir şey kalmamıştır. Siz panik yaptığınız için öyle sanıyorsunuz
Yani insanlar çok afedersniz masturbasyon yapıyor erkek arkadasının elini falan sokuyor herhalde uzun tırnaktan da toksik şok geçirmem diye düşündüm, mecburiyetten direkt öyle baktım

Tabi takılıyor her hastada yenileniyor, öyle de olmak zorunda siz yatmaya çalışırken fark etmemişsinizdir doktorlar bu konuda acayip pratikler daha asistanken bile

Yani insanlar çok afedersniz masturbasyon yapıyor erkek arkadasının elini falan sokuyor herhalde uzun tırnaktan da toksik şok geçirmem diye düşündüm, mecburiyetten direkt öyle baktım
toksik şok tırnak için dememiştir. İçinizde kondom kaldıysa diye demiş olabilir.

Tırnaklarım biraz uzunken elimi vajinamın icine soktum bundan bir şey olur mu peki? Biraz panik yaptım mecburiyetten oldu maalesef ki
Hanım efendi hiç bişey olmaz korkmayın.
Öyle hemen toksik şok olsak enfeksiyon kapsak cinsel ilişkilerimizde tüp bebekte ki işlemlerimizde oluruz.
Önce şu korkunuz belkide opsesifliğiniz için tedavi olun bence yoksa hayatı kendinize zehir edersiniz .

O çok doğru onun için tedavi olucam ama içerde bişi kalmamıştır umarım tırnaktan da bişi kapmam

Kondom içerde kalmış olsa vajina onu dışarı atmaz mıydı, tampon unutan oluyor ama kondom dışarı çıkmaya daha müsait sanki kendiliğinden. Gidip kontrol ettirmek en iyisi olur sanırım boşuna tahriş etmeyin kendinizi. Elinizle kontrol edecekseniz de lateks eldiven takın bari varsa

O çok doğru onun için tedavi olucam ama içerde bişi kalmamıştır umarım tırnaktan da bişi kapmam
Kapmazsınız.
Arkadaşımın ilk gecesinde içinde kalmış işemeye gittiğinde kendiliğinden aşagıya inmiş cıkmak üzereyken kendi çekmiş yani kaldıysada (bu pek mümkün değil) şimdiye aşagıya inerdi

Vajina onu nasıl atabilir acaba dışarı bir yöntem vs var mı acaba? Ya da ben mi kuruntu yapıyorum illaki elime gelirdi herhalde. Tırnaklarımı kesip ellerimi yıkayıp tekrar bakıcam sanırım, bu arada vajinamda bişi de hissetmiyorum pek

Hisseder miyim gerçekten? İki elimi sokup almaya çalışsam mikrop kapar mıyım elimden? İnternette toksik şok vs yazıyor
Ya Allah aşkına içinizde kalsa doktor anlamaz mı, söylemez mi, almaz mı?
Öyle hissettim diyorsunuz. O an neden söylemediniz bu şüpheyi.
Okb bu nerde olsa tanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…