- 23 Mayıs 2019
- 607
- -43
-
- Konu Sahibi mickeymouse1
Hic aklıma gelmedi ben hızlı bir sekilde odadan cıkmaya calıstım, ona bakamadım. Doktor da dikkat etti mi etmedi mi bilmiyorum, elimle almaya çalışsam mikrop kapar mıyım acaba benim elim sonucta millet sokuyor elini kolunu o bölgeye, çok korkuyorum ya.başıma öyle bir şey gelmedi ama öyle hissettiğinizden sonra cihaza baktınız mı duruyor mu diye. Onlar çok sıkı oluyor diye biliyorum pek sanmadım kalabileceğini ama şüpheniz varsa doktora çıkın bence. Enfeksiyon falan kapabilir siz çabalarken
Şu an bekarım ve aile evinde yaşıyorum bu gece kadın doğum aciline gidemem maalesef tırnaklarım uzundu tırnaklarımı kesip kendim çıkarmaya çalışıcam eğer varsada, az önce denedim bisey yok gibiydi ama acaba daha derine mi ittim bilmiyorum hiç..Kaldığını sanmıyorum, doktorlar bu konuda pratik siz dah toplanmadan eldiveniyle çıkarıp atmıştır. Yine de rahatsızsanız kadın doğum acile bir gidin. Kendi alabileceğiniz bir seviyede olsa çoktan gelirdi varsa da.
Rahmin icine bakarken cihaza kondom takıyolar hastalık bulasmasın insanlara diyeDoktor nasıl kondom kullandı anlamadım ben? İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi.
Vajinal ultrason cihazında hijyen için kullanılıyorDoktor nasıl kondom kullandı anlamadım ben? İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi.
Vajinal ultrason probuna kondom takıyorlar. Hiç vajinal muayene olmadınız mı?Doktor nasıl kondom kullandı anlamadım ben? İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi.
Vajinal ultrason cihazında hijyen için kullanılıyor
Vajinal ultrason probuna kondom takıyorlar. Hiç vajinal muayene olmadınız mı?
Hanımefendi kondom kullanmazsa tüm türkiye hpv hiv kaparNasıl yani anlamadım
Kondomu neden kullansın ki
Zaten orayı muane edecek bakacağı yeri niye kapatsın
Hisseder miyim gerçekten? İki elimi sokup almaya çalışsam mikrop kapar mıyım elimden? İnternette toksik şok vs yazıyorVajinada kalsa hissedersiniz. Kuruntu yapıyorsunuz gibi geliyor. Ameliyat degil ki kana bulanmış sargı bezi unutulsun. Vajinal muayene altı üstü.
Eğer gerçekten kaldıysa -ki ben pek ihtimal vermiyorum- en azından idrar yaptığınızda aşağı inmesi gerekirdi. Ha yukarı ittiğinize dair güçlü bir şüpheniz varsa da size tavsiyem gündüzü bekleyin gidin doktora.Şu an bekarım ve aile evinde yaşıyorum bu gece kadın doğum aciline gidemem maalesef tırnaklarım uzundu tırnaklarımı kesip kendim çıkarmaya çalışıcam eğer varsada, az önce denedim bisey yok gibiydi ama acaba daha derine mi ittim bilmiyorum hiç..
Hiç muayene olmadiysan normal aslinda bilmemen.Bilmiyordum bunu
Yukarı ne kadar yukarı itebilirim ki? İki elimi sokup almaya çalışsam mikrop kapar mıyım ya da toksik şok vs?Eğer gerçekten kaldıysa -ki ben pek ihtimal vermiyorum- en azından idrar yaptığınızda aşağı inmesi gerekirdi. Ha yukarı ittiğinize dair güçlü bir şüpheniz varsa da size tavsiyem gündüzü bekleyin gidin doktora.
Hissedersin elleyip durma kendini. Doktor neden içinde unutsun? Yarın gider baktırırsın acilde.Hisseder miyim gerçekten? İki elimi sokup almaya çalışsam mikrop kapar mıyım elimden? İnternette toksik şok vs yazıyor