- 16 Şubat 2014
- 187
- 55
- 34
-
- Konu Sahibi mickeymouse1
Bu yapıcı güzel yorum için çok teşekkür ediyorum en azından nasıl hissedebileceğimi nasıl anlayabileceğimi yazmışsınız Allah razı olsun çok teşekkürler Allah size dert vermesinVajinanızı sıkın rahim ağzınızı bir şey varsa hissedersiniz. Büyük ihtimal bir şey yok. Orta parmağınızı fitil koyarken en derine itiyoruz. Mutlaka ucu sarkar parmağınıza gelir. Alamasanız bile hissedersiniz en azından. Ama varsa da hafif bastırıp çekebilirsiniz. O kadar derin bir yer değil kaybolacak kadar. Muhtemelen kuruntu yapıyorsunuz. İçiniz rahatlamıyorsa gidin acile baksınlar sıkıntı edilecek bir şey değil.
Hisseder miyim gerçekten? İki elimi sokup almaya çalışsam mikrop kapar mıyım elimden? İnternette toksik şok vs yazıyor
Ultrasonla alttan bakinca kondom takıyorlarDoktor nasıl kondom kullandı anlamadım ben? İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi.
Elimle işaret ve orta parmağımı sokarak kontrol ettim ama bir şey bulamadım, derine mi gitti bilmiyorum artık
Tesekkurler yorumunuz icin. Bir cok kisi icinde olsa hissetmezsin falan yazdı aslındaİçeride kalmış olsa emin ol hissedersin. Ben bu güne kadar bu şekilde cok muayene oldum ama hiç dikkatimi çekmedi çıkartip çıkartmadigi. Takılma bu kadar
Yok el sokmadan sadece dışardan vajinayı açıp bakarak anlaşılabiliyor mu bunu sorucaktımAy bir şey yok tabi ki. Doktor bakıp seni ikna edemediyse sence biz burda ne desek ikna olursun?