Kondomun vajinanın içinde kalması ve çıkartmaya çalışmak (YARDIM LÜTFEN)

Vajinanızı sıkın rahim ağzınızı bir şey varsa hissedersiniz. Büyük ihtimal bir şey yok. Orta parmağınızı fitil koyarken en derine itiyoruz. Mutlaka ucu sarkar parmağınıza gelir. Alamasanız bile hissedersiniz en azından. Ama varsa da hafif bastırıp çekebilirsiniz. O kadar derin bir yer değil kaybolacak kadar. Muhtemelen kuruntu yapıyorsunuz. İçiniz rahatlamıyorsa gidin acile baksınlar sıkıntı edilecek bir şey değil.

Vajinanızı sıkın rahim ağzınızı bir şey varsa hissedersiniz. Büyük ihtimal bir şey yok. Orta parmağınızı fitil koyarken en derine itiyoruz. Mutlaka ucu sarkar parmağınıza gelir. Alamasanız bile hissedersiniz en azından. Ama varsa da hafif bastırıp çekebilirsiniz. O kadar derin bir yer değil kaybolacak kadar. Muhtemelen kuruntu yapıyorsunuz. İçiniz rahatlamıyorsa gidin acile baksınlar sıkıntı edilecek bir şey değil.
Bu yapıcı güzel yorum için çok teşekkür ediyorum en azından nasıl hissedebileceğimi nasıl anlayabileceğimi yazmışsınız Allah razı olsun çok teşekkürler Allah size dert vermesin

Hisseder miyim gerçekten? İki elimi sokup almaya çalışsam mikrop kapar mıyım elimden? İnternette toksik şok vs yazıyor

Hissedemezsiniz. Yillar önce benden kondom cikartmisti eşim tamamen tesadufen ve bir sure önce doktora gitmistim oradan kaldi herhalde dedik. Ilişkide ciksa farketmemek mumkun degil cunku.
Doktora gorunun bir ara.

En garantisi acile gidin. Bence herkesin vajinal yapısı farklı. Benim de içime kondom kaçmıştı yere çömelip ıkınarak çıkarabildim ama hiç farketmeyen de var. Ben hissediyordum. Sanki içimde minik bi obje kalmış gibi bi his vardı. İlişki sırasında bile bazı şeyleri hisseden var hissetmeyen var. Burda size ne desek kendi açımızdan konuşmuş olacağız. Acile gidip endişenizi söyleyin. Yardımcı olacaklardır.

Merhabalar herkese, bugun doktora gittim vajinanın icine parmak falan sokmadan sadece bir aletle açıp baktı, içeri bir şey sokmadı ama bir şey yok dedi ve yolladı. İçeri parmak sokmadan sadece vajinaya bakarak anlaşılır mı vajinada bir şey olup olmadığı? Kondom kalmıs olabilir vs demedim de rahatsız edici bir his var dedim

X