Kondomun vajinanın içinde kalması ve çıkartmaya çalışmak (YARDIM LÜTFEN)

Hissedersin elleyip durma kendini. Doktor neden içinde unutsun? Yarın gider baktırırsın acilde.
Acilde baktırmaya utanıyorum ya artık hep acile gide gide. Bu sefer hastaneden hastalık kapıcam hep aynı ama fitil kullanmam gerekicek o yuzden de mecbur oranın temiz olması lazım icerde bisi olmaması lazım. Ne yapıcam bilmiyorum

Arkadaşlar o kondom değil. Yüzlerce kez oldum. Ama o kondom değil ki. Adını bilen yeşillendirsin :)

Konuyu okuyunca şaka sandim hatta yeni uye olsan kesin mahmut abi yakistirmasi yapardim kondom içinde kalsa hissedersin hadj hissetmedin diyelim elinlede kontrol etmissin birsey bulamamissin bolu tunelimi anacim bu nereye gidebilir ki en fazla
Hiç mahmut abi değilim hiç yıllardır bu forumdayım panik atak sardı içimde derine gitmis midir nasıl çıkarcam diye düşünüyorum, hiç hastaneye gitmek de istemiyorum

Hiç mahmut abi değilim hiç yıllardır bu forumdayım panik atak sardı içimde derine gitmis midir nasıl çıkarcam diye düşünüyorum, hiç hastaneye gitmek de istemiyorum

Hicbirsey yok sende once bi rahatla birincisi doktor unutmaz ikincisi olsa hissedersin ucuncusu zaten parmaginla kontrol etmissin bulamamissin daha niye endise ediyorsun

Uzun tırnaklarındaki milyon çeşit bakteriyle kendini parmaklarken mikrop kapmadin da tek kullanımlık steril spekulumdan mı mikrop kapacaksın?

Ne titizsin be kardeşim helal olsun.

Siz spekulumla karıştırmış olabilirsiniz. Ultrason probuna kondom takılıyor.
Yok be spekulumla neden karıştırayım. E ben hiç kondom taktıklarını görmedim. Evet benziyor ama poşetten vs çıkarıp takmıyorlar direk böyle beyazımsı bir şey evet. Ama kondom değil ya eminim ama şimdi durun internetten bakayım kondom mu o acaba

Kuruntu yapıyorsunuz galiba. Tüp bebek tedavisinden dolayı çok çok fazla muayene olmuşumdur. Hiç böyle bir şey hissetmedim, düşünmedim de.
Çok sorun ettiyseniz de yarın doktora gidip kontrol ettirebilirsiniz.

Jinekoloji hemşireliği yaptım 3 yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…