Kondomun vajinanın içinde kalması ve çıkartmaya çalışmak (YARDIM LÜTFEN)

Vajina onu nasıl atabilir acaba dışarı bir yöntem vs var mı acaba? Ya da ben mi kuruntu yapıyorum illaki elime gelirdi herhalde. Tırnaklarımı kesip ellerimi yıkayıp tekrar bakıcam sanırım, bu arada vajinamda bişi de hissetmiyorum pek
Bence hiçbir şey yok.

Biraz zıpladım aşağı insin diye birazdan da tuvalete çıkacağım tekrar bakacağım, inşallah mikrop kapmam insanlar masturbasyondan mikrop kapmıyosa bende kapmam herhalde kontrol ettiğim için, normalde yaptığım bişi değil çünkü ondan gerildim
Ama o uzun tırnakla içine sokup kontrol yapman yanlış

Tırnaktan elden mikrop kapar mıyım peki? Toksik şok gibi?
Hayır ya toksik şok öyle bir şey değil.
İçinde tampon vs kalırsa uzun süre toksik şok ihtimali var. Zaten o arkadaş da büyük ihtimal kondom çıkmazda toksik şok olabilir anlamında dedi. Tırnak için demedi.

Tırnaklarım biraz uzunken elimi vajinamın icine soktum bundan bir şey olur mu peki? Biraz panik yaptım mecburiyetten oldu maalesef ki
Yani lütfen gidin psikolojik bir destek alın ya.
İnsanlarda burada ciddi ciddi yazmış bir şey yoktur diye ama bilmiyorlar ki okb’siniz.
Tuvaletten hamile kalır mıyım takıntısından farkı yok takıntılarınızın.
Bunun gibi nice korkularınız vardır kim bilir.

Yani lütfen gidin psikolojik bir destek alın ya.
İnsanlarda burada ciddi ciddi yazmış bir şey yoktur diye ama bilmiyorlar ki okb’siniz.
Tuvaletten hamile kalır mıyım takıntısından farkı yok takıntılarınızın.
Bunun gibi nice korkularınız vardır kim bilir.
Keşke tuvaletten hamile kalır mıyım diye panikleyen bi salak olsam, maalesef bu durum biraz daha ciddi gibi dusundum

Keşke tuvaletten hamile kalır mıyım diye panikleyen bi salak olsam, maalesef bu durum biraz daha ciddi gibi dusundum
Ay ne alaka ya, sizin konunuzda ona saçma geliyordur. Sizin sağlık takıntılarınız var.
Aşağıdaki mesajları görünce emin oldum.
Durum ciddi evet ama kondom yüzünden değil sizin psikolojik sorunlarınız yüzünden.
Acilen destek almanız lazım çevreniz hiç söylemedi mi?

Güvenilir olmayan biriyle ilişki yaşadım, spermi elime geldi yoğun bir şekilde, hastalık kapma ihtimalim var mıdır? Sonrasında elimi yıkadım ama biraz durdu o şekilde

Maalesef ben de aynı sizin gibiyim sürekli bir yerlerimde hastalık olduğunu düşünüyorum ve mutsuz oluyorum

Vajina onu nasıl atabilir acaba dışarı bir yöntem vs var mı acaba? Ya da ben mi kuruntu yapıyorum illaki elime gelirdi herhalde. Tırnaklarımı kesip ellerimi yıkayıp tekrar bakıcam sanırım, bu arada vajinamda bişi de hissetmiyorum pek
Vajina kendini temizleyen bir organ olduğu için akıntı yoluyla içinde kalan şey dışarı çıkabilir. Bence hissetmiyorsan yoktur zaten illa ki parmağınıza gelirdi ama buradan ne yorum yapsak boş yanlış yönlendirmek istemem

Ay ne alaka ya, sizin konunuzda ona saçma geliyordur. Sizin sağlık takıntılarınız var.
Aşağıdaki mesajları görünce emin oldum.
Durum ciddi evet ama kondom yüzünden değil sizin psikolojik sorunlarınız yüzünden.
Acilen destek almanız lazım çevreniz hiç söylemedi mi?
Destek alacağım ama ben hep sağlığım gerçekten iyi olsun sonrasında işe girip başka şeylere kafa yormaktan yanayım. Şu anda sağlığım iyiymiş gibi hissetmiyorum

X