Cocuk gelismis diye erken almicam dedi bu sefer 38i gorucez keyfi yerinde pasamizin dedi.Yaa vermedi mi gün çocuk gelişmiş diyodun
Evet senin ne zamanHayırlısı olsun haftaya cuma mı gideceksin tekrar
Ben çarşamba gidicemEvet senin ne zaman
Haftaya artik gün alirizBen çarşamba gidicem
Umarım gerçekten son günler çok zor geçiyor bulantı kaburga batması hemen yorulma falan çok zorHaftaya artik gün aliriz
UykusuzlukUmarım gerçekten son günler çok zor geçiyor bulantı kaburga batması hemen yorulma falan çok zor
Sen şeyma hanıma gidiyorsun değil miAa bende
Evet canımSen şeyma hanıma gidiyorsun değil mi
Çok güzel yumurtaların embriyoların olur inşallahKızlar çarşamba günü opu yapılacak. Çok heyecanlı hayırlısı
İnşallah Allahın izniyle tek sefer de en güzel embriyoların oluşsunKızlar çarşamba günü opu yapılacak. Çok heyecanlı hayırlısı
Hadi hayırlı olsun26 ocak cuma gün alındı
Gözün aydın canım. Sağ Salim bebeğine kavuşup evinize dönün inşallah Allahın izniyle güzel doğumlar nasip olsun26 ocak cuma gün alındı
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canıım26 ocak cuma gün alındı
Çok fena grip oldum sabahı zor ettim.sabah hemen acile gittik serum vs takildi sonra erkan hocayada gozuktuk.ilaclar vs ile toparlicam insallah gitmisken gunude almis oldukHadi hayırlı olsuncuma günü belli olacaktı ne oldu
Çok geçmiş olsunn hemen toparlarsın inşallahÇok fena grip oldum sabahı zor ettim.sabah hemen acile gittik serum vs takildi sonra erkan hocayada gozuktuk.ilaclar vs ile toparlicam insallah gitmisken gunude almis olduk
Suit odalar doluymus goremedim klasik muhabbet.ve ben tutma taraftariydim ama hastalik kol gezerken vazgectim cunku suit olunca herkes yayilcak oturacak normal odada gorup cikmak zorundalar o yuzden vazgectik.zaten her halukarda tek refakatci aliyorlarmis.gelenlerden mikrop kapmamak icin bol bi onlem dusunduk.yenidoganda cok fena enfeksiyon varmis bebelerde herkesden bunu duydumÇok geçmiş olsunn hemen toparlarsın inşallahsuit oda tuttun mu peki