Bencede canım 2 haftadır hep mi dolu hepimize mi dolu yani
oda biraz daha büyüktür tek fark olarak o kadar. Bir de dediğin gibi salgın vakti ben zaten ailemi bile maskeyle odaya sokarım zaten eş dost akraba kabul etmeyeceğiz yenidoğan da çok tehlikeli şu ziyaret işleri. Benim daha vaktim var her hafta görene kadar zorlayacağım sormaya devam
odalar çok dengesiz ben 2 kez hastanede yattım doğum katında ilkinde minicik bir oda eşim koltukta yattı ama koltuğu yatak haline getirecek alan bile yoktu odada resmen 15 m2 lik bir odaydı aşırı küçüktü yataktan kalktığım gibi wc kapısının önünde oluyordum o derece küçüktü 2 gün zor kaldım.
İkinci sefer de 1 hafta yine doğum katında kaldım oda normal bir oda büyüklüğünde 25 m2 max vardır büyüktü yani oda koltuk vardı ayrıca elimin yanımda yatmadı için yatak bile vardı wc yataklardan uzaktaydı o oda çok güzeldi öyle bir oda da sezeryan sonrası kalmak isterdim. Yani odalar çok dengesiz inşallah minicik odalara denk gelmeyiz de refakatçi düzgün yatabilsin ee bebek yanımda rahat hareket edecek alan da olsun ister insan