Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

E
Evet yaş 25. Genetikler temiz hatta kendisine defalarca tutar demi dediğimde tutar dedi sonuç negatif bir daha da arayıp sormadılar. Dondurulmue embroyonvl var onlarda ikisi 3bb biri 3cc oraya devam etmicez
Benim de negatif maalesef. 5. Gün embriyosu 3bb idi . Yaşım 28 kalan iki embriyomu deneyeceğim son şansım inşallah tutar

Benim de burada 3 transferim negatif oldu. 2. negatiften sonra histeroskopi oldum, rahimde herhangi bir problem yok ama yine de tutmadı. Üstüne üstlük son transferimde transferin 6. günü ilaç kullanmama rağmen adet oldum. Yanlış bir tedavi mi uygulandı, benim talihsizliğim mi bilmiyorum ama geride embriyolarım olmasına rağmen tekrar transfer olmayı düşünmüyorum.

Nasıl oldu ki bu haplar adeti kesen haplar zaten Benim de ilk transferim 2 adet 5. Gün embriyosuydu ikiz bile olabilir dediler ben hepsine razıydım sonuca çok üzüldük beklemiyorduk 2 embriyom kaldı bakalım inşallah kalanlar sağlıklıdır da tutunurlar…

Hiç bilmiyorum ki ben de öyle sanıyordum ama ilaçları hiç bırakmamama rağmen kanamam devam etti. Hiç etki etmedi ilaçlar. Çok tramvatik bir olaydı inşallah kimse yaşamaz bu durumu İnşallah bu sefer tutunurlar canım dualarım seninle

Sağol canım zaten son şansım bu embriyolar… Sen ne yapmayı planlıyorsun en azından embriyoların var belki de sağlıklı genetiği güzel emnryolar kalanlardır

Sağol canım zaten son şansım bu embriyolar… Sen ne yapmayı planlıyorsun en azından embriyoların var belki de sağlıklı genetiği güzel emnryolar kalanlardır
Öyle düşünme, kesinlikle son şansın değil. Rabbim nasip ettikten sonra geri kalan her şey sadece sebep oluyor. Ben geri kalan embriyolarımı transfer ettirmeyi düşünmüyorum. Şimdilik ara vereceğim sonra başka bir merkezde sıfırdan başlarım belki. Hayırlısı olsun ne diyeyim.

Tam bir pişmanlık hikayesi bu hastane ve doktor sakın gitmeyin. Rahim filmine bakıpta tüplerde sıvı olduğunu bile bile söylemeyip bana transfer yaptı ve sonuç negatif oldu. Tuplerimde sıvı birikimi varmış ve rahime dökülüyormus o yüzden tutunmamis bebeğim. Ve suan doktor en iyi embriyo koysm bile tutması zor diyor. Bir doktor nasıl anlamaz rahim filmden tüplerden. Bu nasıl doktorluk yazıklar olsun verdiğim para haram zıkkım olsun o kadar acı iğne ruhsal çöküntü.

Aaa, Seyma hanim a mi gitmistiniz?
Ne zaman yaptirdiniz? Ne kadar odemistiniz?
Ben de devletteyim su an ama olmazsa oraya gecmeyi dusunuyordum

Evet Şeyma hanıma yaptirdik bizzat kendisi ilgilendi ve inceledi rahim filmimide bir sıkıntı yok bu rahim filmine dedi Eylül'de transferim oldu tutar dedi ama tutmadı meğer sebebi tüplerdeki siviymis. O zaman 67 bin falandı ilaçlar hariç dondurma parası da aldılar 6500 lira ama bir daha ne aradilsr ne sordular

İstanbul'a gitmenizi tavsiye ederim labaratuvar olarakta çok iyi durumdalar. Bahçeci ve Memorial ikisinden de memnun kaldık on görüşmede

Tesekkurler mesaj icin. Ben Umuttepede devam ediyorum transfer asamasina geldim, umarim tutar ama tutmazsa dusunecegim
Konak labaratuvar olarsk iyi bir uer değil tecrübe ettiğim için söylüyorum csnim hakkında hayırlısı olsun tüp bebekte lab. Çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…