Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimki 0.9 Merdan beyin hastasıyım 2 aşılama şartı koydu tüp bebek için. Aylardır aşılama ile vakit harcıyorum . 1. Sonuç negatif 2. Yeni yaptırdım . Memnun kalanlar var ama oranın tek sıkıntısı çok bekliyorsun
Ben yakın zamanda 2. Aşılamamı yaptırdım . Tüp bebekte hangi evraklar istediklerini arkadaşımdan öğrendim haftaya sağlık kuruluna randevu aldım o kısmı da halledersem bana tüp bebek raporu için randevu verirler mi ? Şehir dışından geliyorum. 2 aşılama yaptırmam aylarımı aldı. Raporu çok ileri süreye veriyorlar
Ben yakın zamanda 2. Aşılamamı yaptırdım . Tüp bebekte hangi evraklar istediklerini arkadaşımdan öğrendim haftaya sağlık kuruluna randevu aldım o kısmı da halledersem bana tüp bebek raporu için randevu verirler mi ? Şehir dışından geliyorum. 2 aşılama yaptırmam aylarımı aldı. Raporu çok ileri süreye veriyorlar
Cok kalabalik oldugu icin malesef evrak toplama günü belirliyorlar. Saglik kurulu en az 2 gun surer. Erken bir saate randevu alin size tavsiyem 8 gibi falan. Negatif aldiginiz gun direk evrak toplama gunu alın.
Benim zamanimda evrak toplandiktan sonra sehir hastanesine yonlendiriyorlar oradan onay geldikten sonra rapor icin gun belirtiyolardi diye hatirliyorum. Ve o rapor icin ayda 1 kere toplaniliyodu. Sizin o arkadas yenilerde topladiysa ona danışın. 6 ay once bir arkadaşım benim kadar beklemedi. Raporu hemen cikaracakti ama sgk primi yetmedi çıkaramadı.
Dün 2. Aşılamam oldu. Salı günü sağlık kuruluna randevu aldım . Her şeyi hazırlayıp kan tahlili günümde sonuç negatif olursa evrakları kontrol ettirmeye gideyim , rapor için gün alayım diye düşündüm