Anladım tabi ki sağlıklı olun gerisi önemli değilSuit odalar doluymus goremedim klasik muhabbet.ve ben tutma taraftariydim ama hastalik kol gezerken vazgectim cunku suit olunca herkes yayilcak oturacak normal odada gorup cikmak zorundalar o yuzden vazgectik.zaten her halukarda tek refakatci aliyorlarmis.gelenlerden mikrop kapmamak icin bol bi onlem dusunduk.yenidoganda cok fena enfeksiyon varmis bebelerde herkesden bunu duydum
Ohh super istedigin tarih olmus.sen bakabildin mi odalara?bide ben fotografciya falan cikmadim dun o halsizlikle onun icinde bisey yapmak lazim mi acaba?24 ocak için gün aldım bende
Ne yazıkki doluydu gene ama rezerve ettim odayı fotoğrafcıya bakmadım güzel çekiyor ama arkadaşımdan biliyorum beğenmiştim ben. Yatış için geldiğiniz gün fotoğraf için soruyoruz zaten ona göre ödemesini yapıyorsunuz dediOhh super istedigin tarih olmus.sen bakabildin mi odalara?bide ben fotografciya falan cikmadim dun o halsizlikle onun icinde bisey yapmak lazim mi acaba?
Foto ve klasik kapi susleme paket icinde demisti onun icin ne kadar veriyormusuz ki ayricaNe yazıkki doluydu gene ama rezerve ettim odayı fotoğrafcıya bakmadım güzel çekiyor ama arkadaşımdan biliyorum beğenmiştim ben. Yatış için geldiğiniz gün fotoğraf için soruyoruz zaten ona göre ödemesini yapıyorsunuz dedi
Canım naptın iyisin inşallah nasıl geçtiKızlar çarşamba günü opu yapılacak. Çok heyecanlı hayırlısı
Bende bugün gittim hastaneye ama odayı göremedimNe yazıkki doluydu gene ama rezerve ettim odayı fotoğrafcıya bakmadım güzel çekiyor ama arkadaşımdan biliyorum beğenmiştim ben. Yatış için geldiğiniz gün fotoğraf için soruyoruz zaten ona göre ödemesini yapıyorsunuz dedi
Ben durust olduklarini dusunmuyorum artik her gittigimizde ayni sey soylenmesi garip degil mi?hep tutma taraftariydim ama annem ben kimseye odada durmayin diyemem kizim koltuk takimi olunca gelip otururlar dediBende bugün gittim hastaneye ama odayı göremedim
Bencede canım 2 haftadır hep mi dolu hepimize mi dolu yaniBen durust olduklarini dusunmuyorum artik her gittigimizde ayni sey soylenmesi garip degil mi?hep tutma taraftariydim ama annem ben kimseye odada durmayin diyemem kizim koltuk takimi olunca gelip otururlar dedibide son hafta grip olunca sanirim daha korktuk.ama bolede hangi oda cikacak bahtimiza acaba.normal odalarinda hepsi ayni degilmis.
25000in içinde oda ama çıkarmak istersen 750₺ galibaFoto ve klasik kapi susleme paket icinde demisti onun icin ne kadar veriyormusuz ki ayrica
Yani ozel hst o kadar para verip adim atilamiyacak kadar odada kalmakda insanı strese sokar.ben en kotu artik o gun cok kucuk oda verirlerse elbet bos suit odalari vardir onu isterim.ben cunku suit odalarin dedikleri gibi fuul dolu olucagini dusunmuyorum...Bencede canım 2 haftadır hep mi dolu hepimize mi dolu yanioda biraz daha büyüktür tek fark olarak o kadar. Bir de dediğin gibi salgın vakti ben zaten ailemi bile maskeyle odaya sokarım zaten eş dost akraba kabul etmeyeceğiz yenidoğan da çok tehlikeli şu ziyaret işleri. Benim daha vaktim var her hafta görene kadar zorlayacağım sormaya devam odalar çok dengesiz ben 2 kez hastanede yattım doğum katında ilkinde minicik bir oda eşim koltukta yattı ama koltuğu yatak haline getirecek alan bile yoktu odada resmen 15 m2 lik bir odaydı aşırı küçüktü yataktan kalktığım gibi wc kapısının önünde oluyordum o derece küçüktü 2 gün zor kaldım.
İkinci sefer de 1 hafta yine doğum katında kaldım oda normal bir oda büyüklüğünde 25 m2 max vardır büyüktü yani oda koltuk vardı ayrıca elimin yanımda yatmadı için yatak bile vardı wc yataklardan uzaktaydı o oda çok güzeldi öyle bir oda da sezeryan sonrası kalmak isterdim. Yani odalar çok dengesiz inşallah minicik odalara denk gelmeyiz de refakatçi düzgün yatabilsin ee bebek yanımda rahat hareket edecek alan da olsun ister insan
2 tane miiii neee hayallerim yıkıldı erkenden tutmak mantıklı o zaman canım artık görmeden Allah’a emanet2 tane suit var zaten biri doğum katında diğeri cerrahi yani seçenek 1 tane olduğu için dolu olduğuna denk geliyoruz
Maalesef koca hastanede 2 tane2 tane miiii neee hayallerim yıkıldı erkenden tutmak mantıklı o zaman canım artık görmeden Allah’a emanet
Ben cikarmak degilde dogum videosu vs cekiyorlarmi acaba ekstra ucretle onu merak ediyorum bilginiz var mi hic.cunku disardan fotocu almiyorlarmis dogumhaneye.25000in içinde oda ama çıkarmak istersen 750₺ galiba
Video sanmıyorum yaBen cikarmak degilde dogum videosu vs cekiyorlarmi acaba ekstra ucretle onu merak ediyorum bilginiz var mi hic.cunku disardan fotocu almiyorlarmis dogumhaneye.
Açıkcası ben küçük odaları gördüğümden seçtim ne kadar salgın kalabalık vs düşünsekte küçücük odada dipdibe olmak daha zararlı büyük odada en azından daha mesafeli durulur ben giderken 1 kutu maskede götürcem tatlı dille rica ederim kimseninde yanlış anlayacağını düşünmüyorum sonuçta buralara çok zorlu yollardan geldik yanlış anlayanda anlasın hiç umrumda olmazAnam 2 suit mi harbiden cok azmis.cok kararsizim ya napmaliyim bilmiyom insallah pisman olmam.