Ocak ayına kaldığımızdan hepBenimkide önden gittigi icin 22-24 arasi maksimum yapariZ demisti cuma kesinlesir sanirim.Yani odayi gormeden kabul etmek anlamsiz olur zaten en azindan foto vs gostermeleri gerekir diye dusunuyorum husrana ugramayalim sonraorganizasyonda 1200 demislerdi kesin onada zam gelmistir.cok enteresan olani gecen hafta henuz zam gelmemisti biz iki haftayla zamli fiyatdan yararlaniyoruz
Çok sağol canım bizde haftaya Allahın izniyle kontrole gideceğiz süit odayı görmek isteyeceğim inşallah gösterirler foto çekebilirsem atarım. Tabi siz o zamana doğurmazsanızSelam kızlar bugün gittim hastaneye güncel doğum fiyatı 22500 anestezi tahlilleri 2500 yani 25000e geliyor suit oda gecelik 2000 tl
Bende 24üne istiyorum eşimle tanışma yıldönümümüz anlamlı bi tarih bizim içinGeçen hafta benimle aynı olan bir bayanada 24 üne vermisti sizede ayni bakalim bana insallah aZ daha erken verirsaglikla kavusuyoruz az kaldi insallah
Bu normal doğum Fiyatı mı ? Sezaryen ne kadar peki sordunuz muSelam kızlar bugün gittim hastaneye güncel doğum fiyatı 22500 anestezi tahlilleri 2500 yani 25000e geliyor suit oda gecelik 2000 tl
Hastaneyi ben de hiç beğenmiyorum. Çok eski odalarda aynı şekilde.Çok sağol canım bizde haftaya Allahın izniyle kontrole gideceğiz süit odayı görmek isteyeceğim inşallah gösterirler foto çekebilirsem atarım. Tabi siz o zamana doğurmazsanızhepimiz sağsalim kavuşalım inşallah
Yok bu sezeryan normali sormadım bileBu normal doğum Fiyatı mı ? Sezaryen ne kadar peki sordunuz mu
TeşekkürlerYok bu sezeryan normali sormadım bile
Bir sikinti yoksa verir bence.ayni gune tek dogum almiyordur.Bende 24üne istiyorum eşimle tanışma yıldönümümüz anlamlı bi tarih bizim içinbakalım ne diyecek
Yok şeyma hocanın ücreti farklıdır onu bilmiyorum benim dr erkan beyTeşekkürler
Ben aylar önce hastane girişindeki bilgi alma yerine sormuştum bana tüp bebekle hamilelik olursa ordaki fiyatlar farklı demişlerdi.
Siz tüp bebek bölümünden mi öğrendiniz fiyatı
Bende öyle düşünüyorum. Bakalım sana ne diyecek yarın haber ver mutlakaBir sikinti yoksa verir bence.ayni gune tek dogum almiyordur.
Bende heyecanla bekliyorum yarın olsun yazicamBende öyle düşünüyorum. Bakalım sana ne diyecek yarın haber ver mutlaka
Kaçta gideceksinBende heyecanla bekliyorum yarın olsun yazicam
Şeyma hanımın biraz önceki hikayesindeki 34 haftalık bebiş senin mi yoksa3de randevum.Tek istegim bir aksilik yoksa 19una versin günevet ne kadar dursa iyi ama ben artik.nefes alamamaktan yoruldum
Belli mi tarih3de randevum.Tek istegim bir aksilik yoksa 19una versin günevet ne kadar dursa iyi ama ben artik.nefes alamamaktan yoruldum
Ben erkan beye gidiyorum baskasidir ordakiŞeyma hanımın biraz önceki hikayesindeki 34 haftalık bebiş senin mi yoksa
36+2 deyiz hersey yolunda amacimiz 38i gormek dedi.Haftaya tekrar gel gun konusucaz o zaman dediBelli mi tarih
Ayy çok heyecanlı maşallah36+2 deyiz hersey yolunda amacimiz 38i gormek dedi.Haftaya tekrar gel gun konusucaz o zaman dedi
Yaa vermedi mi gün çocuk gelişmiş diyodun36+2 deyiz hersey yolunda amacimiz 38i gormek dedi.Haftaya tekrar gel gun konusucaz o zaman dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?