Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Benimkide önden gittigi icin 22-24 arasi maksimum yapariZ demisti cuma kesinlesir sanirim.Yani odayi gormeden kabul etmek anlamsiz olur zaten en azindan foto vs gostermeleri gerekir diye dusunuyorum husrana ugramayalim sonra😄organizasyonda 1200 demislerdi kesin onada zam gelmistir.cok enteresan olani gecen hafta henuz zam gelmemisti biz iki haftayla zamli fiyatdan yararlaniyoruz🥲
Ocak ayına kaldığımızdan hep 🤦🏻‍♀️ hayırlısı artık sağlıkla gelsinlerde

Geçen hafta benimle aynı olan bir bayanada 24 üne vermisti sizede ayni bakalim bana insallah aZ daha erken verir🙏saglikla kavusuyoruz az kaldi insallah

Selam kızlar bugün gittim hastaneye güncel doğum fiyatı 22500 anestezi tahlilleri 2500 yani 25000e geliyor suit oda gecelik 2000 tl
Çok sağol canım bizde haftaya Allahın izniyle kontrole gideceğiz süit odayı görmek isteyeceğim inşallah gösterirler foto çekebilirsem atarım. Tabi siz o zamana doğurmazsanız 🥰 hepimiz sağsalim kavuşalım inşallah 🙏🏻

Geçen hafta benimle aynı olan bir bayanada 24 üne vermisti sizede ayni bakalim bana insallah aZ daha erken verir🙏saglikla kavusuyoruz az kaldi insallah
Bende 24üne istiyorum eşimle tanışma yıldönümümüz anlamlı bi tarih bizim için 🙏🏻🫣 bakalım ne diyecek😂

Çok sağol canım bizde haftaya Allahın izniyle kontrole gideceğiz süit odayı görmek isteyeceğim inşallah gösterirler foto çekebilirsem atarım. Tabi siz o zamana doğurmazsanız 🥰 hepimiz sağsalim kavuşalım inşallah 🙏🏻
Hastaneyi ben de hiç beğenmiyorum. Çok eski odalarda aynı şekilde.
Doktor için tercih ettiğim bir hastane zaten benim de

X