Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Bence arayıp sorabilirsin keske yazsaydın bugun sorardım ben. Benim bildiğim 2. Gün gelip sadexe fotoğraf çekiyorlar

Odalari duyduktan sonrada riske atmayip sanirim bende suit kiralicam girenlerede soylerler gorup ciksinlar diye.yoksa yatak acilmayan oda bile olur mu iki gun yazik ya.birinden daha duymustum bodrum katiydi cok kucuktu oda vs demislerdi.
Eğer tutacaksan yarın sabah arayıp rezerve ettir başkası kapmadan

Bugün aradılar 25 yumurtanın 15 i dolu çıkmış. 8 tanesi döllenmiş.
Sayı baya düşmüş şaşırdım biraz moralimde bozuldu ama
B Buddy x K kartal86 T tgcnc
Canım benimde 12 tane toplanmıştı 7 tane döllendi 5 tane dondurulmuştu hiç moralini bozma yani önemli olan içlerinden sağlıklı embriyo oluşması moral bozma sakın şimdi her gün arayıp döllenme en sonra dondurma bilgisini paylaşırlar
Dün ben 15:00 gibi kontrole gittim wc ye giderken toplama odalarında biri yatıyordu sen miydin acaba en baştaki odada
Bir de ne zaman transfer düşünüyor Şeyma hoca söyledi mi

Aa evet bendim 2 serum bitmesini ,kan verdim sonucu bekle derken akşama kadar hastanedeydim

Ne bileyim sayı çoktu birden 8 i döllendi deyince şaşırdım. Tabi önemli olan sağlıklı kaliteli embriyo olması

Adetime 15 gün var şimdi ama 10 güne adet olursun dedi. Adetle birlikte transfer hazırlığına başlarız. Adetin 18.-20. Günü trasnfer olur dedi.

Ayyy
Canım sayı çok olabilir ama önemli olan içi dolu yumurtalar olmadı lazım döllenebilmesi için demem ki senden çok topladı ama hepsinin içi dolu değildi dolu olmayanları işleme alamıyorlar yumurtanın içi boşsa sperm döllenmiyor zaten o yüzden sana sayı düşmüş gibi gelmiştir
Aynen bende 10 güne adet olmuştum. Aynen transfer de 18-20. Günler arasında oluyor canım benim ilki 18. Gün olmuştu ikincisi 19. Güne denk gelmişti heyecanlı bekleyiş seninde Allah yardımcınız olsun inşallah dualarım seninle
Oksapar yaparken acıtmıyor kuzum ilacı verirken acıyor oda ilacın yapısından kaynaklı ben iyice kolumu sıkıp kolumdan yapardım kış ayı zaten morarsa da kimse kolumu görmüyor sorun olmuyordu yazın göbeğimden yapıyordum ama göbek derisi daha hassas kola göre göbek bende daha çok açıyor kol benim için en rahatı en az moraranı iğneyi yapacağın eti iyice sıktırıp ya bir de iğneyi dik 90 derece vurmaya çalış vurduktan sonra da bastırma daha çok morartıyor

Sağol canım çok teşekkür ederim

Doğru tabi önemli olan döllenenlerin kaliteli embriyolar olması. İnşallah en az 3-4 tane kaliteli embriyom olur

En zoru beklemek zaten zaman geçmiyor gibi geliyor.Amin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Hımmm kolumdan yapmayı bir denerim bakayım yapabilirsem koldan yaparım

En zoru evet beklemek canım ama Allah sabrını veriyor işte
Koldan tek başına zor birinin etini sıktırması gerekiyor ama göbekten tek başına da yaparsın ben oksaparı her akşam eşime etimi sıktırıp kendim iğneyi yapıyordum Şeyma hoca oksaparı akşam 22:00 gibi yaparsan daha etkin olur demişti bende o saate alarm kuruyordum

sağol canım denerim bakarım. Senin doğumunu da Şeyma hanım mı yaptıracak

bu arada oradaki wc bile çok eski çok kötüydü. Kendimi 90lardaki devlet hastanelerinde hissettim

Haftaya doğurucam hala kullanıyorum
Hadi ya banada öyle olacakmış gibi geliyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…