Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Bende çarşamba gidip fiyat alıcam suit oda ücretinide sorucam buradan yazarım sizlere
Canım konakta süit oda varmı hiç haberim yok süpermiş bilgi alırsanız buraya da yazar mısınız benim kontrol günüme daha 1 hafta var

Aynen benim mide bulantılarımda basladı tekrardan kaburgalarım falan batıyor artık
Mide bulantisi evet bende de basladi hamileligim boyunca hic yasamadim son zamanlarda artti.hele ki yemeklerden sonra nefes alamiyorum.uyku desen tum gece maksim 2-3 saat.Gercekten son zamanlar cok zormus

Canım konakta süit oda varmı hiç haberim yok süpermiş bilgi alırsanız buraya da yazar mısınız benim kontrol günüme daha 1 hafta var
Evet görümcem o odada kalmıştı ama yıllar oldu cok hatırlamıyorum odayı eğer boşsa gittiğimde resminide çeker burada paylaşmaya çalışırım. Benim eşimin tarafı biraz kalabalık diğer odalar bizi kaldırmaz

Mide bulantisi evet bende de basladi hamileligim boyunca hic yasamadim son zamanlarda artti.hele ki yemeklerden sonra nefes alamiyorum.uyku desen tum gece maksim 2-3 saat.Gercekten son zamanlar cok zormus
Allah yardımcımız olsun ben yaşanabilecek herşeyi yaşadım heralde

Ayy çok iyi olur canım çok sağol benim hiç haberim yokmuş meğer sağsalim bi doğuralım da

Ayy çok iyi olur canım çok sağol benim hiç haberim yokmuş meğer sağsalim bi doğuralım da
Amin amin inşallah normal odaları bayağı küçük ya arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı devlet hastanesinin tekli odaları gibi eski bi tekli koltuk birde yatak ziyarete gelenlerin oturacağı bi alan yok

Amin amin inşallah normal odaları bayağı küçük ya arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı devlet hastanesinin tekli odaları gibi eski bi tekli koltuk birde yatak ziyarete gelenlerin oturacağı bi alan yok
Evet maalesef eşim yanımda nerede kalacak sezeryanda çok zor tekli odalar tv küçücük dolap küçük çok dar odalar teklife bir de bizim iki bebek o odaya ben mi sığacağım bebekler mi onun stresi olmuştu iyi oldu bu haber bana

Hst zaten genel anlamda malesef cok eski ve kotu.gecen gun muayneye gittigimde kattaki wcye gittim 3 tarafinda sifonu calismiyordu adi ozel hst sadece konagin yoksa gercekten dokuluyor.doktorlar iyi olmasa cekilecek yer degil.cihan hst daha temiz ve daha ucuz dusunun.bende oda farki iki gun 3.000 tl degerse vermeyi dusunuyorum cok kucukse zor ya allah yardimcimiz olsun

Bence değer ya daracık alanda hem çocuk hem gelen giden stres olmaktansa tutulur bence

Kesinlikle odaları elden geçirmeleri gerekiyor çok eskidi koltukları tvleri dolapları bi yenilemeleri lazım medicalin odaları efsane ama doğum orda 50-60 falanmış galiba gerçekten bende sırf erkan bey için konağı el mecbur kabul ediyorum yoksa gideceğim bi hastane değil

Ben sırf odaların rahatlığı için medikale gidecektim doktorlar anlaşamadım sonra dedim Şeyma hocayı bırakamam sırf onun için konak olsun doğum dedim inşallah sorunsuz doğumlar nasip olur hepimize

Ben sırf odaların rahatlığı için medikale gidecektim doktorlar anlaşamadım sonra dedim Şeyma hocayı bırakamam sırf onun için konak olsun doğum dedim inşallah sorunsuz doğumlar nasip olur hepimize
Amin canım sağlıcakla kucaklarımıza alalımda 1-2 günde rahat etmeyelim bişey olmaz

Selam kızlar bugün gittim hastaneye güncel doğum fiyatı 22500 anestezi tahlilleri 2500 yani 25000e geliyor suit oda gecelik 2000 tl

Uhhh supermis gun aldin mi yani...Bende cuma gidicem bakalim.bu arada odalara bakma sansin oldu mu.gecen hafta bana 1500 demislerdi 2000 mi olmus
Yok doluymuş göstermediler. Gün kesin değil tansiyon var bende onun için çok ileri haftaya bırakamam dedi haftaya bugun tekrar gidicem bir sonraki çarşamba muhtemelen alırız dedi bakalım haftaya kesinleşecek. Malesef 2000 olmuş cuma gittiğinde sende bir sor istersen boşsa resim çekip atarsan buraya cok güzel olur

Benimkide önden gittigi icin 22-24 arasi maksimum yapariZ demisti cuma kesinlesir sanirim.Yani odayi gormeden kabul etmek anlamsiz olur zaten en azindan foto vs gostermeleri gerekir diye dusunuyorum husrana ugramayalim sonraorganizasyonda 1200 demislerdi kesin onada zam gelmistir.cok enteresan olani gecen hafta henuz zam gelmemisti biz iki haftayla zamli fiyatdan yararlaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…