• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komum bir sapk yardm edin

Evden çıkarttırın yoksa siz korkudan onun evine bakarken

bu kız da hep bizim evimize bakıyor derse eşine falan

bu sefer sapık siz olursunuz.

Kimse de dediklerinize inanmaz

Erken davranın derim.

ay ya sımdı dedıgındende korktum gozlerıme hakım olamıyorum kı bakmayım dıyorum gozum kayıyor allah korusun

Böyle insana şimdi birşey yapsan adam yerine koyup sana ceza verirler.....Kocana söylesen olmaz...Sıcak yuvası olan insan böyle sapıkça şeyler yapmaz bu tarz insanlar yüzünden çoluğumuz çocuğumuz rahat rahat oyun oynayamıyo sokaklarda parklarda....hep bizim tenkitlerimizle yaşıyolar....

canım coluk cocukta rahat degıl bızler kocaman olduk rahat hıc degılız..
oysa kendımızı koruyacak yastayız gınede bıe sye yapamıyoryz

buralarda da çok sapık var ya geçen gece gördüklerime inanamadım..
karşı apt alt tarafında inşaat vardı.balkona çıkmıştım akşam öle saf saf etrafa bakınıyodum
bir de ne görim inşaatın içinde bi adam eline şeyini almış kendi kendine şey yapıyodu ya
böle bi görüntü ıyy öyle iğrendim kii
utanmadan herkesin görebiliceği bi yer hem dee
adam işini hallettikten sonra gitti
artık akşamları çıkmaya çok korkuyorum........

etraftan neler duyuyoruz ve ınsanlar anlatınca garıp olup kızıyoruz ama ınsanın kendı basına gelınce daha kotu oluyor atlatmasıda bı o kadar zor oluyor

Ayyy canım ya seni çok iyi anlıyorum , eskiden halamın yan komşucu 50 yaşlarında bi adam vardı , dışarıdan bakıldığında namazında niyazında adam der geçersin ama gel bir de yakından tanı!
Adam 17 yaşındaki kız kardeşime naber fıstık diyip yanağından makas aldı bir gün sözde babacan bir edayla , sinirden öldüm tuttum kolundan kendime doğru çektim kardeşimi anladı içeri girdi. Asansöre yalnız binen bir bayan olmaya görsün alllahh koşarak atlıyo karşıdan pislik. Evli 27 yaşında kızı 25 yaşında oğlu var ama utanma namına bişeyi kalmamış resmen. Bir gün olanlar oldu halam beni eve çağırdı ama acele bişey olmuş dışarı çıkmak zorunda kalmış , ben tam kapıya geldim telefon etti halan biraz bekle hemen geliyorum dedi tamam dedim başladım beklemeye , bi anda içeriden bi ses geldi , korktum ne oluyo diye bi baktım içeriden kapı açılmaya çalışıyo :| halam ede yok biliyorum e bu evdeki kim! Kim o dedim dışarıdan sen karşıdaki sapık terastan halamın evine atla , yatak odasından!!!! geç ve kapıyı bana açmaya çalış. İçeriden bana diyo ki kapıyı açıcaktım sana ama kilitlemiş halan.. O an ben dumur şok başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen , ne gerek vardı böyle bişey yapmanıza ben kapıyı açın dedim mi size dedim. sessizce geldiği gibi kendi dairesine gitti. sonra utanma arlanma yok kendi dairesinin kapısından çıktı allahım eşi de yanında bu ne rahatlık! kapıyı açıcaktım sana halanlar genelde oda camını açık bırakyıorlar istersen gel bizim terastan gir demez mi bi de. Gerek yok dedim , anahtar halamda kendi evine anahtarını açına girsem daha iyi olur dedim ama kendimi zor tuttum ya be adam sen ne tür bi varlıksın milletin evine yatak odası modası demeden dalıyosun hadi onu da geçtim ya yanındaki o karısı hiç mi demiyo eşine yaa ayıp başkasının evine girme diye , yatak odası mahrem bölge ya halam aceleyle eşyalarını ortada bırakıp çıksa Allahım çıldırmamak elde değil yani.Hem canım açık olduğunu nerden biliyosun sen off ki off yani tam bi sapıktı.

Sen bence hiç muhatab olma o kişiyle canım ve imkanın varsa değiştir evini açıkçası , çünkü artık sen mimlendin adamın gözünde , birilerine bişey anlatma diye gözünü korkutmak isteyebilir , yol ortasında böyle bi hareket yapandan herşey beklenir.

Ayyy canım ya seni çok iyi anlıyorum , eskiden halamın yan komşucu 50 yaşlarında bi adam vardı , dışarıdan bakıldığında namazında niyazında adam der geçersin ama gel bir de yakından tanı!
Adam 17 yaşındaki kız kardeşime naber fıstık diyip yanağından makas aldı bir gün sözde babacan bir edayla , sinirden öldüm tuttum kolundan kendime doğru çektim kardeşimi anladı içeri girdi. Asansöre yalnız binen bir bayan olmaya görsün alllahh koşarak atlıyo karşıdan pislik. Evli 27 yaşında kızı 25 yaşında oğlu var ama utanma namına bişeyi kalmamış resmen. Bir gün olanlar oldu halam beni eve çağırdı ama acele bişey olmuş dışarı çıkmak zorunda kalmış , ben tam kapıya geldim telefon etti halan biraz bekle hemen geliyorum dedi tamam dedim başladım beklemeye , bi anda içeriden bi ses geldi , korktum ne oluyo diye bi baktım içeriden kapı açılmaya çalışıyo :| halam ede yok biliyorum e bu evdeki kim! Kim o dedim dışarıdan sen karşıdaki sapık terastan halamın evine atla , yatak odasından!!!! geç ve kapıyı bana açmaya çalış. İçeriden bana diyo ki kapıyı açıcaktım sana ama kilitlemiş halan.. O an ben dumur şok başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen , ne gerek vardı böyle bişey yapmanıza ben kapıyı açın dedim mi size dedim. sessizce geldiği gibi kendi dairesine gitti. sonra utanma arlanma yok kendi dairesinin kapısından çıktı allahım eşi de yanında bu ne rahatlık! kapıyı açıcaktım sana halanlar genelde oda camını açık bırakyıorlar istersen gel bizim terastan gir demez mi bi de. Gerek yok dedim , anahtar halamda kendi evine anahtarını açına girsem daha iyi olur dedim ama kendimi zor tuttum ya be adam sen ne tür bi varlıksın milletin evine yatak odası modası demeden dalıyosun hadi onu da geçtim ya yanındaki o karısı hiç mi demiyo eşine yaa ayıp başkasının evine girme diye , yatak odası mahrem bölge ya halam aceleyle eşyalarını ortada bırakıp çıksa Allahım çıldırmamak elde değil yani.Hem canım açık olduğunu nerden biliyosun sen off ki off yani tam bi sapıktı.

Sen bence hiç muhatab olma o kişiyle canım ve imkanın varsa değiştir evini açıkçası , çünkü artık sen mimlendin adamın gözünde , birilerine bişey anlatma diye gözünü korkutmak isteyebilir , yol ortasında böyle bi hareket yapandan herşey beklenir.

herkesın basına gelebılıyor tacız allah buyuklerınden korusun ama hergun o sapıgı gormek ınsanı ıyıce kınlestırıyor ve bır sey yapamıyorum..bırıne bır sey olsa sapık komsum bılıyorum ama elımdende bır sey gelmıyor..
esınede acıyorum cocuklarına yazık ALLAH HAYIRLISINI VERSIN VE BOYLELERINDEN KORUSUN

Ya nasıl insan bunlar?çoluk çoçuk sahibiler bide.benide ortaokuldayken eve dönüşte bi sapık taciz etmişti.popomu sıkıştırıp terbiyesiz bişiler söyledi.okadar korkmuştumki uzun süre etkisinden kurtulamadım.bence sessiz kalmayın

canım sessız kalmıyacam ama bu sefer adam ınkar eder ben ortada kalırım dıye cekınıyorum

ben olsam adamı yakalar
yaptığından utanması erektiğini ve
hareketlerine dikkat etmezse kendisini
gözümü kırpmadan rezil edeceğimi
söylerdim.rezil herif....
:kızgın::kızgın::kızgın:

CANIM YA SENIN DURUMUNDA KOTU
komsun olmasa gormessın ve o anı yasamassın ama
her seferınde hep aynı korku allah sabır ve kolaylık versın
elbeete bır yerden bır sey olur mucıze gıbı
tasınır gıderler baban evsahıbıyle gorusecektı
ısallah o cıkarrıda kabusta bıter

nilüfer sen bu adama gıcık gidiyosan biraz psikopatlaşman lazım çünki bu tip vakalarda sana bi şey yapıldığında yüzünde korkusuz bi ifadeyle noluyo napıyon lan sen demen lazım ama korkmican kesinlikle bak korkarsan olmaz eğer sana bi şey yaparsa ailesinden ötürü tehdit et hiç bir şey yapamaz bu tip salakları n aklı o kadar çalışmaz emin ol yaptığı okadarla kalır korkma hiç bi şey olmaz he çok korkuyosan bulunduğun yerin polisine git ve bi olay oldu bu adamı araştırmazı istiyorum diye ifade ver yeni taşındığını olaydan sonra öğrendiğini belirt polise tamam korkma

CANIM YA SENIN DURUMUNDA KOTU
komsun olmasa gormessın ve o anı yasamassın ama
her seferınde hep aynı korku allah sabır ve kolaylık versın
elbeete bır yerden bır sey olur mucıze gıbı
tasınır gıderler baban evsahıbıyle gorusecektı
ısallah o cıkarrıda kabusta bıter

ısallah o mucıze gerceklesır..babam konusacak evet ev sahıbı gelmemıs canım gelse hemen meseleyı halledecekler ısallah

ay canım ya kend
evinde mahallende apartmanında huzursuzsun yani sonuçta ama bunun saklanıcak yanı yok ne kadar sıcak ailesi olursa olsun ilk önce ailenle ve yakın komşularınla git eşiyle konuşun ihtar edin olmadı şikayetçi ol ve ev sahibine falan söyle yani bunun bu şekilde sonu yok ki
ne zamana kadar kendi evine çekinerek giriceksin ya da ne zamana kadar ailen senin giriş ıkışlarında yanında olucak bu tip insanlar korumaya düşünceli davranmaya değmez. sana yazık çevrenizdekilerde aynı şekilde ki çirkin hareketlerle karşılaşabilirler sonuçta bu sadece senin için geçerli değil ki önlemini alın bence
çok geçmiş olsun. umarım kısa sürede sonuçlanırda rahatlarsın.

adamı gördüğün yerde yaptığın şeyi ailen biliyor mu bilmiyorsa ayağını denk al ve mümkünse burdan taşın seni rezil ederim de..sen korkacağına o korksun..bunu sana yaklaşma girişiminde bulunursa yap..bu tip adamlar çamur gibidir..suçunu örtbas etmek için sana bile iftira atabilir..yada..eşin varmış..ne diye tutuyon ki onu ozaman evde seni korumayacak sahip çıkmayacaksa..eşine söyle o tehditi o yapsın..

ablacm yazdıklarında demişsiiniz ki delil olmazsa bişey yapamazsınız falan demişsiniz yazddığın yazıda sanırsam adam gazete ile vurduğunda ne kadar ayıp diyenler olmuş onlar içinde tanıdığın yok mu varsa şahitlik yapmalarını isteyebilirsin... sen needen çekiniyorsun kio hareketi yaparken başına gelecekleri tahmn etmeden yapmış hem sen eşine söylediğinde kötü bişey yapmış olmazsn sonuçta o kadın kocasını belki ne hayalerle umutlarla eve gelmesini bekliyor ona belki güveniyor olabilir düşünsene bi kadının saf saf kocasını beklerken kocasının umursamadığını dışarda başkalarının popolarına vurduğunu... ne acı bişey eşi de uyansın artık o olmaz annei falan da düşün apartmanınızda genç kız varsa onları düşün.. sonuçta apartmandaki yaşlı veya genç güzel veya çirkin herkes tehlikededir sapığın güzel çirkin seçeni pek olmaz!
sen ehr gün iştesn annen evde kadının senin annen olduğunu biliyorsa evinize kadar gelmeye cesaret edebilir...bütün ihtimalleri düşünmek gerek adam karşına çıktığında sen nasıl bir insansın insanda utanma olurr de korktuğunu belli edip hiç bişey olmamış gibi davranırsan o daha da cesaretlenr bu da iyi ibşey değil sanırım hem baban konuşacaksa bence acele etsin çünkü aradan fazla zaman geçerse inandırma çabaları sonuç vermeyebilir apartmanda oturdukları süre lehlerine çünkü her an eşiyle çocuklarından biriyle tartışma yaşarsınız normal bi sebepten dolayı ev sahibine bunu bahane ederler böyle bişey oldu bize iftira atıyorlar gibisinden...yani arayı fazla açmayın bir an önce söyleynki ev sahibi diyebilsin yeni taşınmış tanımıyorlar aralarıjnda bişey geçmemiştr niye bunu yapmış der ve inanmaası kolay olur açından iyiye olur yani arayı fazla açmadan bitir bu işi:teselli:

ablacm yazdıklarında demişsiiniz ki delil olmazsa bişey yapamazsınız falan demişsiniz yazddığın yazıda sanırsam adam gazete ile vurduğunda ne kadar ayıp diyenler olmuş onlar içinde tanıdığın yok mu varsa şahitlik yapmalarını isteyebilirsin... sen needen çekiniyorsun kio hareketi yaparken başına gelecekleri tahmn etmeden yapmış hem sen eşine söylediğinde kötü bişey yapmış olmazsn sonuçta o kadın kocasını belki ne hayalerle umutlarla eve gelmesini bekliyor ona belki güveniyor olabilir düşünsene bi kadının saf saf kocasını beklerken kocasının umursamadığını dışarda başkalarının popolarına vurduğunu... ne acı bişey eşi de uyansın artık o olmaz annei falan da düşün apartmanınızda genç kız varsa onları düşün.. sonuçta apartmandaki yaşlı veya genç güzel veya çirkin herkes tehlikededir sapığın güzel çirkin seçeni pek olmaz!
sen ehr gün iştesn annen evde kadının senin annen olduğunu biliyorsa evinize kadar gelmeye cesaret edebilir...bütün ihtimalleri düşünmek gerek adam karşına çıktığında sen nasıl bir insansın insanda utanma olurr de korktuğunu belli edip hiç bişey olmamış gibi davranırsan o daha da cesaretlenr bu da iyi ibşey değil sanırım hem baban konuşacaksa bence acele etsin çünkü aradan fazla zaman geçerse inandırma çabaları sonuç vermeyebilir apartmanda oturdukları süre lehlerine çünkü her an eşiyle çocuklarından biriyle tartışma yaşarsınız normal bi sebepten dolayı ev sahibine bunu bahane ederler böyle bişey oldu bize iftira atıyorlar gibisinden...yani arayı fazla açmayın bir an önce söyleynki ev sahibi diyebilsin yeni taşınmış tanımıyorlar aralarıjnda bişey geçmemiştr niye bunu yapmış der ve inanmaası kolay olur açından iyiye olur yani arayı fazla açmadan bitir bu işi:teselli:

Bu kör olasıca sapıklardan nefret ediyorum,insanları taciz etmekten ne anlıyorlarsa,hasta ruhlu insanlar canım,rezil et,tüm mahalle ayağa kalksın,bir daha yapamaz,yine devam ederse ev sahibine şikayet et...

bız mılletce cok ıyı nıyetlıyız yok karısına yazık yok cocuuna yazık boyle adamlarda ısını goturuyor kafasına ore takılıyor aıleden cekınıyoruz cevreden daha neler neler aslında kendı dusunsun sıcak yuvasını sıcak yuvlaarı yıkılmasın dıye senmı yuvanda dıken ustunde olcan ne hakkı var tanımadıı bır kıza popya saplak atmaya cogumuzun esı yapmıyor bu hareketı elın adamına bak o an baırsaydın keske ama dogru soyluyosun ınsan yanlıs bısey yapmak ıstemıyor bence yonetıcıyle konus konussun adamla burası temız bır apartman kımseyı huzursuz etmeye hakkınız yok tasının desın herkeste bılsın buun sana yapan yarın baskasına yapar

ayyyh canım kotu bı olay yasamıssın senı cok ıyı anlıyorum ben avukatım ve savcılıga fln vermenle elıne bırsey gecmıcegını bılıorum savcılık ugrasmaz bıle malesef :( ama ben senın yerınde olsam aılende varsa eger polıs fln eve cagırıp adamla konustururdum gozu korkunca yanına yanasamaz bencee

Back