• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komum bir sapk yardm edin

kesinlikle savciliga sikayet et, sen ve arkasiniz biliyor olayi yani 2 kisi bu yeterlidir heralde,
böyle adamlar elini sallayarak dolasmasin, yarin öbür gün daha beter birsey yaparsa baskasina bir cocuga falan, ozaman vicdan azabi cekmezmisin?

canım ya cok uzucu bır durum zorda bır durum..ama senın basına gelmemıs gelse daha korkun ve kının olurdu..
komsularınızla aranız nasıl hepınız bır olup sıkayet etsenız evsahıbıne
ınsanı evınde bıle huzursuz edıyor yaa
yazık aılesıne esıne cocuklarına
korktugunu sakın bellı etme ve yanlız kalma annen baban yada komsularla asansore bın
adam sınsıce ızler fılan
yıne rahatsız edersede rezıl etmek ıcın elınden gelenı yap
sen aılesını dusunuyosun ama o emınım yaptıgı ahlaksızlıktan zevk alıp sevınıyordur
lanet SAPIK

ya ne iğrenç insanlar varya aynı şeyi kendi çocuklarına yapsalar eminim dünyaları yıkar. Allah ıslah etsin onu ve onun gibileri.
neyse ailene falan anlatman iyi olmuş Allah korusun bidaha yaşamazsınız inşallah çok zor bi durum.

tepki gösterip evden attırırsan yada eşine bildirirsen intikam almaya çalışıp daha kötü şeyler yapabilir. tepki göstermessende aaa sustu daha fazlasınıda yapayım diyebilir. en iyisi biber gazı bulundur yanında tatlım....

tepki gösterip evden attırırsan yada eşine bildirirsen intikam almaya çalışıp daha kötü şeyler yapabilir. tepki göstermessende aaa sustu daha fazlasınıda yapayım diyebilir. en iyisi biber gazı bulundur yanında tatlım....

bende sıneye cekmıs gıbı gorunmek yada ustunude kapatmakta ıstemıyorum cunku bırıne daha yapılsa ve ben duysam kımın yaptıgını bılıyor olucagım ama elımdende bır sey gelmıyor..bıber gazı zaten bır daha tacız olursa bende rezıl ederım sapıgı ama ısallahta bır sey olmaz

Ben olsam direk gider eşine her şeyi anlatırım hatta arkadaşımı da getiririm yüzleştiririm,anlatırım valla hiç hem de hiç acımam,
adam böle şerefsiz bi sapıksa zaten muhtemelen karısı da biliodur yani 18 yıllık evlilik boyunca anlamamış olması mümkün deil,
bildiğim tek şey var o da bunu sineye çekip sessiz kalmam asla direk bütün apartmana anlatırım

Ben olsam direk gider eşine her şeyi anlatırım hatta arkadaşımı da getiririm yüzleştiririm,anlatırım valla hiç hem de hiç acımam,
adam böle şerefsiz bi sapıksa zaten muhtemelen karısı da biliodur yani 18 yıllık evlilik boyunca anlamamış olması mümkün deil,
bildiğim tek şey var o da bunu sineye çekip sessiz kalmam asla direk bütün apartmana anlatırım

eşi bılıyor yada bılmıyor bılemem ama ya cocukları ya ne bıleyım ya bılmıyorsa yuvasın dagıtırım belkı kadın esının sucunu bastırmak ıcın olur ya bır laf soyler ayıtla o zaman pırıncın tasını

Böle bi sapığın ne yuvası olmalı yaa??? Yuvaymış,hiç acımam valla,adam utanmadan sokak ortasında genç bi kızın poposuna gazeteyle vuruyor ama??? Çocuklarına deil ama eşine anlatırım böle böle oldu die,şikayet edeceğiz derim,kimsenin gözünün yaşına bakıp da sineye çekmem ben böle bişiyi

Böle bi sapığın ne yuvası olmalı yaa??? Yuvaymış,hiç acımam valla,adam utanmadan sokak ortasında genç bi kızın poposuna gazeteyle vuruyor ama??? Çocuklarına deil ama eşine anlatırım böle böle oldu die,şikayet edeceğiz derim,kimsenin gözünün yaşına bakıp da sineye çekmem ben böle bişiyi

canım bende sıneye cekmek ıstemıyorum..bır bılsen eve nasıl gıttıgımı...ama kımı seslenme kınleşir senı daha rahatsız eder dıyor kımı yok sıkayet et...sessız kaldıkca uzerıne gelır dıyor..
bende sıkayet edsem delıl yok esıne soylesem oda sucunu bastırmak ıcın agır bır laf der..
dahamı beter olur ooooooofff kabus gıbı

bence polise ve ev sahibine söyle sen aille içi huzursuzluğu düşünüosun ama belki kaç kızı dha taciz edecek bunalrıda düşün cnm
çok geçmiş olsun inş ordan taşınırlar keşke susmasaymışsın onu görünce çünkü korktuğunu düşünür ve tekrarlayabilir bu çirkin hareketi

..$€L!n..;3784411 .!.:
bence polise ve ev sahibine söyle sen aille içi huzursuzluğu düşünüosun ama belki kaç kızı dha taciz edecek bunalrıda düşün cnm
çok geçmiş olsun inş ordan taşınırlar keşke susmasaymışsın onu görünce çünkü korktuğunu düşünür ve tekrarlayabilir bu çirkin hareketi

bılıyorum bır kızın basınada boyle bırsey gelse sapık komsum bılıyorum..dedıgım gıbı polıs delıl ıstıyecek..
adam sapık ınkar edecek muhtemelen daha zor olucak
yanımdan gecerken yuzune tukurup cantayı kafaya gecıremedım soylemıstım şok oldum kaldım..eve cıkıncada neden yapmadım dıye kendıme cok kızdım
ama eger bır denk gelsın ıcımde oyle cesaret ve kın varkı soyleyecekte soz var
ısallah asansorde fılan denk gelmez şöyle bahce yada sokak kalabalıgın oldugu yerde
kormayıp bır seyler soylıyecegım..

canım ya cok uzucu bır durum zorda bır durum..ama senın basına gelmemıs gelse daha korkun ve kının olurdu..
komsularınızla aranız nasıl hepınız bır olup sıkayet etsenız evsahıbıne
ınsanı evınde bıle huzursuz edıyor yaa
yazık aılesıne esıne cocuklarına
korktugunu sakın bellı etme ve yanlız kalma annen baban yada komsularla asansore bın
adam sınsıce ızler fılan
yıne rahatsız edersede rezıl etmek ıcın elınden gelenı yap
sen aılesını dusunuyosun ama o emınım yaptıgı ahlaksızlıktan zevk alıp sevınıyordur
lanet SAPIK

saol canım zaten utanıp pısman olan bırısı olsaydı yuz ıfadesı bellı ederdı aksıne oyle pişkin pişkin bır ıfadeyle baktıkı anlatamam
tam bır korku fılmı.komsularla aramız ıyı ev sahıbı sehır dısındaymıs bakalım babam ve karsı komsunun esı konusucaklar..

Bence ya evsahipleri, ya baban, ya da ailenden bir büyüğünüz o adamı bir yerde sıkıştırıp durumu bildiklerini, savcılıkta dilekçenin beklediğini ve en ufak bir tekrarı halinde dilekçeyi işleme koyacaklarını söylesinler. Gözünü korkutsunlar yani. Belki çeki düzen verir kendine ş.....iz... ramazan ramazan ağzımı da bozdurdu bana dana, tey Allam yaa.

eğer her hangi bi davranışta bulunursa o zaman çaresine bakılır..,
ayıp ya..koskoca adam ilkokulda pandik atma yarışında olan minik erkek çocukları gibi davranıyo..ne kötü..

dikkat et kendine. eğer ailenle yaşıyosan durumu mutlaka anlatmalısın

üzüldüm cnm ama ölede durulmaski bşy yapmıosun die adam iice saptırablr hareketlerini :oklava:

Gecmis olsun.Bu durumda onu gordugun ilk an yuzune tukurmeliydin.Bence tepkisiz kalman onun korktugunu dusunup cesaretlenmesine neden olabilir ve senin korkularini artirmaktan baska bi ise yaramaz

Back